REET 2021 erkänna kortet släppt; så här laddar du ner

0
136

BSER har publicerat REET-erkännandekortet 2021 online på webbplatsen reetbser21.com. Fil.

Board of Secondary Education, Rajasthan (BSER) har släppt REET 2021 -erkännandekortet online. Tentamen är planerad att hållas den 26 september 2021, och kandidater måste visas i testet tillsammans med en tryckt kopia av erkännandekortet och andra angivna dokument.

REET 2021 genomförs efter ett gap på nästan tre år. Nu när erkännandekortet är slut är det dags för kandidater att ladda ner det, skriva ut det och vara redo att visas i tentamen. De fullständiga uppgifterna om datum, tid och plats för tentamenscentret finns tillgängliga på antagningskortet och kandidaterna måste endast visas i tentamen i det utsedda tentamncentret.

Läs | REET 2021 erkännandekort släppt: När och var för att ladda ner

BSER har publicerat REET -erkännandekortet 2021 online på webbplatsen — reetbser21.com genom kandidaternas inloggning. Det är viktigt att alla kandidater känner till inloggningsuppgifterna korrekt för att ladda ner erkännandekortet. Vi tillhandahåller en direktlänk för att ladda ner REET 2021 -erkännandekortet här nedan. Kandidater måste helt enkelt klicka på länken för att direkt besöka kandidatens inloggningssida och ladda ner erkännandekortet.

Riktlinjer för att ladda ner REET 2021 -erkännandekortet:

https: //images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Steg 1: Öppna webbplatsen reetbser21.com med en kompatibel webbläsare.

Steg 2: På hemsidan för den officiella webbplatsen letar du efter länken för att ladda ner REET 2021 -erkännandekortet under avsnittet Viktiga nedladdningar.

Steg 3: Klicka på länken för att direkt besöka kandidatinloggningssidan för att tillåta nedladdning av kort.

Steg 4: Ange nu inloggningsuppgifterna, dvs. Registrering/Challan -nummer, namn, mors namn, klassnivå och födelsedatum korrekt.

Steg 5: Klicka på Skicka för att öppna och ladda ner erkännandekortet.

Steg 6: Kom ihåg att generera en eller två utskrifter av inträdeskortet för att transportera till tentamen på provdagen.

Läs också | Rajasthan PTET 2021 hölls den 8 september; Vet svarsnyckel, resultatdatum

Viktiga riktlinjer för REET 2021

Kandidater kommer att stöta på examensdagens riktlinjer och andra viktiga instruktioner på REET 2021 -erkännandekortet. Dessa måste följas noggrant hela tiden i provhallen. Dessutom kommer kandidaterna samtidigt att ladda ner erkännandekortet att stöta på ett instruktionshäfte i form av en PDF -fil. Man måste också läsa instruktionerna i detta häfte och följa dem strikt. Här är några mycket viktiga instruktioner relaterade till genomförandet av REET 2021-tentamen.

  • Det är obligatoriskt för alla kandidater att ta med en utskrift av REET 2021-antagningskortet till det utsedda examenscentret och framställa det efter behov av tjänstemännen.
  • Kandidater måste notera att tillsammans med erkännandekortet är det också obligatoriskt att ha ett giltigt fotolegitimationskort som röstkort, Aadhar -kort eller pass till provet mitt i originalet.
  • Eftersom provet genomförs mitt i pandemin är det också obligatoriskt för alla kandidater att använda ansiktsmask och följa alla protokoll för förebyggande av COVID vid tentamenscentralen.
  • Kandidater måste också bära en kulspetspenna till tentamen.
  • Artiklar som elektroniska prylar och kommunikationsenheter som mobiltelefoner, miniräknare, smartklockor etc. är inte tillåtna i REET 2021 -examenscentret. Varje kandidat som befinner sig i besittning är ansvarig för diskvalifikation och disciplinära åtgärder.
  • Kandidater uppmanas också att inte ta med några värdefulla föremål till examinationscentret eftersom det ledande organet inte tar ansvaret för förvaring av sådana objekt under genomförandet av undersökningen.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste jobbnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd