Razer heeft vingerhoezen gemaakt voor mobiel gamen, en nee, dat is niet dom

0
46
Razer

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van vingerloze handschoenen, maar het nieuwe product van Razer is bijna het tegenovergestelde. De nieuwe vingerhoezen van het bedrijf glijden van uw wijsvinger of duim (of waarom niet beide!). In theorie zouden ze mobiele gamesessies moeten verbeteren door het wegglijden van zweet te blokkeren.

Excuses als de term zweetslip je op de hals heeft gehaald, maar het is een reëel probleem in de competitieve mobiele gamingwereld. Lange, intense sessies op een telefoon of tablet kunnen leiden tot zweterige cijfers, wat op zijn beurt een gamesessie kan schaden. Terwijl het zweet stroomt, glijden je vingers over het scherm als je dat niet wilt, en het verstoort ook de aanraaksensoren.

De Razer Finger Sleeves beloven dat allemaal op te lossen voor slechts $ 10, wat je twee mouwen oplevert. Schuif ze op uw duimen of wijsvingers, en Razer zegt dat de "hooggevoelige zilvervezel voor beter richten en controle" houdt je cijfers koel en absorbeert zweet. De mouwen werken met tablets en telefoons door zilvervezels op te nemen, vergelijkbaar met aanraakvriendelijke handschoenen die je in de winter zou kunnen dragen.

En voordat je zegt dat Razer gewoon producten verzint, moet je gaming kennen vingermouwen bestaan ​​​​al een tijdje en er zijn tientallen opties op Amazon. Razer's versie is zelfs scherp geprijsd, hoewel je een vergelijkbaar bedrag kunt uitgeven en meer mouwen op Amazon kunt krijgen.

Razer zegt dat de mouwen dun genoeg zijn dat je nog steeds het gevoel van aanraking krijgt . Dat betekent dat ze ook vrij licht van gewicht zijn en geen vermoeidheidsproblemen zouden moeten veroorzaken. Als je geïnteresseerd bent, kun je de Finger Sleeves bestellen op de site van Razer.

Voor gaming

Razer Finger Sleeves

Als je de hele tijd op smartphones of tablets gamet, heb je waarschijnlijk te maken met zweetproblemen. Razer belooft dat deze hoezen je een voorsprong zullen geven.

Nu kopen