Du kan få 50% rabatt på HBO Max just nu

0
165
AFM Visuals/Shutterstock.com < /figure>

HBO Max är ett av de bättre värdena i strömmingsutrymmet. Den har inte bara massor av äldre serier och filmer, men den får massor av helt nya filmer den dag de lanseras utan extra kostnad. Just nu kan du spara 50% på en prenumeration, vilket är en bra affär.

RELATERAD De bästa streamingtjänsterna för 2021 för TV -serier och filmer

Just nu kan du registrera dig för HBO Max för $ 7,49 per månad i upp till sex månader, vilket är hälften av det vanliga priset. Det är också den annonsfria nivån, vilket gör detta till en ännu sötare affär.

Både nya och återkommande kunder kan registrera sig för det här affären via den officiella HBO Max-webbplatsen, så du gör det inte 8217; behöver inte vara en av de kunder som nyligen blev snubbed av att Warner drog HBO Max från Prime Video Channels.

RELATED Amazon Prime är mer än gratis frakt: här är alla Dess extrafunktioner

Att dra HBO Max från Prime Video Channels är ett drag som kommer att kosta Warner massor av abonnenter, vilket förmodligen är varför företaget erbjuder den här affären. Förlusten av användare kommer att göra ont, men att ta ett gäng nya direkt genom ett 50% rabattavtal kan kompensera för det.

Hur som helst, om du har varit på staketet för att testa HBO. Max, det här är absolut den perfekta tiden att registrera dig, eftersom 50% rabatt är en rejäl rabatt som kommer att läggas upp under sex månader.

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo ; Här är hur stora iPhone 13 -batterierna är
  • & rsaquo; Vad är Instagram Messenger -rum?
  • & rsaquo; Så här tar du bort ett användarkonto på Mac
  • & rsaquo; Så här konfigurerar eller inaktiverar du automatisk uppspelning i Windows 11
  • & rsaquo; Hur Razers nya tangentbord eliminerar inmatningsfördröjning