Horoskop I dag, 24. september 2021: Steinbukken, Jomfruen, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
154

Horoskop I dag, 24. september 2021: Tvillinger, Jomfru, Tyr og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

ARIES (21. mars – 20. april)
Hvis du er en perfeksjonist, som så mange medlemmer av skiltet ditt, kan det hende du synes det aktuelle presset er ganske hardt. Men hvis du er klar til å ta livet som det kommer, vil det være mye å stimulere og underholde deg, kanskje åpne et vindu for en helt ny verden.

TAURUS (apr. 21 – 21. mai)
Det kan virke som om du nå har hatt din siste sjanse til å ta en viktig beslutning om penger, kanskje med partnere og nære venner. Den nåværende stillheten er imidlertid bare en midlertidig fase. Mens du er i det, kan det føles som om det varer evig.

GEMINI (22. mai – 21. juni)
Forsinkelser er uunngåelige, men det er ingenting å bekymre seg for. På slike tider, når livet bremser, må du benytte anledningen til å reflektere over livets tilstand så langt, og vurdere akkurat hvor dine nåværende aktiviteter tar deg. Vil du virkelig være i sentrum av oppmerksomheten? Hvis ikke, endre kurset nå.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

KREFT (22. juni – 23. juli)
Diskrete diskusjoner er sannsynligvis ganske snart, og hvis disse involverer arbeidet ditt, vil resultatet inkludere velkomne langsiktige fordeler. Et stadig mer livlig sosialt liv vil gi den helt perfekte motbalansen til ditt stadig akkumulerte ansvar.

LEO (24. juli – 23. august)
Den generelle virkningen av nåværende planetariske påvirkninger er å utdype dine mentale prosesser. Resultatet blir en stemning av økende alvor kombinert med forsinkelser og muligens ødelagte ordninger i ditt sosiale liv. Men da blir du vant til det!

VIRGO (24. august – 23. september)
Betydelige diskusjoner blir mer intense og alvorlige, nå er det et hint om at det er mer som må avgjøres før enighet oppnås. Konsentrer deg om å få ordnet med hjemmet ditt og etablere orden i familieordninger – og hvis du er i tvil, la partnerne sette tempoet.

LIBRA (24. september – 23. oktober)
Dette kan være en kritisk tid for alle pengesaker. Du vil bli godt anbefalt å få tak i mer informasjon, selv om du må vente litt lenger før avtaler blir fullført til alles tilfredshet. Romantiske partnere fortsetter å stille ekstra krav – og jeg mistenker at du er klar til å levere det de ber om.

SCORPIO (24. oktober – 22. november)
Du bør vite innen nå som det er mye bedre å la andre forstå hva du virkelig føler, ellers kan du ikke klage hvis du blir misforstått. Partnere ønsker virkelig å hjelpe, så legg mistanken til side og ta imot hvilken som helst hjelp som tilbys.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)
Enkelte forslag må stå på is en liten stund, i hvert fall til du har hatt tid til å fordøye det partnerne har sagt og gjort. Du må fortsette å diskutere dine planer og forslag så detaljert som nødvendig. Aldri føle at du må ta en endelig beslutning før du er klar.

CAPRICORN (23. desember – 20. januar)
Selv om du ofte er i et utadvendt og sosialt humør, har du en tendens til å gå bak folks rygg, selv om du er velmenende. Ikke bli overrasket hvis venner blir forvirret over din oppførsel. Tross alt har du gitt forvirrende signaler!

AQUARIUS (21. januar – 19. februar)
Det er en utmerket tid å utvide horisonten og diversifisere dine saker. Karrieren din er ikke bare involvert i denne revurderingen, men det er også en rekke fritids- og sosiale aktiviteter. Men først må du fullføre økonomiske planer så snart du kan.

FISKER (20. februar – 20. mars)
Hvorfor ikke leve opp til omdømmet ditt og være mer tolerant i din omgang med dine nærmeste? Kravene du stiller til dem har mer å gjøre med dine egne høye forventninger enn virkeligheten i den nåværende situasjonen. Med andre ord vil du gjøre deg selv en god kraft ved å være mer realistisk.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste horoskopnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.