LG: s nya TV kan ersätta hela din vägg

0
46
LG

LG har tillkännagett ett sortiment av absolut massiva Direct View LED (DVLED) hemmabioskärmar för dem med ett stort vardagsrum, och ännu viktigare, tillräckligt stora fickor för att ha råd med en. Dessa nya TV-apparater sträcker sig från en blygsam 108-tums LED till en episk 325-tums 8K-TV som kostar norr om 1,7 miljoner dollar. Så i princip om du måste fråga “ hur mycket? ” de blir för dyra för din smak.

Liknande i konceptet till Samsungs Wall-sortiment, som har skärmar upp till 1000-tums, eller till och med Sonys Crystal LED-array. Uppenbarligen är dessa biografer utformade för affärs- och kommersiella tillämpningar, inte ditt genomsnittliga vardagsrum. Ändå öppnar LG Electronics nu försäljningen för dem som har råd att gå stort eller gå hem.

Enligt CNET väger LG: s största 325-tums 8K-TV nästan 2 000 kg och skickas till köpare i ett förstärkt stålfodral. För regelbunden användning är dessa hemmabioskärmar bättre lämpade för dem som vill ersätta en massiv projektor med något som ger en bättre bild, svarta färger och mer kontrast och ljusstyrka.

LG

Ännu bättre, LG har några unika storlekar att välja mellan, inklusive 32: 9 bildformat ultrabred skärm som visas ovan. Den ultrabreda versionen låter dig titta på vad du vill, som att streama två fotbollsspel samtidigt. Eller titta på en film medan du försöker få en Warzone -seger i Call of Duty.

Dessa tv -apparater använder ny LED -teknik istället för LCD, och det finns inget lager ovanpå. Istället ser du faktiskt lysdioderna direkt, och i vissa fall liknar MicroLED som Samsung använder. Uppenbarligen är detta bara början för den här typen av teknik, och vi hoppas att det i framtiden sipprar ner till en mer hanterbar 65 eller 75-tums formfaktor som vi vanliga människor har råd med.

< p> via CNET