5 geweldige pc-accessoires die u moet kopen

0
125
Jack Skeens/Shutterstock.com< /figuur>

Het is eindelijk klaar. Je hebt alle componenten die je wilt in je pc en je bent klaar voor een paar jaar. Wat nu? Het is tijd om na te denken over het verfijnen van je opstelling met enkele accessoires die het leven net een beetje beter maken.

De productaanbevelingen van How-To Geek zijn afkomstig van hetzelfde team van experts dat mensen meer dan een miljard keer heeft geholpen hun gadgets te repareren. We bevelen alleen de beste producten aan op basis van ons onderzoek en onze expertise. We accepteren nooit betalingen om een ​​product goed te keuren of te beoordelen. Lees meer » Inhoudsopgave

Een overspanningsbeveiliging
De NZXT Puck of een koptelefoonstandaard
Een ononderbroken stroomvoorziening
Een Anker USB-hub
Een uitgebreide (en RGB!) muismat

Update , 15-9-21:We hebben onze aanbevelingen bekeken en zijn ervan overtuigd dat dit nog steeds geweldige pc-accessoires zijn om te kopen. We hebben onze aanbeveling voor overspanningsbeveiliging vervangen door een model dat op voorraad is.

Een overspanningsbeveiliging

Addtam

Een overspanningsbeveiliging is een must-have voor elk type pc, of het nu een laptop of een desktop is. Een overspanningsbeveiliging beschermt uw pc tegen een plotselinge stroomstoot die kostbare componenten zou kunnen verbranden. Dit komt vaker voor dan u zich misschien realiseert, en de realiteit is dat de meeste pc's weinig hebben om ze te beschermen tegen deze mogelijke pieken.

Overspanningsbeveiligingen zijn niet bijzonder duur en zijn de kleine investering die ze vereisen zeker waard. Je hebt niet iets geks nodig. Alleen een muurwrat zoals de overspanningsbeveiliging van Addtam om op een gewone stekkerdoos aan te sluiten, is voldoende. Veel stekkerdozen worden ook geleverd met ingebouwde overspanningsbeveiliging, dus misschien heb je al wat je nodig hebt. Zorg er voor de zekerheid voor dat uw stekkerdoos minimaal 2000 joule beschermd is.

Een muurwrat waar u dol op zult zijn

Addtam-overspanningsbeveiliging

Addtam's overspanningsbeveiliging kan rechtstreeks in de muur worden gestoken en dankzij het ontwerp kunt u eenvoudig alle pc's aansluiten componenten die je nodig hebt.

Amazon

$ 15.29

Een Strip Option

Bototek-stekkerdoos

Als u de voorkeur geeft aan een stekkerdoos, is het aanbod van Bototek eenvoudig en gebouwd met grote adapters in het achterhoofd.

Amazon

$ 25.99

De NZXT Puck of een hoofdtelefoon Stand

NXZT

De kans is groot dat u een groot deel van uw pc-tijd doorbrengt met een koptelefoon op. Het probleem is dat er nooit een geweldige plek is voor een koptelefoon om te zitten als ze niet in gebruik zijn. Als je ze op het bureau legt, vallen ze er waarschijnlijk af en hetzelfde geldt als ze bovenop de pc-toren rusten.

Een populaire manier om dit tegen te gaan is de Puck van NZXT. Op het eerste gezicht lijkt het belachelijk om $ 20 aan uit te geven, maar uiteindelijk is het geld verrassend goed besteed. Naast een handige plek om uw hoofdtelefoon op te hangen, kan hij ook overtollige kabels oppakken en vasthouden. De Puck neemt ook geen extra ruimte in beslag, maar maakt in plaats daarvan gebruik van een plek op uw pc-toren waar meestal niets op staat, zodat die blikjes uit de weg worden geruimd wanneer ze niet nodig zijn.< /p>

Een andere optie is een meer traditionele hoofdtelefoonstandaard. Het is zeker goedkoper, maar het neemt wat extra bureauruimte in beslag.

Een thuis voor je headset

NZXT Puck Headsethouder

De NZXT Puck is een handige headsethouder die met magneten aan uw pc-behuizing wordt bevestigd. Het heeft ook een plek om de kabel op te bergen.

Amazon

$ 19.99

Als je de ruimte op het bureau

Nieuwe Bee-koptelefoonstandaard

Als je wat geld wilt besparen en meer bureauruimte wilt, werkt een traditionele hoofdtelefoonstandaard ook.

Amazon

$ 8.99

Een Uninterruptible Power Supply

APC

Zelfs in het tijdperk van automatisch opslaande desktopprogramma's, kun je nog steeds je werk kwijtraken door een stroomstoring op een desktop-pc. Dat is waar een ononderbroken stroomvoorziening (of UPS) van pas komt. Deze units bevatten grote batterijen en zijn uitgerust met meerdere standaard stopcontacten voor uw desktop-pc, monitor, printer en andere apparatuur.

Ze kunnen ook USB-poorten hebben om op te laden, en ze bevatten vaak overspanningsbeveiliging. Deze zijn niet bedoeld om te fungeren als stroomgeneratoren die u urenlang aan het werk houden als de lichten uitgaan. Het idee is dat de batterij uw pc lang genoeg laat werken om uw werk op te slaan en veilig uit te schakelen in het geval van een stroomstoring.

