Hier is alles wat Microsoft heeft aangekondigd tijdens het Surface-evenement van september 2021

0
57
Microsoft

Microsoft's langverwachte Surface-productevenement vond plaats op woensdag en we hebben heel veel informatie om te delen. Het bedrijf maakte het evenement compleet met de introductie van een mooie nieuwe Surface Laptop Studio, een unieke Surface Duo 2 opvouwbare telefoon en meer.

Hier is alles wat Microsoft aankondigde op zijn evenement van 22 september 2021, wat u moet weten en wanneer u nieuwe producten kunt bestellen.

Inhoudsopgave

Surface Laptop Studio 2-in-1
Surface Duo 2 opvouwbare telefoon
Surface Pro, Surface X, Surface Go
Surface-accessoires

Surface Laptop Studio 2-in-1

Microsoft

Als eerste is Microsoft's nieuwe vlaggenschip 2-in-1 laptop, de Surface Laptop Studio. Dit jaar verandert het de game volledig met een uniek nieuw ontwerp in vergelijking met traditionele apparaten. De Studio kan nog steeds plat worden opgevouwen en doet alle dingen die we gewend zijn van een 2-in-1, maar heeft nu een unieke zwevende modus waarbij je het scherm omhoog en achter het trackpad kunt plaatsen voor meeslepend gamen of streamen ervaringen.

We houden ook erg van de nieuwe “Studio” modus, waarbij het scherm plat tegen het toetsenbord en het trackpad ligt voor een tabletervaring in plaats van achterover te vouwen. Het is een opwindend en strak alternatief voor andere op de markt.

Deze nieuwe Laptop Studio is het krachtigste Surface-apparaat van Microsoft tot nu toe en wordt geleverd in verschillende verschillende configuraties. Inclusief ondersteuning voor 11e generatie Intel Core-processors, NVIDIA GeForce RTX GPU's en meer voor het uitvoeren van software op Pro-niveau, de beste AAA-games en nog veel meer.

De Surface Laptop Studio heeft een 14,4-inch PixelSense-scherm dat ondanks het geïntegreerde scharnier superslank is, maar het totale pakket weegt meer dan 4 pond, dus het is zeker niet lichtgewicht. Er is ook een magnetische opslag- en oplaadsleuf voor de nieuwe Surface Slim Pen 2 voor degenen die een styluservaring willen.

De Surface Laptop Studio begint bij $ 1.600 en is beschikbaar voor pre-order bij Microsoft& #8217's website. Eenheden worden verzonden op 5 oktober, dezelfde dag als Windows 11.

Surface Laptop Studio

De nieuwe Surface Laptop Studio heeft een bizar zwevend scherm voor drie meeslepende oriëntaties. Het is ook het krachtigste Surface-apparaat tot nu toe, met 11e generatie Intel Core-processors en NVIDIA GeForce RTX GPU's. Pre-order het nu vanaf $ 1.600.

Pre-Order

 

Surface Duo 2 opvouwbare telefoon

Microsoft

Microsoft's kijk op de opvouwbare telefoon is terug en beter dan ooit. Natuurlijk hebben we het over de onlangs verbeterde Surface Duo 2, die nu een derde scherm heeft — alleen niet waar je zou verwachten.

De Surface Duo 2 is nog steeds hetzelfde concept als het origineel. Een opvouwbaar apparaat met twee schermen die verbonden zijn door een stevig scharnier, in plaats van één groot scherm dat van plastic is gemaakt en buigt zoals de Galaxy Z Fold. In theorie zou dat het duurzamer moeten maken dan echte opvouwbare apparaten. Dit jaar krijgen we een groter 8,3-inch 90Hz-scherm in plaats van slechts 8,1-inch op het origineel.

Misschien is de grootste verandering het derde scherm, zodat je de tijd kunt zien , datum, batterijstatus en inkomende meldingen zonder uw apparaat te openen. Er is geen enorm derde scherm en in plaats daarvan heeft Microsoft een klein stripscherm toegevoegd aan het scharnier aan de zijkant.

