Här är hur stora iPhone 13 -batterierna är

0
49
Apple

När Apple först tillkännagav iPhone 13 var en av de funktioner som gjorde oss mest spännande den utmärkta batteritiden. Företaget hävdade att det kunde se upp till 2,5 timmars extra batteritid, men det berättade inte för oss hur stora de nya batterierna var. Men vi fick reda på det ändå.

Enligt en rapport från 9To5Mac har Apple nu publicerat officiell batterikapacitet för enheterna på Chemtrec-webbplatsen.

Chemtrec

För iPhone 13 packade Apple i ett batteri på 12,41 wattimmar. IPhone 12, för jämförelse, inkluderade ett 10,78 watt-timmars batteri. Det är en ökning med 15% när det gäller batteristorlek, vilket är ingen liten förändring.

RELATERAT: Så här förbeställer du en iPhone 13

Efter att ha flyttat till iPhone 13 Mini stötte Apple på batteriet till 9,57 wattimmar från 8,57. Det är solida 11,6%.

iPhone 12 Pro har samma 10,78 watt-timmarsbatteri som iPhone 12, men iPhone 13 Pro har nu ett batteri på 11,97 wattimmar. Så du får en boost på 11% från den tidigare iPhone 12 Pro. Det är mindre än den vanliga iPhone 13, vilket är minst sagt överraskande.

RELATERAT: iPhone 13 Pro-skärmen justeras baserat på hur du använder den

Den vildaste iPhone 13 Pro Max levereras med ett lika imponerande 16,75 watt-timmarsbatteri. Förra årets Pro Max innehöll ett 14,13 watt-timmarsbatteri, vilket innebär att det ökade med 18%den mest betydande ökningen av någon av årets enheter.

Enligt Apple, iPhone 13 Pro Max är klassad för 28 timmars kontinuerlig videouppspelning på en enda laddning. Baserat på den faktiska kraften som erbjuds av batteriet och det mer effektiva A15 -chipet verkar det antalet uppnåeligt.

RELATERAT: Den nya iPad Mini ser fantastisk ut, vi är Att köpa en

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Hur man gör en spellista på Spotify
  • & rsaquo; Så här tar du bort filer och mappar i Microsoft OneDrive
  • & rsaquo; Hur man skapar en mapp i Google Dokument
  • & rsaquo; Så här skapar du en Google Assistant -checklista (för morgon eller läggdags)
  • & rsaquo; PSA: Du kan se scheman för sport och TV i Outlook -kalendern