The Best Tech Under $ 100

0
77
Amazon/Blue/Google

Hundra spänn är mycket pengar, men när det gäller att köpa ny teknik gör det ofta knappt något. Som tur är är det inte alltid så. Vi har sammanställt några fantastiska prylar som du kan spendera $ 100 på som är väl värda dina pengar.

Det finns gott om saker här för ditt hem som gör det smartare och mer modernt, som eleganta LED -lampor och smarta högtalare och nav, plus en mängd olika saker du kan använda för att skydda ditt hem och din bil, inklusive några övervakningskameror och sensorer. Och det finns massor av roliga saker här också, som några fantastiska hörlurar, en fitnessmätare, ljusstänger och en Amazon Kindle.

Vill du inte spendera så mycket? Inget svett. Vi har andra fantastiska rekommendationer till lägre prispunkter, säg, för under $ 75, under $ 50 och till och med under $ 25.

Innehållsförteckning

För ditt hem
För säkerhet
För din dator eller bärbara dator
För alla dina enheter
Andra roliga tekniska artiklar

Granska Geeks expertpersonal har decennier av erfarenhet av att testa och granska produkter. Våra rekommendationer kommer från otaliga timmar av att gräva i varje produkt för att hitta dess styrkor och svagheter. Vi jämför det sedan med andra relaterade produkter för att hjälpa dig att hitta den bästa för dina behov. Alla våra recensioner och produktrekommendationer görs utan fördomar, och vi accepterar aldrig betalning i utbyte mot en recension eller rekommendation. Läs mer & raquo;

För ditt hem

Yasin Hasan/Shutterstock.com

Om du vill få ditt hus att se ut och kännas smartare kan du inte gå fel med någon av dessa prylar. Med alternativ för en snabbare Wi-Fi-installation, din hemmabio och mer kan du enkelt ge ditt hem en mer modern touch och göra det mer funktionellt.

