Een iconisch snoepmerk lanceert ijskoffie op tijd voor Halloween

0
43
Internationaal genot

< p>Je maandelijkse Starbucks-factuur staat op het punt te worden verlaagd dankzij een iconisch snoepmerk en een beroemde koffiecreamer-samenwerking. En het komt net op tijd voor Halloween in de supermarkten.

Reese's en International Delight zijn samengekomen om een ​​koffie met pindakaas-smaak te maken, en alles wat je hoeft te doen doe is het over ijs gieten.

GERELATEERDWat is er het meest populaire Halloween-snoep in uw staat?

De smaak heeft dezelfde zoete, pindakaas- en chocoladesmaak waar fans van het beroemde snoepje aan gewend zijn, maar je krijgt er ook de aardse tonen van koffie aan toegevoegd. Bovendien is dit International Delight, dus de ijsdrank heeft een romige, gemakkelijk te drinken textuur om je 's ochtends (of op elk moment van de dag) op de been te krijgen.

De samenwerking is nog niet gelanceerd, maar je kunt verwachten het in landelijke supermarkten vanaf oktober. De dozen bevatten 64 ounce kant-en-klare ijskoffie en worden verkocht voor $ 3,99.

“Reese's combinatie van chocolade en pindakaas is iconisch, en als leider in ijskoffie koffie, we konden geen betere partner bedenken om koelkasten in het hele land een unieke en decadente ervaring te bieden,” zei Rebecca Grad, merkmanager voor International Delight Iced Coffee. “Deze zoete en romige mashup zal ijskoffie en Reese's minnaars naar prikkelende nieuwe niveaus brengen.”

Dus, als je wilt een nieuw herfstdrankje om mee te draaien met je Pumpkin Spice Latte, deze op snoep gerichte koffie is ideaal. Met Halloween over een paar weken en Reese zal ongetwijfeld overlopen in trick or treat-emmers, kun je een vroege start maken met de “traktatie” onderdeel van de vakantie.

[Via Delish]