HBO verlaat Prime Video, maar geen Amazon-apparaten

0
63
Amazon

Vanaf vandaag, 15 september, wordt HBO gestript van Amazon Prime-videoaccounts. Bij gebruikers die zich via de Amazon Prime-service op HBO hebben geabonneerd, wordt het account beëindigd omdat HBO Amazon Prime-video verlaat. De streamingdienst en de inhoud van HBO zijn echter nog steeds beschikbaar op al je favoriete Amazon Fire-apparaten.

Vóór deze wijziging konden gebruikers die genieten van Amazon Prime Video een extra $ 15 per maand betalen en krijgen HBO in de lijst met Amazon-kanalen en biedt toegang tot alle geweldige inhoud van HBO. En hoewel dit het aanmeldingsproces gemakkelijk maakte, komt het niet de eindgebruiker of HBO ten goede.

Vooruit, je zult de zelfstandige HBO Max-app moeten downloaden en installeren op uw Amazon Fire-apparaten, die het belangrijkste toegangspunt voor HBO-inhoud zullen zijn. Als gevolg hiervan krijgen gebruikers een betere, meer gestroomlijnde ervaring met aanbevelingen of de “blijven kijken” optie.

Volgens The Hollywood Reporter zal deze stap kost HBO ongeveer 5 miljoen abonnees die zich aanmeldden met Amazon Prime Video. Dat gezegd hebbende, iedereen die een HBO-abonnement via Amazon heeft gekocht, krijgt zijn HBO Max-toegang zonder extra kosten. Bovendien, zelfs als je midden in een factureringsmaand zit, krijg je een pro-rata tarief en kom je in aanmerking voor een niet-gespecificeerde speciale aanbieding voor de HBO Max-streamingservice nadat het oorspronkelijke Amazon-abonnement is afgelopen .

In wezen stelt dit HBO Max in staat om een ​​speciale streaming-app op alle Fire TV-apparaten te hebben, waardoor het bedrijf de ervaring beter kan afstemmen op elke gebruiker in-app, in plaats van alleen de inhoud ervan op Amazon aan te bieden kanalenservice.

via Gizmodo