 • Amazon Echo Show 5: Echo Show 5 gör en fantastisk sidobordskärm och kan gå i alla rum i ditt hus. Du kan göra i stort sett allt på den som du skulle göra på en surfplatta, men det ger dig en snygg stående skärm med en bra högtalare. Du kan ställa in larm, kontrollera nyheterna, strömma videor eller ringa videosamtal med den inbyggda 2MP-kameran. Och eftersom det är en Amazon-enhet är Alexa-funktionen inbyggd, så att du kan styra dina kompatibla smarta enheter.
 • Amazon Echo: Det senaste Echo levereras med förbättrade högtalare som levererar djup bas och skarpa höjder för ett fantastiskt helhetsljud. Om du har mer än ett Echo kan du synkronisera din musik över flera rum i hela ditt hem. Du kan också be Alexa att strömma musik, lyssna på podcaster, kolla nyheterna eller vädret, svara på frågor, spela upp anpassade rutiner och mer. Och även om du inte kommer att kunna ringa videosamtal som du kan med Echo Show 5, kan du fortfarande ringa vanliga samtal via det traditionella Echo.
 • Google Nest Hub: I likhet med Amazons Echo Show 5 har Google Nest Hub en videodisplay och kan stå på egen hand på vilken disk eller sidobord som helst. Du kan strömma ditt favoritinnehåll genom nedladdade appar som Netflix, YouTube, Disney+och mer. Det finns en förbättrad högtalare i denna andra generationens Nest Hub som levererar kraftfullare bas, och om du har andra Nest-högtalare i hela hemmet kan du skapa grupper och ansluta ljud mellan rum. Du kan till och med använda handgester för att styra vissa funktioner som att slumra ett larm eller spela upp och pausa en video. Dessutom kan du använda röstkommandon med Google Assistant.
 • RELATERAT Allt du behöver för röstchattar, inspelningar och podcaster av hög kvalitet
 • Google Nest Audio: Detta är Googles kraftfulla smarta högtalare som fyller rummet med fantastiskt ljud och svarar på alla dina röstkommandon med Google Assistant. Med en enkel “ Hej Google, ” du kan ställa en fråga, kontrollera vädret eller spela din favoritlåt. Och din musik anpassar sig efter din omgivning och vet när du ska höja eller sänka volymen baserat på omgivande ljud. Inuti finns woofer, diskant och inställningsprogramvara som hjälper allt att låta skarpt oavsett vilken volymnivå du befinner dig i.
 • Google Wi-Fi: Denna gadget från Google kan fungera som en fristående router för att ersätta din eller fungera som en extra Wi-Fi-punkt. Dessa är trådlösa Wi-Fi-enheter som hjälper till att leverera pålitliga, snabba hastigheter till alla hörn av ditt hem. Varje enhet kan ge täckning på upp till 1500 kvadratfot. När allt är konfigurerat, vilket bara tar några minuter, kan du övervaka ditt Wi-Fi via Google Home-appen (Android/iOS).
 • TP-Link AX1800 Router: En Wi-Fi 6-router kan enkelt kosta dig hundratals dollar, men som tur är kommer den in på knappt $ 100. TP-Link AX1800 Wi-Fi 6-router med dubbla band och kan ge hastigheter upp till 1,8 Gbps, med upp till 1200 Mbps på 5 GHz-bandet och upp till 574 Mbps på 2,4 GHz-bandet. De fyra höghastighetsantennerna på routern hjälper till att ge mer pålitlig och stabil täckning i hela ditt hem för över 40 enheter. Det finns fem Ethernet -portar och en USB -port för att ansluta dina spelkonsoler, TV -apparater, datorer och mer.
 • VIZIO 2.0-Channel Soundbar: Du kanske tror att TV: ns högtalare låter bra, men när du får en soundbar inser du snabbt hur fel du hade. Denna Bluetooth VIZIO soundbar är kompakt och passar bra med de flesta underhållningscenter. Med digital bearbetning kan VIZIO skapa ett mångdimensionellt ljud som fyller rummet med tydligt ljud. Det ger en enkel — men kraftfull — uppgradering för din hemmabio.
 • Govee Smart LED Light Bars: Dessa Govee -ljusstänger ger omedelbart en modern touch till alla spel- eller TV -skärmar. Ljusstängerna tar några minuter att konfigurera och kan enkelt styras via Govee Home -appen (Android/iOS) eller via röststyrning med Alexa eller Google Assistant. Du kan välja mellan över 16 miljoner färger och 12 förinställda lägen för att få den perfekta upplevelsen. Det finns också ett alternativ för att synkronisera din musik till staplarna, så att ljuset rör sig i takt med din musik. Om du letar efter fantastiska LED -lampor specifikt för din TV, kolla in Govee Immersion; dessa lampor går bakom din TV i en kant och skapar en fantastisk glöd.
 • Kasa Smart Plug Power Strip: Även om en strömkabel kanske inte är det mest spännande köpet, kommer den att visa sig otroligt användbar i många år framöver. Kasa power strip har sex individuellt kontrollerade smarta uttag och tre USB -portar. Det fungerar med Alexa, Google Assistant eller Microsoft Cortana; det låter dig också styra anslutna enheter via Kasa Smart -appen (Android/iOS). Och det har alla viktiga överspänningsskydd, så din elektronik kommer att skyddas vid kraftöverskott från stormar.
 • JBL Flip 4: Att ha smarta högtalare är användbart på mer än ett sätt, men ibland vill du bara ha en vanlig Bluetooth -högtalare som inte av misstag tror att den hör dig prata med den. JBLs Flip 4-högtalare har ett inbyggt 3000mAh uppladdningsbart batteri som kan hålla i upp till 12 timmar mellan laddningarna, så att du kan ta den med dig på semester eller roliga utflykter till stranden. Dessutom är den vattentät och kan sänkas ner med en IPX7 -klassificering. Om du har lite mer pengar att spendera och vill ha en högtalare med lite mer fantasi, prova Bose SoundLink Color II.

