Det snabbaste sättet att öppna din kamera på iPhone

0
55

Din hund står på huvudet och du famlar ’ för att låsa upp din telefon och starta kameraappen innan du saknar den. Som tur är behöver du inte låsa upp kamerapappen bara genom att svepa bort på låsskärmen. Så här kommer du till det så snabbt som möjligt.

The Secret Swipe

För att öppna iPhone -kameraappen så snabbt som möjligt måste du först väcka din iPhone. Beroende på dina inställningar kan du göra det antingen genom att fysiskt lyfta telefonen, knacka på skärmen eller trycka på den övre eller sidoknappen.

När du ser låsskärmen placerar du fingret på valfri del av skärm som inte innehåller ett meddelande och svep åt vänster. Om du sveper tillräckligt långt öppnas kameraappen direkt.

< p>När kamerapappen öppnas kan du använda den som vanligt för att ta bilder eller videor snabbt: Tryck på den cirkulära slutaren eller inspelningsknappen på pekskärmen. Eller så kan du starta inspelningsprocessen genom att trycka på knapparna Volym upp eller Volym ned på sidan av telefonen.

När du har tagit foton eller videoklipp låser du skärmen igen genom att trycka på den övre eller sidoknappen, så stängs skärmen av din iPhone. Alla foton du tagit sparas automatiskt i ditt fotobibliotek.

RELATERAT: Så här stänger du av en iPhone

Den (snabba) långa tryckningen

Alternativt, om din iPhone-låsskärm innehåller en liten kameraikon i det nedre högra hörnet på skärmen kan du trycka länge på den ikonen för att starta kameraappen. (Men oroa dig inte: svep-till-vänster-metoden fungerar fortfarande också.)

Beroende på din skicklighet kan den här metoden vara något långsammare än att svepa över låsskärmen för att öppna Kamera -appen, men inte så mycket. Lycka till!

RELATERAD: Så här använder du iPhone Camera App: The Ultimate Guide

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Hur man justerar exponeringen med avståndsmasker i Lightroom
  • & rsaquo; Så här väljer du flera filer på Mac
  • & rsaquo; Så här visar du dina sparade kreditkortsnummer i Chrome
  • & rsaquo; Hur man kopierar text från en bild på iPhone
  • & rsaquo; Så här tar du bort en bild i Google Presentationer