Hier is hoe groot de iPhone 13-batterijen zijn

0
128
Apple

Toen Apple de iPhone 13 voor het eerst aankondigde, was een van de functies waar we het meest enthousiast over waren de uitstekende batterijduur. Het bedrijf beweerde dat het maar liefst 2,5 uur extra batterijduur kon zien, maar het vertelde ons niet hoe groot de nieuwe batterijen waren. We kwamen er hoe dan ook achter.

Volgens een rapport van 9To5Mac heeft Apple nu officiële batterijcapaciteiten voor de apparaten gepubliceerd op de Chemtrec-website.

Chemtrec

Voor de iPhone 13, Apple verpakt in een batterij van 12,41 wattuur. Ter vergelijking, de iPhone 12 had een batterij van 10,78 wattuur. Dat is een toename van 15% in termen van batterijcapaciteit, wat geen kleine verandering is.

GERELATEERD: Een iPhone 13 voorbestellen

Toen we overgingen op de iPhone 13 Mini, verhoogde Apple de batterij van 8,57 naar 9,57 wattuur. Dat is een solide 11,6%.

De iPhone 12 Pro heeft dezelfde batterij van 10,78 wattuur als de iPhone 12, maar de iPhone 13 Pro heeft nu een batterij van 11,97 wattuur. Je krijgt dus een boost van 11% ten opzichte van de vorige iPhone 12 Pro. Dat is kleiner dan de gewone iPhone 13, wat op zijn zachtst gezegd verrassend is.

GERELATEERD: Het scherm van de iPhone 13 Pro past zich aan op basis van hoe je hem gebruikt

De beestachtige iPhone 13 Pro Max wordt geleverd met een al even indrukwekkende batterij van 16,75 wattuur. De Pro Max van vorig jaar had een batterij van 14,13 wattuur, wat betekent dat het 18% meer is dan de meest significante boost van alle apparaten van dit jaar.

Volgens Apple, de iPhone 13 Pro Max is geschikt voor 28 uur continu video afspelen op een enkele lading. Op basis van het werkelijke vermogen van de batterij en de efficiëntere A15-chip, lijkt dat aantal haalbaar.

GERELATEERD: De nieuwe iPad Mini ziet er geweldig uit, we zijn Een kopen

LEES VOLGENDE

  • › Een afspeellijst maken op Spotify
  • › Bestanden en mappen verwijderen in Microsoft OneDrive
  • › Een map maken in Google Documenten
  • › Een Google Assistent-checklist maken (voor ochtend of bedtijd)
  • › PSA: u kunt sport- en tv-schema's zien in Outlook-agenda