Horoskop idag, 17 september, 2021: Tvillingarna, Jungfrun, Oxen och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
65

Horoskop Idag, 17 september 2021: Tvillingar, Jungfrun, Oxen och andra tecken – kolla astrologisk förutsägelse

ARIES (21 Mar – 20 april)

Livet börjar lugna ner sig, även om det kan dröja innan man inser det. Du måste förstå att detta inte är en dag för att rusa framåt med praktiska uppgifter, utan för att ta saker mycket noga. Dagens beslut kan binda dig länge, så se till att de är de rätta.

TAURUS (21 april – 21 maj) < /strong>

Du är helt osäker på var du ska koncentrera dina energier, och dina offentliga eller professionella ambitioner tycks stå i konflikt med din önskan om inhemsk tillfredsställelse eller lycka. Motsättningen kan vara mer imaginär än verklig. Jag vet att det kanske inte gör det lättare!

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png Läs också | Kulturdepartementet organiserar e-auktion av gåvor, minnesmärken idag för att markera PM Modis födelsedag

GEMINI ( 22 maj – 21 juni)

Tiden är ännu inte rätt för fasta beslut. Men om ett provisoriskt åtagande har gjorts bör du hålla dig till det, åtminstone tills du vet om andra människor kommer att uppfylla sina löften. Om du är orolig för att partner kan visa sig vara opålitliga, förbered dina reservplaner.

Cancer vill leva med och var. Andra människor måste bli väl medvetna om sitt ansvar gentemot dig, för att inte tala om sina plikter gentemot dem själva!

Läs också | Virat Kohli-Rohit Sharma split kaptenskap kan göra det svårt för nästa tränare

LEO (24 juli – 23 augusti)

Om du har känt dig känslomässigt vinglig den senaste tiden kan du nu börja återhämta dig snabbt. Det kommer dock att dröja innan du är fri från de praktiska komplikationer som har utvecklats under de senaste veckorna. Åtminstone finns det ett ljus i slutet av tunneln!

Toppnyheter just nu

Klicka här för mer

VIRGO (24 augusti – 23 september)

< p> Optimismen återvänder och hemliga rädslor, oro och misstankar bör börja försvinna. De kommer att skingras delvis av det ökade sociala förtroendet som snart kommer att ges av Venus och Jupiter. Allt du behöver göra är att tro på dig själv. Jag vet att det inte är lätt, men du kan göra ditt bästa!

Förklarat | Förklarat: Vad är bra med en ‘ dålig bank ’

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Du kanske redan har upptäckt att andra människor har flyttat längre än de ursprungligen tänkt sig. Om det är möjligt bör du ge partners tid att anpassa sig till den nya situationen och ge dem en hjälpande hand vid behov. Du vet mycket väl att en tjänst kommer att återbetalas i tid.

SCORPIO (24 oktober – 22 november)

Du har haft din oro inför framtiden. Men med tanke på att professionella angelägenheter nu verkar lösa sig själva, bör inrikesfrågor följa. Det är det minsta du kan förvänta dig, med tanke på omständigheterna. Håll dessutom ekonomiska planer under kontroll medan du fortfarande kan.

SAGITTARIUS (23 november – 22 december)

En bra sak som kommer att bero på de senaste svårigheterna är en förnyad beslutsamhet att ta ett nytt intresse eller lära sig en ny färdighet. Detta är precis vad du behöver för att hålla dig ung och pigg och för att bygga upp ditt självförtroende. Om du är lite överbelastad för tillfället bör det gå över snart.

CAPRICORN (23 december – 20 januari)

Detta har utan tvekan varit en svår vecka för många människor, men du har funnit det lättare än de flesta att styra en bana genom steniga vatten. Du kanske är ur fickan, men i det större upplägget av saker som inte är för allvarliga. Försök att räkna ut vilka av dina bekymmer som är verkliga och vilka som är imaginära.

< /p>

AQUARIUS (21 januari – 19 februari)

Det bästa och värsta av de senaste kosmiska stormarna har nu passerat. Om du vill gå vidare bör du låta svunnen tid vara svunnen och inse att även om ingenting kan göra om det förflutna, så ligger framtiden i dina händer. Om en vän har kränkt dig så kom ihåg att det kanske inte är deras fel. Var förlåtande!

FISKER (20 februari – 20 mars)

Du kommer gradvis ur ditt skal, även om det kommer att dröja ytterligare några månader innan du verkligen kommer ut ur en ensam fas. Du kan acceptera alla sociala inbjudningar som förlängs till nästa vecka, även om din första reaktion är att säga ”nej”. Man vet aldrig – du kanske trivs!

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.