De 5 bästa MacBook -laddarna som ersätts 2021

0
57
Anker/Nekteck/RAVPower

Apple -laddaren som följer med din MacBook kan vara dyr och skrymmande. Det finns ganska många alternativ på marknaden som är lika kraftfulla men som också erbjuder fler funktioner för mindre pengar, och vi har samlat alla de bästa valen här.

Några av MacBook -laddarens ersättare på den här listan har mer än en laddningsport, vilket gör det enkelt att ladda din MacBook och din smartphone samtidigt. Många av laddningsalternativen på den här listan har också en mer kompakt design och är betydligt mindre skrymmande än de ursprungliga MacBook -laddarna.

Innehållsförteckning

Vad du ska leta efter i en MacBook -laddare
Bästa övergripande: Nekteck 111W
Bästa kompakt: Anker PowerPort III Pod Lite 65W
Bästa Premium: Anker PowerPort Atom PD 4
Bäst för MacBook Pro 16-tums: Nekteck 100W
Bäst för MacBook Air: RAVPower Pioneer 30W

Vad du ska leta efter i en MacBook-laddare

Du vet att du behöver en ersättningsladdare för din MacBook, men med så många olika alternativ där ute, hur gör du rätt beslut? Här är allt du behöver tänka på när du köper en laddare till din MacBook.

  • Mac -modell: Kontrollera vilken modell din MacBook är innan du väljer en laddare för att säkerställa att den har tillräckligt med ström. Till exempel behöver den senaste MacBook Pro en 100 W laddare för att driva den, medan den senaste MacBook Air bara behöver en 30 W laddare.
  • Wattage: Medan du måste se till att den effekt som stöds av power brick är tillräckligt kraftfull för din specifika MacBook, måste du också notera hur strömmen fördelas om det finns flera portar. Till exempel kan en power brick säga att den kan mata ut 100W, men det kan vara en kombinerad effekt på en USB-C-port som matar ut 80W och en USB-A-port som matar ut 20W.
  • Tillgängliga portar: Om du letar efter en tegelsten för att ladda din MacBook och bara din MacBook, är det helt ok. Men många av dessa MacBook -laddare kan också ladda andra enheter, till exempel din smartphone. Om extra portar är viktiga för dig, se till att du väljer en laddare som har några extra laddningsportar inbyggda.
  • Kabellängd: Många av laddarna på den här listan har ingen kabel. För dem som gör det kanske de inte är tillräckligt långa. Om du tror att du kommer att använda din bärbara dator i soffan och den närmaste kontakten är tvärs över rummet, se till att kabeln som följer med laddaren är tillräckligt lång för att nå. Dessutom är det viktigt att se till att kabeln du köper också stöder den effekt som tegelstenen kan ge.

Bästa övergripande : Nekteck 111W

Nekteck

För de flesta MacBooks fungerar denna 111W laddare från Nekteck perfekt. USB-C-porten kan leverera 87W via en kabel som stöds och upp till 24W totalt mellan fyra USB-A-portar. Det finns en Type-C-kabel som är 3,3 fot lång och kan ladda upp till 100W. Om du behöver en längre kabel, se till att du får en som kan stödja den hastigheten.

Plus, den här laddaren levereras med alla typer av säkerhet och skydd inbyggt. Det finns överspänningsskydd, kortslutningsskydd, strömreglering, automatisk strömmatchning och temperaturkontroll.

Bästa övergripande

Nekteck 111W

Denna 111W laddare från Nekteck är det bästa valet för de flesta med en snabb 87 W USB-C-port och fyra extra USB-A-portar.

Amazon

$ 39,99

Best Compact: Anker Power III Pod Lite 65W

Anker

Om du vill ha en laddare som inte tar mycket plats, prova den här från Anker. Den skryter med att den är nästan 60% mindre än en vanlig 13-tums MacBook Pro-laddare, vilket är en stor grej om du letar efter en superliten laddare. Inuti finns exklusiv MiniFuel -teknik och en specifik design som hjälper till att minska laddarens storlek utan att kompromissa med effektiviteten.

Den ger upp till 65W via en enda USB-C-port, vilket är gott för alla MacBook förutom MacBook Pro 16-tums modell. Tyvärr kommer den inte med en kabel, men det betyder bara att du är fri att anpassa kabellängden från start. Denna 6-fots kabel har en fin längd och stöder upp till 100W.

Best Compact

Anker PowerPort III Pod Lite 65W

Ankers PowerPort III Pod Lite-laddare är extremt kompakt och kan leverera upp till 65W (även om du måste köpa en kabel separat).

Amazon

$ 19,99

Bästa Premium: Anker Power Atom PD 4

Anker

< p>Denna Anker-laddare ger det bästa från två världar med upp till 100W laddning via en USB-C-kabel eller en distribuerad utgång mellan fyra olika anslutna enheter. Totalt finns det två USB-C-portar och två USB-A-portar.

Anker använder sin PowerIQ-teknik för att leverera höghastighetsladdning till dina enheter. Denna laddare har också intelligent strömfördelning, så om du har fyra enheter anslutna samtidigt, kommer laddaren automatiskt att bestämma den bästa utgångsfördelningen.

Dessutom finns det skydd mot överladdning av celler, temperaturkontroll och överströmskydd. En kabel ingår inte för att följa med laddningsstenen, men du kan köpa denna 6-fots kabel som kommer att stödja upp till 100W felfritt.

Best Premium

Anker PowerPort Atom PD 4

Ankers PowerPort Atom PD 4-laddare ger dig mest valuta för pengarna och ger snabba laddningshastigheter för din MacBook Pro och upp till tre andra enheter.

Amazon

$ 109,99

Bäst för MacBook Pro 16-tum: Nekteck 100W < /h2>

Nekteck

Om du letar efter en kraftfull laddare som snabbt kan ladda din 16-tums MacBook Pro, leta inte längre än den här 100 W-laddaren från Nekteck. Med snabbladdningsteknik kan en 16-tums MacBook Pro laddas helt på mindre än två timmar.

Nekteck säger att denna laddare är cirka 40% mindre än Apples laddare för MacBook Pro 16-tums modell. Pluggen fälls tillbaka i tegelstenen, vilket gör den lite mindre och superenkel att förvara i en ryggsäck. Det finns också alla typer av säkerhetsfunktioner inbyggda i denna laddare, inklusive överladdning, överspänning, överström och överhettningsskydd. Dessutom ingår en 2 meter lång USB-C till C-kabel.

Bäst för MacBook Pro 16-tums

Nekteck 100W

Denna kraftfulla 100 W Nekteck-laddare laddar din 16-tums MacBook Pro på mindre än två timmar.

Amazon

$ 35,99

Bäst för MacBook Air: RAVPower Pioneer 30W

RAVPower

Denna laddare från RAVPower har en utgång på 61W, vilket är mer än mycket för din MacBook Air. Laddaren som medföljer MacBook Air har bara en 30W uteffekt. Med 61W kan denna laddare till och med ladda 13-tums MacBook Pro-modellen på mindre än två timmar.

Det finns inbyggda skydd mot överladdning, överhettning och kortslutning, vilket är trevligt att ha. Laddaren är otroligt kompakt, mäter under två tum i längd, bredd och höjd. Du kommer att behöva leverera din egen kabel, så om du inte redan har en så kan du hämta denna fantastiska 6-fots kabel från Anker.

Bäst för MacBook Air

RAVPower Pioneer 61W

RAVPower Pioneer 61W laddare ger mycket ström till din Macbook Air.

Handla nu

& nbsp;