Vi vet äntligen när Microsoft Office 2021 kommer att lanseras

0
45
Vladimka production/Shutterstock.com < /figure>

Vi fick nyligen veta när Windows 11 skulle starta, och nu har vi upptäckt lanseringsdatum för Microsoft Office 2021 för konsumenter. Det visar sig att Microsoft släpper den senaste versionen av sin älskade Office -programvara den 5 oktober 2021.

RELATERAT: Det är officiellt: Windows 11 har ett utgivningsdatum < /strong>

Enligt The Verge kommer den senaste versionen av Office att startas samma dag som Windows 11 kommer att börja rulla ut till kvalificerade användare.

Microsoft meddelade inte mycket om detaljer för Office 2021, så vi är inte säkra på vad det kommer att göra för att göra det värt att uppgradera. Dessutom meddelade Microsft inte prissättning för Office 2021, men vi förväntar oss inte att företaget snart kommer att avslöja den kritiska detaljen, eftersom lanseringsdatumet är mindre än en månad bort.

RELATERAD Får ditt Microsoft Office fortfarande säkerhetsuppdateringar?

Företaget driver också Microsoft Office Long Term Servicing Channel (LTSC) för Windows och Mac för kommersiella och offentliga användare idag. Den här versionen kom med några nya funktioner som också borde komma till Microsoft Office 2021 för konsumenter.

Några av de nya funktionerna inkluderar en XLOOKUP -funktion, Dynamic array -stöd, ett mörkt läge och en Line Focus -funktion. Det låter inte som om det har något för speländrande, men andra nya funktioner kan läggas till för den slutliga Office 2021-konsumentversionen som inte finns i LTSC-versionen.

RELATERAD Vad är Microsoft 365?

Alla som prenumererar på Microsoft 365 får dessa nya funktioner automatiskt. Den här nya versionen gäller bara personer som köper engångslicenser för Office.

RELATERAT: Så här aktiverar du mörkt läge i Windows 11

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Här är hur stora iPhone 13 -batterierna är
  • & rsaquo; Vad är Instagram Messenger -rum?
  • & rsaquo; Så här tar du bort ett användarkonto på Mac
  • & rsaquo; Så här konfigurerar eller inaktiverar du automatisk uppspelning i Windows 11
  • & rsaquo; Hur Razers nya tangentbord eliminerar inmatningsfördröjning