PSA: u kunt sport- en tv-schema's zien in Outlook Agenda

0
64

Wanneer is de volgende game in Denver Broncos? Is The Office deze week aanwezig? U kunt rechtstreeks vanuit uw agenda antwoorden op dit soort vragen krijgen. Bekijk op internet en uw mobiele apparaat sport- en tv-schema's in Outlook-agenda.

Schema's toevoegen aan Outlook-agenda op het web

Als u uw favoriete teams en tv-programma's wilt bijhouden, kunt u ze eenvoudig toevoegen aan de Outlook-agenda op het web. Ga naar Outlook online, log in en klik op het kalenderpictogram aan de linkerkant.

GERELATEERD: Google Zoeken vertelt je welke sportgames op welk kanaal zijn

GERELATEERD: Google Zoeken vertelt je welke sportgames op welk kanaal zijn

strong>

Als het linkerdeelvenster verborgen is, klikt u op de drie verticale lijnen (ook wel een hamburgerpictogram genoemd) linksboven om het weer te geven. Klik onder de kalender met maandweergave op “Agenda toevoegen.”

Selecteer een optie aan de linkerkant in het venster Agenda toevoegen. Voor deze how-to kiezen we voor Sport. Afhankelijk van je locatie zie je mogelijk suggesties voor teams om je heen in het gedeelte Sport. Maar je kunt ook een populaire competitie selecteren of ze allemaal bekijken.

< p>Je zult alles zien, van voetbal tot ijshockey tot golf tot tennis als je alle beschikbare sporten bekijkt.

Advertentie

Kies een sport, kies een competitie en vink vervolgens het vakje aan voor elk team dat je wilt volgen.

Als je aan de linkerkant TV selecteert, kies je een tijdzone, een kanaal en vink je het vakje voor elk tv-programma aan.

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

Opmerking:Tijdens onze tests konden we geen tv-programma's bekijken in onze Outlook-agenda. Microsoft zegt dat “Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.”

Als je klaar bent, klik je op de X in de rechterbovenhoek om het venster Agenda toevoegen te sluiten. U zou dan de sport- of tv-schema's moeten zien die zijn toegevoegd aan Mijn agenda's in het linkerdeelvenster en de evenementen in uw agenda.

Vink de agenda's aan om weer te geven of verwijder het vinkje om te verbergen. Klik op de drie stippen om de kalender te hernoemen, de kleur te wijzigen, een charm toe te voegen of deze binnen de lijst te verplaatsen.

Klik op het evenement (spel, wedstrijd of uitzending) in je agenda voor meer details. Wanneer het kleine gebeurtenisvenster wordt geopend, kunt u rechtsboven op de pijl Gebeurtenis weergeven klikken voor meer opties.

Schema's toevoegen aan Outlook-agenda in de mobiele app

Als u sportprogramma's en tv-programma's toevoegt aan uw Outlook-agenda op internet, worden ze gesynchroniseerd met uw mobiele apparaat. Maar als je je telefoon of tablet bij de hand hebt, kun je deze ook in de mobiele app toevoegen. Het proces is hetzelfde op Android, iPhone en iPad.

GERELATEERD: Hoe u de tv-programma's die u bekijkt kunt bijhouden

Open de Outlook-app en tik op het tabblad linksboven om het menu te openen. Selecteer “Instellingen” en kies vervolgens “Interessante kalenders.” Tik bovenaan op je e-mailadres om een ​​ander account te kiezen als je er meer dan één hebt.

Advertentie

Net als op internet kun je kiezen uit sport of tv. Als je Sport selecteert, kies je de sport, kies je een competitie en tik je op om het team toe te voegen.

Als je TV selecteert, kies je een tijdzone, een kanaal en tik je op om een ​​programma toe te voegen.

Tik op de pijlen terug om af te sluiten en op de X’s om de instellingen te sluiten.

Open het menu en selecteer het schema als je wilt om het te verbergen of de kleur te wijzigen. Schakel het vinkje uit om het schema te verbergen, vink het aan om het weer te geven en tik op het tandwielpictogram om de kleur aan te passen.

Of je nu van voetbal, honkbal, spelshows of sitcoms houdt, je kunt je favorieten toevoegen aan je Outlook-agenda om op de hoogte te blijven. En je kunt het schema van je sportteam ook volgen in Google Agenda!

LEES VOLGENDE

  • › Belichting aanpassen met bereikmaskers in Lightroom
  • › Meerdere bestanden selecteren op Mac
  • › Hoe u uw opgeslagen creditcardnummers in Chrome kunt bekijken
  • › Tekst kopiëren van een afbeelding op iPhone
  • › Een dia verwijderen in Google Presentaties