We weten eindelijk wanneer Microsoft Office 2021 wordt gelanceerd

0
47
Vladimka-productie/Shutterstock.com< /figuur>

We hebben onlangs vernomen wanneer Windows 11 zou worden gelanceerd, en nu hebben we de releasedatum voor Microsoft Office 2021 voor consumenten ontdekt. Het blijkt dat Microsoft de nieuwste versie van zijn geliefde Office-software op 5 oktober 2021 zal uitbrengen.

GERELATEERD: Het is officieel: Windows 11 heeft een releasedatum< /strong>

Volgens The Verge wordt de nieuwste versie van Office gelanceerd op dezelfde dag dat Windows 11 wordt uitgerold voor in aanmerking komende gebruikers.

Microsoft heeft niet veel aangekondigd op het gebied van details voor Office 2021, dus we weten niet precies wat het op tafel zal brengen om het de moeite waard te maken om te upgraden. Bovendien heeft Microsft de prijzen voor Office 2021 niet aangekondigd, maar we verwachten wel dat het bedrijf dat cruciale detail snel zal onthullen, aangezien de releasedatum minder dan een maand verwijderd is.

GERELATEERDKrijgt uw Microsoft Office nog steeds beveiligingsupdates?

Het bedrijf heeft vandaag ook Microsoft Office Long Term Servicing Channel (LTSC) voor Windows en Mac voor commerciële en overheidsgebruikers gepusht. Deze release kwam met een aantal nieuwe functies die ook voor consumenten naar Microsoft Office 2021 zouden moeten komen.

Enkele van de nieuwe functies zijn een XLOOKUP-functie, Dynamic array-ondersteuning, een donkere modus en een Line Focus-functie. Het klinkt niet alsof het iets te baanbrekends bevat, maar er kunnen andere nieuwe functies worden toegevoegd voor de definitieve Office 2021-consumentenversie die niet in de LTSC-versie zit.

GERELATEERDWat is Microsoft 365?

Iedereen die zich abonneert op Microsoft 365 krijgt deze nieuwe functies automatisch. Deze nieuwe versie is alleen van toepassing op mensen die eenmalige licenties voor Office aanschaffen.

GERELATEERD: De donkere modus inschakelen op Windows 11

LEES VOLGENDE

  • › Hier is hoe groot de iPhone 13-batterijen zijn
  • › Wat zijn Instagram Messenger-kamers?
  • › Een gebruikersaccount op Mac verwijderen
  • › AutoPlay configureren of uitschakelen op Windows 11
  • › Hoe de nieuwe toetsenborden van Razer de invoerlatentie elimineren