Nya Apple Watch Series 7 är större, ljusare och snyggare

0
122
Apple

I Apples senaste live -evenemang tillkännagav det en massa roliga nya prylar och programuppdateringar, inklusive nya Apple Watch Series 7. Smartwatchen har en uppdaterad design som innehåller en större skärm, nya klockor och några andra tillägg.

Serie 7 har smalare ramar, bara 1,7 mm, och en större skärm som sträcker sig nästan till fodralets kant. Den nya näthinnan som alltid är på mäter 20% större än Series 6 och cirka 50% större än Series 3. Den är också 40% tunnare än Series 6 och du kan se ungefär 50% mer text på skärmen i jämförelse också. Du kan välja mellan storlekarna 41 mm och 45 mm — bara något större än Series 6: s 40 mm och 44 mm alternativ.

En större skärm betyder mer utrymme för nya saker, som ett helt tangentbord som stöder QuickPath -svepning och en fantastisk uppsättning nya watchOS 8 -klockor, inklusive ett modulärt alternativ. Den ökade skärmstorleken innebär att det är lättare att titta på de små detaljerna i dina aktiva ringar och de många nya komplikationer som finns.

Och oroa dig inte, även om skärmen är större, säger Apple att den har en sprickresistent kristall; plus, den övergripande klockan har IP6X- och WR50-betyg, vilket betyder att den är klarad för användning i grunt vatten som simning och dusch, och den kan hantera en tumling i smuts eller sand.

Apple

Dessa betyg är särskilt trevliga att ha gett Apples tillägg av nya watchOS 8 -funktioner för cyklister. Det kan upptäcka när du startar en åktur, pausa och återuppta automatiskt under din resa, och till och med upptäcka när du faller och erbjuda en SOS -prompt om du skulle behöva det. Ny röståterkoppling via klockans högtalare, AirPods eller andra Bluetooth -hörlurar meddelar automatiskt aktivitetsringningsstatus och träningens milstolpar. Elcyklister får också några förmåner, som aktiv kalorimätning och en förbättrad algoritm som utvärderar hjärtfrekvens och GPS för att bättre avgöra när du använder pedalassistans mot fristående benkraft.

Apple optimerade det nya smartwatch -användargränssnittet för sina nya dimensioner och gjorde det 70% ljusare för inomhusbruk. Den använder samma processorer och sensorer och har större omdesignade knappar. Batteritiden förblir densamma mellan Series 6 och Series 7 i upp till 18 timmar. Den innehåller en laddare och stöder USB-C-laddning i stället för USB-A, som kan ladda upp till 33% snabbare. Det finns till och med ett snabbladdningsalternativ, där klockan på laddaren bara åtta minuter ger dig upp till åtta timmars juice.

Apple

Naturligtvis fick Apple Fitness+ också några uppdateringar som du kan dra nytta av på den nya klockan. Nu kommer användare av fitnesstjänsten att kunna njuta av en Pilates kroppskonditionerande träningstyp och öva mindfulness när som helst och var som helst med guidad meditation. Mer till vintersport? Kolla in träningspass för att göra dig redo för snösäsongen, med idrottare i världsklass som Ted Ligety. Fitness+ introducerar också gruppträning med SharePlay, där du kan träna tillsammans med upp till 32 vänner för att hålla dig motiverad.

Som du förväntar dig kommer Apple Watch Series 7 i flera olika stilalternativ, inklusive en aluminiumfodral i en av fem färger: blå, guld, svart, röd och mörkgrön. Det finns också en “ spännande palett ” av Apple Watch -band — inklusive ett designalternativ från Hermès och Nike, med matchande klockytor — och Apple Watch Series 7 har bakåtkompatibilitet med band från tidigare modeller.

Apple Watch Series 7 -modellerna kommer att finnas tillgängligt senare i höst. Series 7 börjar på $ 399, Apple Watch E börjar på $ 279 och Apple Watch Series 3 börjar på $ 199. Håll ögonen öppna för mer information om det officiella lanseringsdatumet för Apple Watch Series 7 — vi kommer att lägga upp det så snart vi vet det.