De beste services om ongewenste abonnementen te annuleren en over facturen te onderhandelen

0
51
Ivan Marc/Shutterstock.com< /figuur>

Je kunt tegenwoordig voor bijna alles abonnementen vinden, en ze kunnen snel oplopen als je ze uit het oog verliest. Gelukkig zijn er diensten die je ongewenste abonnementen kunnen vinden en opzeggen en zelfs kunnen helpen lagere tarieven voor je rekeningen te bedingen en je helpen je financiën beter te beheren.

GERELATEERDDe beste Chrome-extensies waarmee u online geld kunt besparen

Deze services kunnen alles aan, van Netflix-abonnementen tot kabelrekeningen, maar ze verwerken doorgaans geen abonnementen op mobiele apps of games. Hiervoor moet je de Apple App Store of de Google Play Store bezoeken en je abonnementen daar handmatig beheren. Desondanks zijn de services een geweldige manier om geld te besparen, uw maandelijkse rekeningen te evalueren en een groter beeld te krijgen van uw financiële basisgezondheid.

Update, 15/9 /21: inhoud gecontroleerd op juistheid. Nieuwe link vervangen voor Clarity Money.

Inhoudsopgave

Hoe werken abonnement-annuleringsservices?
Financiële hulp via tekst: Trim
Een krachtige financiële gezondheid Dashboard: Truebill
Ondersteund door Goldman Sachs: Clarity Money
Geweldig voor Bill Management: Hiatus

Hoe werken abonnement-annuleringsservices?

Wanneer u zich aanmeldt voor een van deze services, die meestal worden beheerd door een AI-assistent, koppelt u deze aan uw creditcard of bankrekening. Vervolgens scant het uw kosten en zoekt het naar terugkerende kosten en waarschuwt u. Op zijn beurt laat u de service weten welke u wilt behouden en welke u wilt verwijderen, en de service zal die abonnementen opzeggen.

Evenzo, voor het onderhandelen over facturen, uploadt u uw facturen naar de service, en het zal contact opnemen met elk bedrijf en doen wat het kan om uw verschuldigde bedragen of rentetarieven te verlagen. Dit gebeurt meestal door u over te schakelen naar een beter abonnement. Sommige services kunnen de wijzigingen automatisch namens u aanbrengen, terwijl andere mogelijk eerst om uw goedkeuringsstempel vragen. Hoe dan ook, ze laten je weten of het een geslaagde onderhandeling is.

De services zelf worden betaald door een percentage te nemen van het bedrag dat u in het eerste jaar hebt gespaard (en als het u niets kan besparen, brengt het u niets in rekening). De tarieven verschillen natuurlijk per bedrijf, maar variëren van 33-50%. Er is geen manier om deze kosten te omzeilen als de service u wel geld bespaart, maar u houdt in ieder geval elke maand wat extra geld over. Ironisch genoeg bieden deze services allemaal abonnementen die toegang bieden tot alle functies, zoals financiële coaches, onderhandelingen over medische rekeningen en geautomatiseerde creditcardbetalingen.

Financiële bijstand via Tekst: Trim

Trim

Trim (gratis, met mogelijke kosten) is een van de oorspronkelijke opzegservices voor abonnementen, hoewel het in de loop der jaren is voorzien van extra functies voor geldbeheer. Het labelt zichzelf als een financieel gezondheidsbedrijf en kan helpen bij het onderhandelen over kabelrekeningen, internetrekeningen en creditcard-APR's. Het kan ook uw transacties analyseren en basisadvies geven naast het annuleren van uw ongewenste abonnementen.

Aanmelden voor een account bij Trim is gratis. Hiermee hebt u toegang tot tools zoals factuurherinneringen en een schuldcalculator, en kunt u ook uw abonnementen vanaf uw dashboard beheren zonder een cent uit te geven. U verbindt eenvoudig uw telefoonnummer en financiële informatie; de service doorzoekt uw aankopen en waarschuwt u via sms voor terugkerende kosten. Trim brengt u niets in rekening als het u geen geld kan besparen. Als dit echter het geval is, brengt de service u een “succesvergoeding” van 33% van uw totale jaarlijkse besparingen.

Trim biedt ook een premium-abonnement voor $ 99 per jaar (met natuurlijk een gratis proefperiode van 14 dagen). Dit zorgt voor onderhandeling over bank- en rekeningen, eenvoudige besparingen met een FDIC-verzekerde high-yieldrekening met een jaarlijkse bonus van 4%, onbeperkte e-mailtoegang tot het personeel van financiële coaches, onderhandelingen over medische rekeningen, opzegging van abonnementen en geautomatiseerde creditcardbetalingen.< /p> Probeer Trim

Een krachtig dashboard voor financiële gezondheid: Truebill

Truebill

Truebill (gratis, met mogelijke kosten) kan u helpen bij het beheren van uw abonnementen, maar het heeft ook tal van robuuste tools voor financieel beheer. Deze zijn perfect om u te helpen meer te weten te komen over uw algehele financiële gezondheid en deze te verbeteren. Het biedt ook prachtige mobiele apps voor zowel iOS als Android, zodat u uw financiën kunt controleren waar u ook bent.