För säkerhet

BrandonKleinPhoto/Shutterstock.com

Att skydda ditt hem och se till att det är säkert är högsta prioritet. Med pakettjuvar och en och annan främling vid dörren är det otroligt användbart att ha ett smart säkerhetssystem på plats. Och det är lika viktigt att lägga till säkerhet i ditt fordon också via en dashcam.

 • Wyze Home Security System Core Kit: Detta är ett utmärkt startsäkerhetspaket för alla som vill ha något prisvärt och enkelt att installera. Med detta kit från Wyze får du ett nav, en knappsats, en rörelsesensor och två ingångssensorer för dörrar. Dessutom får du 6 månaders professionell övervakning dygnet runt. efter det kommer det att kosta $ 4,99 per månad. Det här systemet är enkelt att installera själv och lätt att övervaka via en app (Android/iOS).
 • Ring Video Doorbell: Den här videodörrklockan spelar in i 1080p -upplösning och låter dig se, höra och prata med någon vid din ytterdörr via Ring -appen (Android/iOS). Via appen får du också aviseringar när någon trycker på din dörrklocka eller när rörelsessensorer upptäcker något. Du kan koppla din Ring-dörrklocka med Alexa-aktiverade enheter för meddelanden och enklare tvåvägs-samtal med besökare. Och även om du inte behöver en plan för att dörrklockan ska fungera, kan du betala för en månatlig Ring Protect -plan så att du kan spara och dela foton och videor; grundplanen kostar $ 3 per månad eller $ 30 per år och Plus -planen kostar $ 10 per månad eller $ 100 per år. Den drivs av ett inbyggt uppladdningsbart batteri eller så kan den anslutas till dina befintliga dörrklockkablar för konstant ström, även i en storm.
 • Blink Outdoor Cam: Om du letar efter en väderbeständig utomhuskamera för antingen framsidan eller baksidan av ditt hem, är den här bra. Blink-kameran kan också användas i ditt hem också, men eftersom den är väderbeständig lyser den bäst ute. Den kan spela in i 1080p -upplösning och drivs av en uppsättning AA litiumbatterier som ska hålla i upp till två år. Via appen Blink Home Monitor (Android/iOS) kan du se, höra och interagera med besökare och få aviseringar skickade till din telefon. Du kan få en valfri prenumerationsplan som låter dig spela in, visa och spara händelser i Blink -appen; planer börjar med $ 3 per månad per kamera.
 • Rexing V1 Dash Cam: Att skydda din bil har aldrig varit enklare tack vare dash -kameror. Många, inklusive den här, har en inbyggd gravitationssensor som upptäcker när din bil träffas som sedan automatiskt hoppar in för att klippa och spara en inspelning av den händelsen. Denna kamera fångar upp i 2160p-upplösning och har ett 170-graders ultravidvinkelobjektiv, så den kan fånga ganska mycket under inspelning. Du kan visa, spara och dela inspelningar via Rexing-appen (Android/iOS).

För din dator eller bärbara dator

Fadhli Adnan/Shutterstock.com

Många av oss tillbringar timmar efter timmar vid vår dator eller bärbara dator , så varför inte göra upplevelsen mer bekväm? Med ett uppgraderat tangentbord, mus, mikrofon med mera vill du aldrig lämna ditt skrivbord igen.

