De Microsoft Surface-accessoires van dit jaar zijn echt cool

0
47
Microsoft

Deze week betrad Microsoft het podium om allerlei opwindende nieuwe Surface-producten aan te kondigen. Van een vernieuwde Surface-tabletreeks, een nieuwe Surface Duo 2, de Laptop Studio en een hele reeks handige accessoires. Hier bespreken we de nieuwste Surface Slim Pen 2, de ingenieuze nieuwe Adaptive Kit-add-on van Microsoft en de milieuvriendelijke Surface Ocean Plastic Mouse.

Opmerking:Zorg ervoor dat je alle producten bekijkt die zijn onthuld tijdens het Surface-evenement van vandaag, inclusief de nieuwe Surface Pro 8, de verbeterde Go 3, de meer betaalbare Pro X-tablet, de Surface Duo 2 Android-telefoon en de waanzinnige Surface Laptop Studio .

Het geweldige aan de nieuwste Microsoft Surface-accessoires is dat ze achterwaarts compatibel zijn met oudere apparaten. De Slim Pen 2 werkt bijvoorbeeld met de originele Surface Laptop, Studio en Book, de Pro-serie en alle nieuwe producten die later dit jaar verschijnen. Dit is wat Surface-fans moeten weten.

Inhoudsopgave

Surface Adaptieve kit
Microsoft Ocean Plastic Mouse
Surface Slim Pen 2

Surface Adaptive Kit

Microsoft

Het eerste waar we het over willen hebben, is de nieuwe Surface Adaptive Kit van Microsoft die is ontworpen voor toegankelijkheid. Deze verzameling stickers en labels maakt het gemakkelijker om Surface-apparaten te openen, erop te navigeren en ermee te werken. En hoewel ze zijn ontworpen voor toegankelijkheid en gebruikers met een handicap, kan iedereen de gedachte achter dit accessoire waarderen.

De Surface Adaptive-kit is voorzien van keycap-labels voor het toetsenbord om in lijn te blijven, driedimensionaal getextureerd label stickers, poortindicatoren, kabelindicatoren en zelfs plakkerige flappen die het gemakkelijker maken om een ​​Surface-laptop te openen.

In wezen kunnen eigenaren kleine aanpassingen maken door een cirkelvormig knoplabel boven de koptelefoonpoort en dezelfde sticker op hun koptelefoonkabel te plaatsen. Of voeg het getextureerde label toe waar de oplaadpoort is. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers met een handicap of onhandige mensen zoals ik gemakkelijk een kabel vinden, rondkijken en precies weten waar ze moeten worden aangesloten om een ​​apparaat op te laden.

Microsoft

Deze accessoires maken kleine aanpassingen mogelijk om de ervaring te verbeteren bij het vinden van kabels en poorten, het openen van apparaten en het dagelijks gebruik van compatibele apparaten en accessoires. Bovendien kunnen gebruikers hun pc aanpassen aan individuele behoeften. We vinden het ook erg leuk dat de hele Adaptive-kit is gemaakt in samenwerking met mensen met een handicap om een ​​breed scala aan verschillende behoeften en niveaus te ondersteunen.

Microsoft heeft nog geen prijzen aangekondigd, maar het is ;komt later dit jaar beschikbaar.

Microsoft Ocean Plastic Mouse

Microsoft

Tegenwoordig wil iedereen, van Apple tot Microsoft, manieren vinden om de impact van technologie te minimaliseren op de wereldbol. Vergelijkbaar met Apple die afval vermindert door oplaadstenen in nieuwere iPhones te elimineren. Microsoft heeft vandaag een nette nieuwe muis aangekondigd die perfect is voor je nieuwste Surface-apparaat en die is gemaakt van gerecycled plastic dat uit de oceaan is gehaald, en we zijn er dol op.

De Microsoft Ocean Plastic Mouse gebruikt 20% gerecycled plastic dat uit de oceaan is verwijderd, en hetzelfde geldt voor de verpakking. Beter nog, de doos is 100% recyclebaar. Het is ook klein, lichtgewicht en efficiënt en belooft ongeveer 12 maanden batterijduur van een enkele AA-batterij. Natuurlijk zouden we hier graag een oplaadbare batterij zien in plaats van AA, maar het is een begin.

Microsoft zegt dat het plastic afkomstig is van afval dat wordt teruggewonnen uit oceanen en waterwegen. Vervolgens begint een proces het te reinigen en te verwerken tot recyclebare kunststofharspellets. Deze worden vervolgens tijdens een materiaalproces gemengd en uitgehard in de schaal van de muis.

Bovendien zal Microsoft in bepaalde markten gebruikers een gratis mail-in label geven om oude producten zoals een muis te recyclen, die vervolgens wordt gerecycled via gecontracteerde partners. Koop de nieuwe Ocean Mouse voor $ 24,99 in de Microsoft Store of onze onderstaande link.

Microsoft Ocean Plastic muis

De nieuwe milieuvriendelijke muis van Microsoft is gemaakt van gerecycled plastic dat uit de oceaan is gehaald. Koop het vandaag voor $ 24,99.

Nu winkelen

 

Surface Slim Pen 2

Microsoft

En tot slot, zoals verwacht, nam Microsoft even de tijd om een ​​nieuwe Surface Slim Pen 2 te introduceren met een verbeterde ervaring voor het maken van handgeschreven notities of schetsen op apparaten, allemaal met comfort, nauwkeurigheid en gemakkelijk opladen in het achterhoofd.

Er is een ingebouwde haptische motor die hetzelfde gevoel geeft als wanneer je een pen tegen een vel papier gebruikt, wat Microsoft tactiele signalen noemt. Dit geeft gebruikers een voelbare reactie bij het omcirkelen van inhoud, het maken van notities of het tekenen. Het bijgewerkte ontwerp en de scherpere punt zorgen voor een uiterste nauwkeurigheid, plus het is gemakkelijker vast te houden en heeft een betere drukgevoeligheid.

De Slim Pen 2 is kleiner dan ooit, heeft verstelbare zij- en bovenknoppen met een snelle gumfunctionaliteit en niet te vergeten 15 uur batterijduur na één keer opladen. Je kunt hem snel draadloos opladen met de meegeleverde magnetische oplader of hem in het Signature Keyboard of TypeCover gooien om hem gemakkelijk binnen handbereik te houden.

Koop de nieuwe Slim Pen 2 voor $ 129 vandaag bij Microsoft Winkel, met verzending op 5 oktober.

Surface Slim Pen 2

De nieuwe Surface Slim Pen 2 heeft ingebouwde haptiek, meer nauwkeurigheid en uiterste precisie. Koop de jouwe voor $ 129.

Nu winkelen