Deze nieuwe opvouwbare telefoon lost de meeste tekortkomingen van het origineel op. De Surface Duo 2 wordt geleverd met 5G, NFC, 8 GB RAM en een Snapdragon 888-processor. Het zal starten met Android 11 en hopelijk binnenkort een snelle update naar Android 12. Kopers zullen ook genieten van een nieuwe drievoudige camera-opstelling, ToF-sensor, een grotere batterij, meer belangrijke opslagopties, en je kunt zelfs een optionele 23 W snellader of de Slim Pen 2 krijgen om het af te ronden.

De Surface Duo 2 wordt geleverd met opslagopties van 128 GB, 256 GB en 512 GB en de prijs begint bij $ 1.599, wat $ 100 meer is dan het origineel. Bovendien kunt u het vanaf vandaag bij Microsoft reserveren in twee kleuren, Glacier en Obsidian. Eenheden worden op 21 oktober verzonden.

Het vervolg

Surface Duo 2

Nu met NFC, 5G, betere camera's, een degelijke processor en snel opladen.

Nu vooraf bestellen

 

Surface Pro, Surface X, Surface Go

Microsoft

De beroemde Surface Tablet-lijn van Microsoft krijgt ook een enorme opknapbeurt. Op het eerste gezicht lijkt de nieuwe Surface Pro 8 erg op zijn voorgangers, maar er is veel veranderd. Ja, hij gebruikt nog steeds hetzelfde beproefde ontwerp, maar het draait allemaal om de poorten, specificaties en wat er aan de binnenkant zit.

De nieuwe Surface Pro 8 sluit USB- Een voorstander van twee USB-C Thunderbolt-poorten. Eindelijk! Dat betekent dat ze overweg kunnen met snelle gegevensoverdracht, monitoren en al uw favoriete accessoires. De poorten zijn ook niet het enige dat sneller is. De Pro 8 is meer dan twee keer sneller dan het model van vorig jaar, dankzij nieuwe Intel 11e generatie processors in i5- of i7-configuraties.

Samen met 11e generatie chips kunnen gebruikers overal kiezen van 8GB tot 32GB RAM, tonnen opslagruimte beginnend bij 128 GB en eindigend boven 1 TB, en de SSD-schijven kunnen ook door de gebruiker worden vervangen.

De Surface Pro 8 werkt ook met de nieuwe Surface Slim Pen 2 en biedt een optioneel toetsenbord dat hem kan herbergen en opladen, vergelijkbaar met de Pro X. Eenheden worden op 5 oktober verzonden, maar je kunt de Surface Pro 8 vanaf vandaag pre-orderen voor $ 1.099,99.

Een bijgewerkte Surface Pro

Surface Pro 8

Pre-order nu

 

Bovendien debuteerde Microsoft met een nieuwe Surface Pro X, die, zoals we allemaal weten, een tijdje geleden de worstelende Surface RT heeft vervangen. En hoewel er dit jaar niets drastisch is veranderd met de Surface Pro X, is hij nu verkrijgbaar in een meer betaalbare Wi-Fi-variant.

Dat is ongeveer het enige verschil, en net als het eerdere LTE-model, het wordt geleverd in meerdere RAM (8 of 16 GB) en opslag (128 GB, 256 GB en 512 GB) configuraties. De nieuwe Wi-Fi-only-modellen zijn vandaag in pre-order en beginnen bij $ 899,99. Eenheden worden op 5 oktober verzonden.

Een bijgewerkte Pro X

Surface Pro X

Pre-order nu

 

Microsoft

Last but not least heeft Microsoft Surface Go een kleine update gekregen om meer kracht te leveren, maar dat is het dan ook. De nieuwe Surface Go 3 wordt geleverd met nieuwere Intel Pentium-processoropties en zelfs een Intel i3-variant. Dat is een beetje spannend, want nu heb je meer kracht in een klein, betaalbaar, draagbaar apparaat. De rest van de Surface Go blijft echter hetzelfde.

Je kunt de Surface Go 3 vandaag al reserveren en de prijs begint bij $ 399,99. Net als de andere Surface-tablets wordt de Go 3 vanaf 5 oktober verzonden.

Een bijgewerkte Surface Go

Surface Go 3

Pre-order nu

 

Surface-accessoires

Microsoft

Tijdens het Surface-evenement van 2021 kondigde Microsoft verschillende opwindende nieuwe producten aan. En hoewel er niet veel nieuwe accessoires of TypeCover-toetsenborden zijn, zijn de accessoires die ze hebben aangekondigd best geweldig. Dat gezegd hebbende, was het vooral de nieuwe Adaptive Kit die eruit sprong.