GERELATEERDEen ononderbroken stroomvoorziening (UPS) voor uw computer selecteren

Een UPS is een vaak over het hoofd gezien apparaat dat elke desktop-pc-gebruiker nodig heeft. Het is een van die dingen die je pas echt op prijs zult stellen als die noodlottige storm losbarst of de eisen van een hete zomerdag het lokale elektriciteitsnet overbelasten.

Er zijn allerlei soorten UPS-apparaten. die er zijn, maar populaire keuzes zijn merken als APC en CyberPower. Veel gebruikers geven er ook de voorkeur aan om de duurdere typen te krijgen die pure sinusgolfoutput bieden.

Merk op dat UPS-fabrikanten afraden om een ​​UPS-eenheid op een overspanningsbeveiliging aan te sluiten. Een UPS heeft over het algemeen ingebouwde overspanningsbeveiliging, dus de extra beveiliging is niet nodig.

Back-upvoeding voor uw pc

APC UPS-batterijback-up

Als je stroom uitvalt, zorgt deze voeding ervoor dat je desktop-pc blijft werken.

Amazon

$ 134.99

Een Anker USB Hub

Anker

Afhankelijk van hoe uw pc is geconfigureerd, kan een USB-hub een zeer nuttige toevoeging zijn. Dit zijn kleine, rechthoekige apparaten geladen met USB-poorten die worden aangesloten op een enkele poort op de pc, waardoor één USB-verbinding in vele verandert.

Als u een laptop heeft waarvan het aantal beperkt is USB-poorten, of je desktop tower heeft er maar één of twee aan de voorkant, een USB-hub kan erg handig zijn. Hoewel desktops meestal een heleboel USB-poorten aan de achterkant hebben, zijn ze lastig te openen en te gebruiken. Een USB-hub voorkomt dat u aan de poorten aan de achterkant van de machine moet knoeien, behalve wanneer dit absoluut noodzakelijk is.

U kunt ook USB-hubs vinden in een vrij brede prijsklasse. Anker-producten zijn meestal goede keuzes, en het merk biedt een breed scala aan opties tegen betaalbare prijzen.

Meer USB-poorten

Anker 7-poorts USB 3.0-gegevenshub

Deze hub biedt zeven gemakkelijk toegankelijke USB-poorten voor het aansluiten van randapparatuur en het opladen van uw gadgets.

Amazon

$ 45.99

Een Extended (en RGB!) Muis Mat

Razer

Zet deze in de luxe kolom, maar er gaat niets boven het hebben van een verlengde muismat (pad) onder je toetsenbord en muis. Dit geeft je veel meer ruimte om met je muis te onderhandelen en voelt prettiger aan dan dat van het koude, harde bureau onder je toetsenbord. Er is zelfs genoeg ruimte voor een onderzetter als je er ook je koffiemok op wilt zetten.

Muismatten zijn er in verschillende prijsklassen. Als je iets met verlichting aan de randen wilt, heeft Razer je gedekt. Als RGB niet jouw ding is, kun je de uitgebreide muismat van Corsair kopen voor slechts $ 30.

Een muismat met LED's

Razer Goliathus Extended Mousepad

Ja, u kunt een uitgebreide muismat krijgen met ingebouwde LED-verlichting. Nee, dat hoeft niet. Maar dat kan!

Amazon

$ 39.99

Een mousepad Zonder de Light Show

Corsair MM300

Als u niet geïnteresseerd bent in Razer's RGB, heeft Corsair ook een geweldige, grote muismat die u kunt gebruiken om uw bureauruimte.

Amazon

$ 22.99

Met uitzondering van de overspanningsbeveiliging is geen van deze pc-accessoires een must-have. Ze maken echter uw dagelijkse ervaring beter – of dat nu is met extra vermogen dat voorkomt dat u uw werk kwijtraakt, of kleine luxe die het leven gemakkelijker maakt.

Het beste toetsenborden van 2021 tot typebeleving Beste algemene toetsenbord Razer Pro Type Amazon

$ 111.99

Beste budget toetsenbord Logitech MK270 toetsenbord- en muiscombinatie Amazon

$ 24.80

Beste bedrade gaming-toetsenbord Razer Huntsman V2 Amazon

$ 249.99

Best Draadloos gamingtoetsenbord CORSAIR K57 RGB Amazon

$ 89.99

Best Bluetooth-toetsenbord Microsoft Bluetooth-toetsenbord Amazon

$ 39.99

Best Ergonomisch toetsenbord Microsoft Ergonomisch toetsenbord Amazon

$ 49.99

Best TKL-toetsenbord Logitech G915 TKL Amazon

$ 209,98

Best 60% Toetsenbord CORN Anne Pro 2 Amazon

$ 99.00

Just een beetje groter FNATIC STREAK65 Amazon

$ 109.99

Best Mac-toetsenbord Apple Magic Keyboard Amazon

$ 99.00

A Full-size Magic Keyboard Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok Amazon

$ 111.05

Read next

  • & rsaquo; Netflix's nieuwe 'Jigsaw' Serie heeft geen afleveringsnummers nodig
  • › IKEA maakt nu dingen voor pc-gamers
  • › Een bericht op Facebook vastzetten
  • › Hoe u ervoor zorgt dat YouTube-video's altijd uw telefoonscherm vullen
  • › Een mobiele hotspot maken op Windows 11