Modi første CM etter uavhengighet for å ta hensyn til klimaendringer: Amit Shah

0
51

Innenriksminister Amit Shah. (Fil)

UNION HOME -minister Amit Shah sa fredag ​​at statsminister Narendra Modi var den første sjefsministeren siden uavhengigheten som har tatt hensyn til klimaendringer. Han sa at på den tiden var det svært få mennesker som tok hensyn til problemet.

Shah snakket på et arrangement i Nanded, Maharashtra, hvor han plantet et ungt barn på CRPF -treningssenteret for å feire statsministerens fødselsdag. .

“Narendra Modi var den første sjefsministeren i landet etter uavhengigheten som tok hensyn til klimaendringer fordi det på den tiden var svært få mennesker i verden som tok hensyn til det. Folk pleide å bygge veier, bygninger, sørge for drikkevann, lage strukturer for utdanning, utvikling fant sted på alle områder. Men da Shri Narendra Modi var sjefsminister i Gujarat, opprettet han først avdelingen for klimaendringer i regjeringen, sa MHA til Shah. “Dette var første gang i India at regjeringen tok hensyn til klimaendringer.”

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.