Er is een overzichtspagina op het dashboard van de service waar u een algemene momentopname kunt zien van de financiële rekeningen die u hebt aangesloten (zoals uw creditcards, contanten of investeringssaldi). U kunt op deze pagina ook toekomstige facturen volgen. Het abonnementsgedeelte toont u al uw abonnementen en geeft aankomende vervaldatums weer in de ingebouwde kalender. U kunt ook rapporten bekijken die uw maandelijkse inkomsten en uitgaven weergeven en uw factuurkosten uitsplitsen. De service heeft ook tools om uw rekeningen te verlagen en besparingsdoelen in te stellen.

De Truebill-app is gratis en er worden niets in rekening gebracht als het bedrijf u geen geld kan besparen . Als het u echter geld kan besparen, brengt het u 40% van uw spaargeld in het eerste jaar in rekening. Er is ook een premium abonnement met een prijs die u zelf kunt kiezen (tussen $ 3 – $ 12 per maand) dat meer opties voor u opent. Premium voordelen zijn onder meer saldosynchronisatie, premium chat, een conciërge voor annuleringen, onbeperkte budgetten en slimme besparingen.

Probeer Truebill

Ondersteund door Goldman Sachs: Clarity Money

Clarity Money

Met Clarity Money (gratis, met mogelijke kosten) kunt u uw rekeningen verlagen, ongewenste abonnementen verwijderen en uw financiële gezondheid beter beheren. De AI-aangedreven service is een geweldig startpunt om controle over uw financiën te krijgen, maar het is ook een die met u meegroeit dankzij de vele functies. In plaats van u simpelweg uw uitgaven te laten zien, ontvangt u een uitvoerbaar plan dat u helpt uw ​​financiën onder controle te houden en te organiseren.

Clarity Money kan allerlei soorten rekeningen voor u onderhandelen van verschillende serviceproviders, en het is goed werk om beschikbare kortingen en coupons te vinden. Als het succesvol is om u geld te besparen, kost het slechts 33% van uw spaargeld in het eerste jaar (wat gekoppeld is aan Trim als de laagste vergoeding), en het kost u geen een dubbeltje als het je geen geld kan besparen. Er is zelfs een gratis bijbehorende iOS- en Android-app (hoewel deze onder de naam Marcus van Goldman Sachs staat, aangezien dat de eigenaar is van Clarity) die vol staat met prachtige eenvoudige grafieken en lijsten die u helpen al uw financiën in context te zien, zodat u uw financiën in één oogopslag beter kunt begrijpen.

Probeer Clarity Money

Geweldig voor rekeningbeheer: Hiatus

Hiatus

Hoewel Hiatus (gratis, met mogelijke kosten) de meeste aandacht besteedt aan rekeningen, zoals die voor uw hypotheek of creditcards, kan het alle financiële rekeningen analyseren waarmee u het verbindt. Van daaruit kan de service een persoonlijk actieplan aanbevelen om uw rekeningen en tarieven te verlagen via de machine-intelligentietechnologie.

De dienst controleert regelmatig uw rekeningen en zoekt naar betere tarieven. Het kan u ook helpen met een breed scala aan rekeningen, waaronder medische rekeningen, studieleningen en herfinanciering van autoleningen. Hiatus geeft gecontextualiseerd advies op maat van uw budget waar u gemakkelijk naar kunt handelen. Er is ook een app (voor zowel iOS als Android) waarmee u eenvoudig abonnementen kunt beheren, uw verbonden accounts kunt bekijken en in één oogopslag advies kunt bekijken.

Hiatus rekent niets als het is’ kan u geen geld besparen. Als dit het geval is, wordt 50% van uw jaarlijkse gespaarde bedrag in rekening gebracht. Hiatus heeft ook een premium-niveau, maar het bedrijf vermeldt het bedrag niet op zijn site (hoewel de gebruiksvoorwaardenpagina een betaal-wat-je-wil-optie vermeldde, evenals het feit dat het zich het recht voorbehoudt om de snelheid en frequentie wijzigen). Als je besluit om voor het schijnbaar dynamische premiumplan te springen, krijg je toegang tot financiële tools voor het bepalen van budgetten, onderhandelen over rekeningen en het verbeteren van je financiële welzijn.

Probeer Hiatus