In eenvoudige bewoordingen is de Adaptive Kit een set getextureerde stickers, labels en tabbladen die zijn ontworpen om de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren. Er zijn keycap-stickers om mensen met een slecht gezichtsvermogen te helpen een toetsenbord uit te lijnen, stickers om poorten aan te duiden en zelfs tabs die je op je Surface Laptop kunt installeren die het gemakkelijker maken om met één hand te openen.

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone">Microsoft

Een kabel direct kunnen herkennen, en nog belangrijker, op welke poort ze moeten worden aangesloten, is voor velen een groot probleem. Dit ingenieuze accessoire kan iedereen waarderen.

We krijgen ook een krachtige en capabele nieuwe Surface Slim Pen 2. Deze nieuwste stylus is ontworpen met comfort, nauwkeurigheid en eenvoudig opladen in het achterhoofd. Dus of dat nu opladen is in je Surface Pro 8-toetsenbordcover of magnetisch bevestigd aan de zijkant van de Surface Duo 2, hij is altijd klaar met een batterijduur van 15 uur.

Microsoft

De Slim Pen 2 heeft een ingebouwde haptische motor die hetzelfde gevoel geeft als wanneer je een pen of penseel tegen een vel papier gebruikt, wat Microsoft tactiele signalen noemt. En hoewel dit een klein ding is, zoals de Adaptive-kit, is het gewoon logisch. Bovendien zorgen het bijgewerkte ontwerp en de scherpere punt voor uiterste nauwkeurigheid, is hij gemakkelijker vast te houden en heeft hij een betere drukgevoeligheid.

Gebruikers zullen ook genieten van de verstelbare zij- en bovenste knoppen — inclusief een functie voor snel wissen met een enkele tik. Degenen die graag een Surface-pen gebruiken, zullen echt genieten van de verbeterde ervaring op de Slim Pen 2 voor tekenen, notities maken en meer. Koop de jouwe voor $ 129 wanneer deze beschikbaar is vanaf 5 oktober.

Surface Slim Pen 2

De nieuwe Surface Slim Pen 2 heeft ingebouwde haptiek, meer nauwkeurigheid en uiterste precisie. Koop de jouwe voor $ 129.

Nu winkelen

 

Last but not least nam Microsoft ook de tijd om een ​​nieuwe computermuis te onthullen, gemaakt van gerecycled plastic. Ze noemen het de Microsoft Ocean Plastic Mouse.

Microsoft

Het ontwerp van de Microsoft Ocean Plastic Mouse maakt gebruik van 20% gerecycled plastic dat uit de oceaan is gehaald. Het is een respectabel project, dat moet je toegeven. Beter nog, de doos is 100% recyclebaar. Het is ook klein, lichtgewicht, efficiënt en belooft ongeveer 12 maanden batterijduur van één AA-batterij.

Microsoft werkt met een team aan het terugwinnen van plastic en afval uit de oceaan en de waterwegen van de aarde, waarna ze het schoonmaken en verwerken en er producten zoals deze muis van maken. Bovendien zal Microsoft in bepaalde markten gebruikers een gratis mail-in-label geven om oude producten zoals een muis te recyclen, die vervolgens wordt gerecycled door gecontracteerde partners.

De nieuwe Ocean Mouse kost slechts $ 24,99 en is beschikbaar om vandaag te bestellen.

Microsoft Ocean plastic muis

De nieuwe milieuvriendelijke muis van Microsoft is gemaakt van gerecycled plastic dat uit de oceaan is gehaald. Koop het vandaag voor $ 24,99.

Nu winkelen

 

Tot slot, dat is alles wat u moet weten over Microsoft's september 2021 Oppervlakte gebeurtenis. Waar we een gelikte nieuwe Surface Laptop Studio, een krachtigere Surface Pro 8 en de verbeterde Surface Duo 2 opvouwbare telefoon kregen waarvan het bedrijf hoopt dat hij het kan opnemen tegen de Samsung Galaxy Z Fold 3.

De meeste van deze producten zullen op 5 oktober samen met Windows 11 beschikbaar zijn.