 • Logitech MX -nycklar: Spela eller skriva under en längre tid kan leda till att din hand eller arm är trötta eller till och med ömma, det vill säga om du inte har ett fantastiskt tangentbord som hjälper till att förhindra en del av det. Logitechs trådlösa MX Keys -tangentbord har klotformade tangenter som matchar fingertoppen, vilket gör en världsskillnad i skrivkomfort över långa tidsperioder. Med smart handdetektering tänds tangentbordet automatiskt när din hand kommer nära. Och den ansluts via USB, så så snart du ansluter den är den redo att gå. Om du inte använder bakgrundsbelysning kan tangentbordet räcka upp till fem månader. med bakgrundsbelysning, det kommer att hålla upp till 10 dagar mellan laddningarna. Om du letar efter ett mindre, mekaniskt tangentbord är det här från ANNE PRO också ett fantastiskt val.
 • Logitech MX Master 3: En bra mus är lika viktig som ett bra tangentbord. MX Master 3 från Logitech har en bekväm form som känns naturlig under handen. Scrollhjulet är elektromagnetiskt, plus att det är snabbare, mer exakt och supertyst. Med en 4000 DPI -sensor kan den arbeta på nästan vilken yta som helst med extrem precision. På en enda laddning kan den vara upp till 70 dagar; men om det tar slut på batteriet när du behöver det som mest ger snabb laddning i en minut dig upp till tre timmars användning. Om du letar efter en spelmus som låter dig anpassa programmerbara knappar, prova Razer Mamba.
 • Blue Yeti USB Mic: Om du behöver en mikrofon för spel, streaming eller till och med bara Zoom -samtal för arbete, är denna Blue Yeti -mikrofon den bästa av de bästa för priset. Inuti finns en anpassad tri-kapselgrupp som hjälper till att producera klart, skarpt ljud och möjliggör fyra olika ljudupptagningsmönster, så att du kan spela in ljud på sätt som vanligtvis kräver mer än en mikrofon. Du kan enkelt luta mikrofonen mot eller bort från dig tills du hittar det perfekta ljudet. Dessutom är det en plug-and-play-mikrofon, vilket betyder att så snart du ansluter den till din dator är den redo att gå.
 • PreSonus Eris E3.5 Högtalarsystem: Om du älskar att lyssna på ljud via anslutna hörlurar behöver du kanske inte ett högtalarsystem. Det finns dock något trevligt med att inte behöva justera hörlurar eller hantera öratrötthet efter några timmars slitage. Inuti hjälper de 3,5-tums vävda kompositdrivrutinerna att producera kraftfullare bas, medan 1-tums silk-dome-diskanthögtalare gör sig av med tunn hårdhet och ger ett mer balanserat helhetsljud. Att ha ett utmärkt högtalarsystem som det här, även som backup, är en stor investering.
 • Anker USB C Hub: Denna fina enhet från Anker ger dig sju extra portar för din bärbara dator eller dator. Det finns en USB-C-dataport, två USB-A-dataporter, en HDMI-port, en Ethernet-port och en micro SD/SD-kortläsare. Den ansluter till din enhet via en USB-C-ingångsport. Genom USB-C- och USB-A-portarna når filöverföringshastigheter upp till 10 Gbps. Sedan stöder HDMI -porten en upplösning på upp till 4K vid 60Hz.
 • Logitech C922 webbkamera: Om du gillar att strömma spel eller ständigt befinner dig på Zoom -samtal är investeringar i en webbkvalitet av hög kvalitet ett smart drag. Logitechs webbkamera C922 spelar in i 1080p med 30 bilder per sekund. Dess 2MP-sensor hjälper till att skärpa bilder, även i svagt ljus, och dess två rundstrålande mikrofoner hjälper till att fånga ljud oavsett var du befinner dig i förhållande till webbkameran.

För alla dina enheter

artbase/Shutterstock.com

Att ha ett par bra hörlurar eller hörlurar (eller båda) gör en värld av skillnad i din vardag. Från att lyssna på musik för skojs skull till att stämma buller på jobbet, det är gränsöverskridande att ha ett bra par. Sedan behöver du naturligtvis en powerbank för att hålla allt laddat om du någonsin måste vara borta från ett uttag hela dagen.

