De 5 beste vervangende MacBook-opladers in 2021

0
43
Anker/Nekteck/RAVPower

De Apple-oplader die bij je MacBook wordt geleverd, kan duur en omvangrijk zijn. Er zijn nogal wat alternatieven op de markt die net zo krachtig zijn, maar ook meer functies bieden voor minder geld, en we hebben hier de beste keuzes verzameld.

Sommige vervangingen van de MacBook-oplader op deze lijst bieden meer dan één oplaadpoort, waardoor het gemakkelijk is om uw MacBook en uw smartphone tegelijkertijd op te laden. Veel van de opladeralternatieven op deze lijst hebben ook een compacter ontwerp en zijn aanzienlijk minder omvangrijk dan de originele MacBook-opladers.

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een MacBook-oplader
Beste algemeen: Nekteck 111W
Beste compact: Anker PowerPort III Pod Lite 65W
Beste Premium: Anker PowerPort Atom PD 4
Beste voor MacBook Pro 16-inch: Nekteck 100W
Beste voor MacBook Air: RAVPower Pioneer 30W

Waar u op moet letten bij een MacBook-oplader

Je weet dat je een vervangende oplader voor je MacBook nodig hebt, maar hoe maak je de juiste beslissing met zoveel verschillende opties? Hier is alles waar u op moet letten bij het kopen van een oplader voor uw MacBook.

  • Mac-model: Controleer welk model uw MacBook is voordat u een oplader om ervoor te zorgen dat deze voldoende stroom heeft. De nieuwste MacBook Pro heeft bijvoorbeeld een oplader van 100 W nodig om hem van stroom te voorzien, terwijl de nieuwste MacBook Air alleen een oplader van 30 W nodig heeft.
  • Wattage:Hoewel je ervoor moet zorgen dat het wattage dat door de power-steen wordt ondersteund, krachtig genoeg is voor je specifieke MacBook, moet je ook opmerken hoe de stroom wordt verdeeld als er meerdere poorten zijn. Een power brick kan bijvoorbeeld zeggen dat hij 100 W kan leveren, maar dit kan een gecombineerd wattage zijn van één USB-C-poort die 80 W levert en één USB-A-poort die 20 W levert.
  • Beschikbare poorten:Als je op zoek bent naar een steen om je MacBook op te laden en alleen je MacBook, dan is dat helemaal goed. Maar veel van deze vervangingen van de MacBook-oplader zijn ook in staat om andere apparaten, zoals uw smartphone, op te laden. Als extra poorten belangrijk voor je zijn, zorg er dan voor dat je een oplader kiest met een paar extra ingebouwde oplaadpoorten.
  • Kabellengte:Veel van de opladers op deze lijst bevatten geen kabel. Voor degenen die dat wel doen, zijn ze misschien niet lang genoeg. Als je denkt dat je je laptop op de bank gaat gebruiken en de dichtstbijzijnde stekker bevindt zich aan de andere kant van de kamer, zorg er dan voor dat de kabel die bij de oplader wordt geleverd lang genoeg is om te bereiken. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kabel die je koopt ook het wattage ondersteunt dat de power brick kan leveren.

Beste algemeen : Nekteck 111W

Nekteck

Voor de meeste MacBooks zal deze 111W oplader van Nekteck perfect werken. De USB-C-poort kan 87 W leveren via een ondersteunde kabel en tot 24 W in totaal tussen vier USB-A-poorten. Er wordt een Type-C-kabel meegeleverd die 3,3 meter lang is en tot 100 W kan opladen. Als je een langere kabel nodig hebt, zorg er dan voor dat je er een aanschaft die die snelheid kan ondersteunen.

Bovendien wordt deze oplader geleverd met allerlei ingebouwde beveiliging en bescherming. Er is overspanningsbeveiliging, kortsluitbeveiliging, stroomregeling, automatische stroomafstemming en temperatuurregeling.

Beste algemeen

Nekteck 111W

Deze 111W-oplader van Nekteck is de beste keuze voor de meeste mensen, met een snelle USB-C-poort van 87 W en vier extra USB-A-poorten.

Amazon

$ 39.99

Best Compact: Anker PowerPort III Pod Lite 65W

Anker

Als je een oplader wilt die niet veel ruimte in beslag neemt, probeer dan deze van Anker. Het pronkt met het feit dat het bijna 60% kleiner is dan een standaard MacBook Pro 13-inch oplader, wat een groot probleem is als je op zoek bent naar een superkleine oplader. Binnenin vind je exclusieve MiniFuel-technologie en een specifiek ontwerp dat helpt om de opladers te verkleinen zonder concessies te doen aan de efficiëntie.

Het levert tot 65 W via een enkele USB-C-poort, wat genoeg is voor elke MacBook behalve het MacBook Pro 16-inch model. Helaas wordt er geen kabel meegeleverd, maar dat betekent alleen dat je de kabellengte vanaf het begin kunt aanpassen. Deze 1,8 meter lange kabel heeft een mooie lengte en ondersteunt tot 100 W.

Best Compact

Anker PowerPort III Pod Lite 65 W

Anker's PowerPort III Pod Lite-oplader is extreem compact en kan tot 65 W leveren (hoewel u een kabel apart moet aanschaffen).

Amazon

$ 19.99

Best Premium: Anker PowerPort Atom PD 4

Anker

< p>Deze Anker-oplader biedt het beste van twee werelden met opladen tot 100 W via één USB-C-kabel of een gedistribueerde uitvoer over vier verschillende aangesloten apparaten. In totaal zijn er twee USB-C-poorten en twee USB-A-poorten.

Anker gebruikt hun PowerIQ-technologie om uw apparaten snel op te laden. Deze oplader heeft ook een intelligente stroomverdeling, dus als je vier apparaten tegelijk hebt aangesloten, bepaalt de oplader automatisch de beste uitgangsverdeling.

Bovendien is er bescherming tegen overlading van cellen, temperatuurregeling en bescherming tegen overstroom van de uitgang. Er wordt geen kabel meegeleverd die bij de oplaadsteen past, maar u kunt deze 1,8 meter lange kabel kopen die probleemloos tot 100 W ondersteunt.

Best Premium

Anker PowerPort Atom PD 4

De PowerPort Atom PD 4-oplader van Anker geeft je het meeste waar voor je geld en biedt hoge oplaadsnelheden voor je MacBook Pro en maximaal drie andere apparaten.

Amazon

$ 109.99

Best voor MacBook Pro 16-inch: Nekteck 100W < /h2>

Nekteck

Als u op zoek bent naar een krachtige oplader die uw 16-inch MacBook Pro snel kan opladen, hoeft u niet verder te zoeken dan deze 100 W-oplader van Nekteck. Met snellaadtechnologie kan een 16-inch MacBook Pro in minder dan twee uur volledig worden opgeladen.

Nekteck zegt dat deze oplader ongeveer 40% kleiner is dan de oplader van Apple voor het MacBook Pro 16-inch model. De plug klapt terug in de steen, waardoor hij iets kleiner is en super makkelijk op te bergen in een rugzak. Er zijn ook allerlei veiligheidsfuncties in deze oplader ingebouwd, waaronder overladen, overspanning, overstroom en oververhittingsbeveiliging. Bovendien wordt een 2 meter lange USB-C naar C-kabel meegeleverd.

Beste voor MacBook Pro 16-inch

Nekteck 100W

Deze krachtige Nekteck-oplader van 100 W laadt uw 16-inch MacBook Pro in minder dan twee uur op.

Amazon

$ 35.99

Het beste voor MacBook Air: RAVPower Pioneer 30W

RAVPower

Deze oplader van RAVPower heeft een vermogen van 61 W, wat meer dan genoeg is voor je MacBook Air. De oplader die bij de MacBook Air wordt geleverd, heeft slechts een output van 30 W. Met 61 W zou deze oplader zelfs het MacBook Pro 13-inch model in minder dan twee uur kunnen opladen.

Er zijn ingebouwde beveiligingen tegen overladen, oververhitting en kortsluiting, wat prettig is. De oplader is ongelooflijk compact en meet minder dan twee centimeter in lengte, breedte en hoogte. Je zult je eigen kabel moeten leveren, dus als je er nog geen hebt, kun je deze geweldige 1,8 meter lange kabel van Anker gebruiken.

Het beste voor MacBook Air

RAVPower Pioneer 61W

De RAVPower Pioneer 61W-oplader biedt voldoende vermogen voor uw MacBook Air.

Nu winkelen