Waar de nieuwe iPhone 13 vooraf te bestellen

0
59
Apple

Apple heeft een hoop nieuwe hardware aangekondigd tijdens zijn "California Streaming" evenement, inclusief de nieuwe iPhone 13-line-up. Alle vier de modellen van iPhone 13 hebben een kleinere Face ID-inkeping, een grotere batterij, verbeterde camera's en een heleboel andere upgrades. De Pro- en Pro Max-modellen hebben zelfs supergladde 120Hz-schermen.

Hier leest u hoe u de nieuwe telefoons kunt pre-orderen vóór de lanceringsdatum van 24 september.

Pre-order bij Apple

Apple

Geloof het of niet, de website van Apple is een van de beste plaatsen om een ​​iPhone 13 te bestellen. Het bedrijf biedt enorme kortingen (tot $ 790) wanneer je een oud iPhone- of Android-apparaat inruilt, en je krijgt 3% cashback wanneer je een iPhone 13 bestelt met een Apple Card. Bovendien biedt de Apple-website concurrerende financieringsopties en kan je nieuwe iPhone activeren bij je provider (je kunt natuurlijk ook een ontgrendelde iPhone kopen).

Prijs voor pre-order voor de iPhone 13-reeks begint bij $ 699 op de website van Apple. Bestellingen worden op 24 september verzonden en kunnen, afhankelijk van beschikbaarheid, op de lanceringsdag worden opgehaald in een Apple Store.

iPhone 13 en iPhone 13 Mini

Vanaf $ 699 hebben de nieuwe iPhone 13 en 13 Mini nieuwe LTPO-schermen, een langere levensduur van de batterij, een nieuwe Cinematic-videomodus en kleinere Face ID-inkepingen. Pre-orders zijn nu beschikbaar en telefoons komen vanaf 24 september binnen.

Nu winkelen

 

iPhone 13 Pro en Pro Max

Vanaf $ 999 hebben de iPhone 13 Pro en 13 Pro Max boterzachte 120Hz-schermen, kleinere inkepingen, verbeterde ProRes-video-ondersteuning en een verbeterde telelens die ook dienst doet als macrocamera. Pre-orders zijn nu geopend en Apple begint de telefoons op 24 september te verzenden.

Nu winkelen

 

Pre-order bij uw provider

Verizon

Heb je een onbeperkt abonnement? Dan is dit een geweldige kans om goedkoop een iPhone 13 te krijgen. Verizon, T-Mobile en AT&T hebben geweldige iPhone 13-pre-orderdeals voor klanten met onbeperkte data-abonnementen. Bekijk de details hieronder.

  • Verizon: Klanten met een onbeperkt abonnement krijgen tot $ 1.000 terug aan tegoeden met een in aanmerking komende inruil. Met andere woorden, u kunt een iPhone 13, een iPhone 13 Mini of een iPhone 13 Pro gratis krijgen via Verizon. Nieuwe klanten krijgen $500 extra tegoed.
  • T-Mobile: Nieuwe en bestaande klanten met een Magenta MAX-abonnement krijgen tot $ 1000 inruiltegoed voor een nieuw apparaat uit de iPhone 13-serie. Credits worden in 30 maanden terugbetaald.
  • AT&T: nieuwe en bestaande klanten met een onbeperkt abonnement krijgen tot $1.000 aan factureringscredits nadat ze een telefoon hebben ingeruild die’ s ter waarde van $ 180 of meer. Ja, je kunt de iPhone 13, de 13 Mini of de 13 Pro gratis krijgen!

Helaas bieden MVNO's deze geweldige iPhone 13-deals nog niet aan. Als je niet bij een van de drie grote providers zit, moet je je nieuwe iPhone kopen op de Apple-website.

Pre-order bij Verizon

Verizon-klanten met onbeperkte abonnementen krijgen tot $ 1.000 voor hun iPhone 13-aankoop met een in aanmerking komende inruil.

Nu winkelen

 

Pre-order bij T-Mobile

Klanten met een Magenta MAX-abonnement krijgen tot $ 1.000 tegoed bij aankoop van een iPhone 13-apparaat met in aanmerking komende inruil.

Nu winkelen

 

Pre-order bij AT&T

Ruil een telefoon in die& #8217 is $ 180 of meer waard en ontvang tot $ 1.000 aan tegoed voor je nieuwe iPhone 13-aankoop.

Nu winkelen

 

Pre-order van Best Buy ($ 100 korting!)

Best Buy

Best Buy biedt alle nieuwe modellen van iPhone 13 aan met een geweldige korting van $ 100. Het is een geweldige optie als je geen apparaat hebt om bij Apple in te ruilen, vooral als je al een Best Buy-creditcard hebt voor flexibele financiering. Je kunt Apple Care zelfs koppelen aan je iPhone 13-aankoop bij Best Buy!

Helaas kun je een ontgrendelde iPhone 13 nog niet via Best Buy krijgen. Dat betekent dat je vastzit met activeren met T-Mobile, Sprint, Verizon of AT&T.

Pre-order bij Best Buy

Best Buy biedt $ 100 korting op alle nieuwe iPhone 13-modellen. Het is een geweldige optie als je geen apparaat hebt om in te ruilen bij Apple of je provider.

Nu winkelen