 • JBL Tune 600BTNC Hörlurar: < /stark>Dessa hörlurar har aktiv brusreducerande teknik som hjälper dig att blockera buller när du pendlar hem eller när du försöker studera. De har en ganska bra 16-timmars batteritid. Och när de tar slut på batteriet laddas de helt om på två timmar eller så kan du ladda dem i fem minuter i en timmes användning. Dessa JBL Tune-hörlurar är för närvarande inte IPX-klassade.
 • Pixel Buds A-series: Dessa trådlösa, in-ear Bluetooth-hörlurar från Google har specialdesignade 12 mm dynamiska högtalardrivrutiner, vilket gör att din musik låter ganska bra. Adaptive Sound -funktionen justerar automatiskt volymen när du går från tysta till bullriga miljöer och vice versa. På en enda laddning kan du få upp till fem timmars lyssnande på musik eller lite över två timmars samtalstid. De levereras också med ett laddningsfodral som ger dig upp till 24 timmars lyssningstid. Dessa öronsnäckor är vatten- och svettresistenta, med en IPX4-klassificering. För ett något mer prisvärt alternativ, kolla in dessa Bluetooth, brusreducerande knoppar från Anker (IPX5-klassade).
 • Anker PowerCore III Elite: Även om vi ofta är tillräckligt nära ett uttag för att ladda våra enheter, så är det inte alltid fallet. Att ha en powerbank på dig — särskilt en biffig som PowerCore III Elite — säkerställer att du aldrig tar slut på batteriet när du behöver det som mest. Denna powerbank har en massiv 25 600 mAh cellkapacitet, tillräckligt med juice för att hålla flera enheter laddade i flera dagar. Det finns dubbla USB-C-portar som kan leverera upp till 87W till en enhet eller höghastighetsladdning till två enheter samtidigt. Sedan kan du ladda två extra enheter via USB-A-portar. Om fyra enheter laddas samtidigt får du en kombinerad effekt på 78W.

Andra roliga tekniska artiklar

Erlo Brown/Shutterstock.com

Även om dessa föremål kanske inte är de mest praktiska är de säkert roliga. Och livet är inte tänkt att vara allt arbete, eller hur? Dessa prylar lägger till ett bra spelelement i ett hektiskt liv.

 • Fitbit Inspire 2: Det är lätt att övervaka din hälsa och kondition med en smart tracker på dina handleder hela tiden. Fitbit Inspire 2 spårar dina dagliga steg, förbrända kalorier under dagen, pulsen och till och med dina sömnmönster. Den är vattentät upp till 50 meter, så du kan behålla den medan du simmar om det är din övning du väljer. Dessutom får du en kostnadsfri testperiod på Fitbit Premium för att hjälpa dig att nå dina mål och starta nya bra rutiner.
 • Fire HD 8 Tablet: Även om detta är en av de billigaste tabletterna du kan få tag på, saknar den inte kvalitet. Inuti finns 32 GB lagringsutrymme (eller du kan få 64 GB) plus ett alternativ att expandera upp till 1 TB med ett microSD -kort. På en enda laddning räcker den här Fire -surfplattan cirka 12 timmar. Du kan titta på alla dina favoritprogram och filmer genom nedladdade appar som Netflix, Hulu, Disney+och mer. Du kan också bläddra igenom appar på sociala medier, till exempel Facebook, Instagram eller TikTok.
 • Amazon Kindle: Att läsa på en Kindle kan aldrig helt ersätta känslan av att läsa en fysisk bok. Men det är extremt praktiskt att ta på semester eller bara ha hemma för att minska bokstörningen. 167 ppi -skärmen ser ut som riktigt papper för dina ögon, även om du läser i solen. Med 8 GB lagringsutrymme och ett batteri som håller i veckor kan du läsa till ditt hjärta. Om du vill spara lite pengar kan du gå till den annonsstödda versionen, men för den lilla prisökningen tycker vi att det är värt att nixa annonserna.
 • Ember Smart Mug: Om du dricker kaffe eller te regelbundet kommer den här muggen att förändra ditt liv. Okej, okej, om du är en sådan person som sänker sin drink innan den börjar svalna, kanske du inte behöver den här muggen. Men om du upptäcker att du inte kan dricka hela din drink innan den börjar bli varm, kommer Embers smarta mugg att hålla den varm (vid din perfekta anpassade temperatur) tills du är klar. Med full laddning kan Ember -muggen hålla din dryck varm i upp till en och en halv timme. Och via appen (Android/iOS) kan du anpassa temperaturen du vill att ditt kaffe eller te ska stanna vid.