NVIDIA's nieuwe beeldschermstuurprogramma's zijn klaar voor Windows 11

0
59
Victority/Shutterstock.com

Windows 11 is slechts enkele dagen verwijderd van de releasedatum van 5 oktober 2021 en NVIDIA is zich voorbereiden op het volgende besturingssysteem van Microsoft door een nieuwe versie van de Game Ready-stuurprogramma's uit te brengen die compatibel zijn met de definitieve versie van Windows 11. Het biedt ook ondersteuning voor DLSS voor nog 28 games.

NVIDIA's nieuwste game-ready stuurprogramma's

NVIDIA heeft stuurprogrammaversie 472.12 uitgebracht voor zijn grafische kaarten, en deze stuurprogramma's hebben zeker veel nieuwe functies. Ten eerste zijn dit de stuurprogramma's die volledige Windows 11-gereedheid naar NVIDIA GPU's brengen, dus u zult geen weergaveproblemen hebben wanneer u besluit te upgraden naar Windows 11.

GERELATEERDWat is NVIDIA DLSS en hoe wordt Ray Tracing sneller?

De update voegt ook DLSS (Deep Learning Super Sampling) toe aan nog 28 games, waardoor het totaal op meer dan 100 games komt. Deze technologie maakt gebruik van AI om videogames op te schalen van een lagere resolutie naar een hogere en tegelijkertijd de framesnelheid te verhogen zonder de grafische kwaliteit te veranderen. Simpel gezegd, het zorgt ervoor dat ondersteunde games er beter uitzien en beter werken, en dat is altijd een goede zaak.

Sommige van de toegevoegde games zijn nog niet uitgebracht. Industria zal bijvoorbeeld DLSS-ondersteuning hebben en het is gepland voor lancering op 30 september 2021. Evenzo zal Alan Wake Remastered het ondersteunen en het is gepland om op 4 oktober 2021 uit te komen.< /p> GERELATEERD30 jaar Vorticons: hoe commandant Keen pc-gaming veranderde

De update bevat beeldschermondersteuning voor Alan Wake Remastered, Deathloop, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World en World War Z: Aftermath, dus er is genoeg nieuw materiaal om te spelen binnenkort op uw pc.

NVIDIA Driver versie 472.12 downloaden

Als u de NVIDIA GeForce Experience gebruikt, u kunt de stuurprogramma's er rechtstreeks doorheen downloaden door simpelweg te controleren op een update. Als u dat niet bent, kunt u naar de website van NVIDIA gaan en de stuurprogramma's rechtstreeks downloaden.

GERELATEERD: NVIDIA-stuurprogramma's downloaden zonder GeForce-ervaring

LEES VOLGENDE

  • › Mozilla zegt dat Chrome's nieuwste functie bewaking mogelijk maakt
  • › Iedereen kan uw notities lezen zonder uw iPhone te ontgrendelen
  • › Lettergrootte wijzigen in Windows 11
  • › Hoe op te lossen “Deze webpagina is opnieuw geladen omdat er een probleem is opgetreden” op een Mac
  • › T-Mobile biedt nu thuisinternet aan 30 miljoen huishoudens