Delhi konfidensielt: Fjerner veisperring

0
44

Union Road Transport and Highways Minister Nitin Gadkari

​​Forbundsminister Nitin Gadkari sa at kort tid etter at han giftet seg, ble det gjort oppmerksom på at et hus som tilhørte hans svigerforeldre kom i veien for bygging av en vei. Han sa at han hadde beordret huset til å bli rasert for veiprosjektet. På samme måte, sa han, har han lært at et hus som tilhører unionsminister Rao Inderjit Singhs kone ’ s familie også nylig kom i veien for et motorveiprosjekt i Haryana, og Singh hadde beordret huset til å være revet for å gjøre vei. Gadkari satte pris på det og sa at politikerne må sette slike eksempler mot inngrep.

Post Cared

På statsminister Narendra Modis fødselsdag hadde nyutnevnte IT- og kommunikasjonsminister Ashwini Vaishnaw en utfordring å håndtere. Postavdelingen, som hører under hans departement, måtte sørge for tilgjengelighet av 5 crore postkort for ‘ Takk Modi ’ meldinger. Avdelingen hadde blitt bedt av det regjerende partiet om å sørge for at hver statsenhet får tilstrekkelig med postkort for anledningen. På et møte med BJP-ledere for å fullføre arrangementene for feiringen, hadde noen ledere tatt opp spørsmålet om manglende tilgjengelighet av disse postkortene. Partis generalsekretær Arun Singh ba deretter hver statsenhet om å informere om deres krav, så vel som mangelen i respektive stater. Problemet ble behandlet og avdelingen forsikret om at hver statsenhet vil få nok kort.

Fast Off The Blocks

I en avvik fra sin vanlige stil har kongressen satt i gang prosessen med å identifisere kandidater til valgene i forsamlingen i Uttar Pradesh mye på forhånd. Partiet har nedsatt en screeningkomité for nominerte kandidater som ledes av AICCs generalsekretær Jitendra Singh. Teamet har unge ledere, de andre medlemmene i panelet er Rajya Sabha MP Deepender Hooda og Maharashtra -minister Varsha Gaikwad. Mens Samajwadi-partiet og BSP har gjort det klart at de ikke vil ha noen allianse med kongressen, er en del av kongressens ledere fortsatt håpefulle om en siste-minutters forståelse med SP.

Redaktørens merknad: En tidligere versjon av denne artikkelen nevnte feilaktig Haryana CM Manohar Lal Khattar i stedet for unionsminister Rao Inderjit Singh i ‘ Fjerner veisperring ’ punkt. Feilen beklages.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste konfidensielle nyhetene i Delhi, last ned Indian Express -appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.