Horoskop I dag, 14. september 2021: Leo, Jomfru, Tyr og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
68

Horoskop I dag, 14. september 2021: Skorpionen, Jomfruen, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom.

ARIES (21. mars – 20. april)
Profesjonelle Ariener ser fremdeles ut til å ha mer å by på enn de som reiser, på ferie eller hviler midlertidig. Hvis du skulle føle deg utenfor, ta ledelsen og ta ansvar i et samfunnsforetak. Og hvis du ikke mottar de riktige tilbudene, kan du prøve å skape mulighetene for deg selv.

TAURUS (21. apr. – 21. mai)
Faraway -steder ser ut til å være veldig mye mer fristende enn noe i nærheten. Du har kanskje drømt om livet i utlandet. Det ser imidlertid ut til å være viktigere personlige saker å håndtere, og du bør gjøre ditt beste for å fullføre alt i riktig rekkefølge.

GEMINI (22. mai – 21. juni) < /sterk>
Det er på tide å reflektere over de mange endringene som har skjedd den siste tiden, og som har gjort at du føler deg eldre, og mye, mye klokere. Dette er et øyeblikk for å sikre at du er i stand til å slite med praktiske spørsmål, i stedet for å bli besatt av rent imaginær frykt.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

KREFT (22. juni – 23. juli)
Du må nå vie mer oppmerksomhet til følelsesmessige bånd og få andre til å se fornuftig, selv om du ikke bør forvente at de skal se ting akkurat slik du gjør. Du skal ikke være flau over å ønske forandring: behovet for mangfold er veldig menneskelig!

LEO (24. juli – 23. august)
Vær oppmerksom på kroniske klager, og ikke forsøk på å komme i form, følelsesmessig, intellektuelt og fysisk. Den enkle grunnen er at du trenger alle dine overtalelses- og konsentrasjonskrefter senere i uken.

VIRGO (24. august – 23. september)
Nå som Venus lader gjennom diagrammet ditt, bør du begynne å føle deg mer håpefull, spesielt i den romantiske avdelingen. Vær imidlertid forsiktig så du ikke har for høye forventninger til å bli tilfredsstilt. Litt realisme nå vil så frøene til suksess senere.

LIBRA (24. september – 23. oktober)
Du er fortsatt i en forberedelsesfase fremfor handling, noe som betyr at du har råd til å sette av den store dagen en liten stund til, hvis du ønsker det. Fremfor alt, unngå økonomisk selvtilfredshet for, i det øyeblikket du svikter din vakt, kan noen prøve å belaste deg for mye.

SCORPIO (24. oktober – 22. november)
Det vil være en bemerkelsesverdig rekke planetariske aspekter i løpet av få dager, og konsekvensene kan være vidtrekkende. Hvis du ønsker å holde deg utenfor skytebanen, hold hodet nede, og hvis du ønsker å bevare posisjonen din, må du være fleksibel. Det er det minste partnerne forventer.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)
Hold orden på materielle saker, og konsentrer deg om alt som garanterer din daglige overlevelse. Du vil ha nok på tallerkenen din til å takle prinsipielle spørsmål senere i uken. Det betyr at mindre saker kanskje må utsettes til du har mer tid.

CAPRICORN (23. desember – 20. januar)
Du er fortsatt i førersetet, men hvis andre mennesker forventer at du skal hente og bære, er det bedre å tvinge. Imidlertid er du ikke uten innflytelse, og det er mye du kan gjøre for å forme partnere ’ ønsker og ønsker – selv uten at de vet det!

AQUARIUS (21. januar – 19. februar)
Det viktigste budskapet som kommer fra dagens stjerner er at det er dine indre oppfatninger og forforståelser som former ditt synspunkt. Materialtrykk er mindre viktig enn du kan forestille deg. Med andre ord, fokuser på det du vil skal skje i stedet for å bekymre deg for hva andre mennesker kan gjøre.

FISKER (20. februar – 20. mars)
En av de mange fascinerende tingene med livet ditt for øyeblikket er i hvilken grad du opererer i henhold til dine egne indre ønsker fremfor i tråd med hva andre mennesker ønsker, inkludert partnere. Du må holde familiemedlemmer lykkelige, men det skal være enkelt!

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste horoskopnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.