Windows 11 krijgt PowerToys-app in de nieuwe winkel van Microsoft

0
67
Microsoft

Microsoft's PowerToys is een leuke plek voor hardcore Windows-gebruikers om te rommelen. Het bedrijf heeft de app beschikbaar gemaakt voor de Windows 11 Store, wat een belangrijke verandering is, aangezien deze voorheen alleen beschikbaar was via GitHub of door een pakketbeheerder te gebruiken.

GERELATEERD: Hoe de nieuwe winkel van Windows 11 eruitziet

PowerToys is erg handig en het wordt geleverd met negen hulpprogramma's waar ervaren gebruikers dol op zijn. Er is bijvoorbeeld PowerRename, PowerToys Run, FancyZones en zelfs een handige resizer voor afbeeldingen. FancyZones is zo populair dat Microsoft een aantal aspecten ervan aan Windows 11 heeft toegevoegd. Het besturingssysteem zal niet de volledige functionaliteit hebben, maar de kernfuncties voor vensterbeheer zijn aanwezig.

GERELATEERD : Alle PowerToys van Microsoft voor Windows 10, uitgelegd

Hoewel PowerToys beschikbaar is in de Windows Store, gebruikt het nog steeds een eigen installatieprogramma. Dit is te danken aan het feit dat Microsoft onverpakte Win32-apps toestaat in de Store, wat een belangrijke afwijking is van de Windows 10-winkel.

Dit is absoluut een teken dat Windows 11's Store een stuk nuttiger is. De desktop-apps die Windows-gebruikers kennen en waarderen, vinden hun weg naar de Store, waardoor apps zoals PowerTools en andere Microsoft-apps beschikbaar zijn. Je zou zelfs de Store kunnen gebruiken wanneer Windows 11 op 5 oktober wordt gelanceerd, maar we zullen moeten afwachten.

GERELATEERDMicrosoft werkt PowerToys voor Windows 11 bij

Als je PowerTools nog niet hebt geprobeerd, is het zeker een kijkje waard. Microsoft heeft het volledig bijgewerkt om met Windows 11 te werken, en het voert nog steeds een aantal echt coole functies uit die het gebruik van Windows een aangenamere ervaring maken.

LEES VOLGENDE

  • › Hier is hoe groot de iPhone 13-batterijen zijn
  • › Wat zijn Instagram Messenger-kamers?
  • › Een gebruikersaccount op Mac verwijderen
  • › AutoPlay configureren of uitschakelen op Windows 11
  • › Hoe de nieuwe toetsenborden van Razer de invoerlatentie elimineren