Home Svenska Weekly Sports Newsletter: Kommunikationslinjerna är öppna nu

Weekly Sports Newsletter: Kommunikationslinjerna är öppna nu

0

På bild: Rohit Sharma (L) och Virat Kohli (R). (Arkiv)

Kära läsare,

Tidigare hade tidningskontoren en fast telefon som inte skulle sluta ringa hela dagen, mer när det var ett fel på vår sida. Ibland ringde läsarna och letade efter en författare för att uttrycka sin tacksamhet för att ha gjort sin morgon trevlig. Fasttelefonerna försvinner kanske snabbt men det borde inte stänga av kommunikationslinjerna.

På Indian Express sportdisk älskar vi läsarengagemang och därmed det här veckovisa nyhetsbrevet. Jag och andra i teamet kommer att skriva till dig regelbundet nu, påminna om de historier du kanske har missat under veckan och släppa tips om innehållet i pipeline.

Prenumerera på den här veckovisa bloggen här

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Över oss är den verkligt surrealistiska säsongen. Det är som en 100 m bana med en lång halvtid. Och frusna i sina respektive körfält vid 50m -markeringen i nära fyra månader, är de åtta franchisen. Den här söndagen kommer de återigen att vakna till liv.

Läser Shamik Chakrabartys ’ s ‘ Där vi slutade ’ kan vara en perfekt översyn före omstarten.

Teamet samlas hårt och leds av män som tittar på rikedomar, berömmelse, intyg, inflytande och den stora auktionen med 10 lag nästa år. Några har i åtanke den lediga tronfältet i Indien T20. Att leda ett team till IPL -titeln kan få dem att finnas i de ‘ Who after Kohli ’ debatter. Men tänk på att Rohit Sharmas status som arvinge inte skulle påverkas av Mumbai Indians prestation i de senaste 7 matcherna. Även om en sjätte titel kan tvinga BCCI att omedelbart lämna kaptenskapten för 50 över till honom.

Sriram Veera har underbart analyserat denna punkt i sitt stycke Virat Kohli-Rohit Sharma delade kaptenskap kan göra det svårt för nästa tränare

Två unga IPL-kaptener KL Rahul och Rishabh Pant är utmanare att ta platsen bakom Rohit i den indiska vita bollkaptenskön. Det finns också Dhoni, på ett högre plan än resten. Om han vinner detta för CSK kommer en miljard fans att WorldT20-mentorn ska vara nästa Team India-tränare.

Sandeep Dwivedi ger en otydlig historia om Indiens enstaka -kind WordT20 -mentor.

Det sammanfattar i stort sett den gångna veckan.

Håll utkik efter exklusiva webbfunktioner som veckobloggar, en knäpp frågesport, en gnutta nostalgi och den vanliga buketten med Express-typ av berättelser.

Skriv tillbaka, fasttelefonen på sportbordet fortsätter att ringa men du kan också skicka ett mail.

Sandeep Dwivedi
National Sports Editor
Indian Express

📣 The Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste sportnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.