U kunt nu 50% korting krijgen op HBO Max

0
44
AFM Visuals/Shutterstock.com< /figuur>

HBO Max is een van de betere waarden in de streamingruimte. Het bevat niet alleen heel veel oudere shows en films, maar het krijgt ook veel gloednieuwe films op de dag dat ze worden gelanceerd zonder extra kosten. Op dit moment kun je 50% besparen op een abonnement, wat best een goede deal is.

GERELATEERDDe beste streamingdiensten van 2021 voor tv-series en films

Op dit moment kun je je voor maximaal zes maanden aanmelden voor HBO Max voor $ 7,49 per maand, wat de helft is van de normale prijs. Dat is ook het advertentievrije niveau, wat dit een nog mooiere deal maakt.

Zowel nieuwe als terugkerende klanten kunnen zich aanmelden voor deze deal via de officiële HBO Max-website, dus dat hoeft u niet te doen. 8217;t hoeft niet een van de klanten te zijn die onlangs zijn afgewezen door Warner die HBO Max van Prime Video Channels heeft gehaald.

GERELATEERDAmazon Prime is meer dan gratis verzending: hier zijn alle De extra functies

HBO Max van Prime Video Channels halen is een zet die Warner tonnen abonnees zal kosten, wat vermoedelijk de reden is waarom het bedrijf deze deal aanbiedt. Het verlies van gebruikers zal pijn doen, maar als je direct een heleboel nieuwe krijgt via een deal met 50% korting, kan dat goedmaken.

Hoe dan ook, als je twijfelt over het proberen van HBO Max, dit is absoluut het perfecte moment om je aan te melden, want 50% korting is een aanzienlijke korting die in de loop van de zes maanden zal oplopen.

LEES VOLGENDE

  • &rsaquo ; Hier is hoe groot de iPhone 13-batterijen zijn
  • › Wat zijn Instagram Messenger-kamers?
  • › Een gebruikersaccount op Mac verwijderen
  • › AutoPlay configureren of uitschakelen op Windows 11
  • › Hoe de nieuwe toetsenborden van Razer de invoerlatentie elimineren