Hier is alles wat Apple heeft aangekondigd tijdens het evenement van 14 september

0
47
Apple

Apple's langverwachte iPhone 13-evenement vond plaats op dinsdag en we hebben heel veel informatie om te delen. Apple trapte zijn herfst 'California Streaming' af laten zien door onmiddellijk een geheel nieuwe en grotere iPad Mini, iPhone 13 Pro en meer te introduceren, maar verrassend genoeg zijn er geen nieuwe AirPods.

Dit is wat Apple heeft aangekondigd, wat je moet weten, wanneer je de nieuwe iPhone 13 Pro Max moet reserveren en meer.

Inhoudsopgave< p>

Een nieuwe iPad en grotere iPad Mini
iPhone 13 en iPhone 13 Mini
iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max
De Apple Watch Series 7
Nog een paar dingen

Een nieuwe iPad en grotere iPad Mini

Als verrassende zet en om het evenement te beginnen, kondigde Apple een nieuwe en verbeterde 9e generatie iPad aan naast een grotere iPad Mini. En hoewel de Mini hier duidelijk het meest opwindende aspect is, werd de iPad op instapniveau niet helemaal weggelaten, maar het is meer op een iPad SE dan wat dan ook.

Apple

De reguliere 10,2-inch iPad, die toevallig de populairste tablet van Apple is, kreeg een upgrade naar de A13 Bionic-processor, 1e generatie Apple Pencil-ondersteuning en snel verbeterde 12MP-camera's aan de voor- en achterkant.

Meer specifiek, de nieuwe iPad op instapniveau beschikt nu over dezelfde camerafunctie in het middensegment als de iPad Pro van vorig jaar. Gebruikers zullen ook de ondersteuning van True Tone-displays waarderen, het dubbele van de basisopslag met 64 GB, terwijl het dezelfde prijs van $ 329 kost als eerdere modellen. Over het algemeen is er visueel niets veranderd, en het is dezelfde geweldige iPad waar de meeste mensen dol op zijn.

Nieuwe iPad

De nieuwe 9e generatie iPad is sneller, bevat betere camera's en verdubbelt de opslag terwijl hij nog steeds slechts $ 329 kost.

Bestel nu

 

Toen kreeg de kleinste iPad van Apple zijn grootste update tot nu toe, maar tegelijkertijd kost de iPad Mini nu meer dan een gewone iPad. Ja, de iPad Mini wordt nu geleverd met een groter 8,3-inch Liquid Retina-display. De tablet is echter nog steeds klein, bijna dezelfde vorm als het origineel, aangezien Apple de randen rond het scherm kleiner heeft gemaakt dan ooit tevoren.

Apple

De nieuwe iPad Mini is groter, wordt geleverd in vier kleuren, heeft USB Type-C (niet bliksem), 2e generatie Apple Pencil-ondersteuning, 5G, TouchID en verbeterde 12MP-camera's aan zowel de voor- als de achterkant. Net als zijn grotere broer heeft de iPad Mini 12MP camera aan de voorkant de Center Stage-functie van de iPad Pro.

Helaas betekenen al deze upgrades dat de nieuwe iPad Mini $ 499 kost met 64 GB of $ 649 voor 256 GB, en wordt geleverd op 24 september.

De nieuwe iPad Mini

De nieuwe iPad Mini van Apple is enorm verbeterd met een groter 8,3-inch scherm, betere camera's en meer. Koop de jouwe voor $ 499.

Bestel nu

 

iPhone 13 en iPhone 13 Mini

Apple

Zoals verwacht heeft Apple zijn nieuwe iPhone 13 aangekondigd, en het zijn er vier. De nieuwe iPhone 13 wordt geleverd in verschillende frisse kleuren, heeft een enorme revisie van de camera gekregen, een beter scherm, een kleinere inkeping voor FaceID en Apple's A15 Bionic-chip voor verbeterde prestaties en een langere levensduur van de batterij.

< p>Het display heeft een nieuw “keramisch schilddisplay” dat zou duurzamer moeten zijn dan voorheen, wat leuk is, maar dat hebben we eerder gehoord. Het scherm is ook 28% helderder, maar de telefoon heeft nog steeds hetzelfde 6,1-inch formaat voor de iPhone 13 en 5,4-inch voor de iPhone 13 Mini.

Misschien wel het meest opwindende voor de iPhone 13 is de nieuwe “Cinematic” modus die machine learning gebruikt voor trucs zoals het automatisch verschuiven van de focus van de camera. Dus je zou je vriend kunnen opnemen, maar wanneer ze terugkijken naar iets of iemand achter hen, zal het automatisch scherpstellen naar achteren, wat best netjes is. Bovendien heeft Apple eindelijk 64 GB gedood, en de standaardoptie is over de hele linie 128 GB.

Pre-orders voor de iPhone 13-reeks beginnen op vrijdag 17 september. Prijzen beginnen bij $ 699 voor de iPhone 13 Mini, $ 799 voor de standaard iPhone13.

iPhone 13

De nieuwe iPhone 13 en 13 Mini hebben een nieuw LTPO-scherm, een langere batterijduur, een nieuwe Cinematic-videomodus en nog veel meer verbeteringen. Pre-orders openen 17 september en worden verzonden op 28 september.

Nu winkelen

 

iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max

< p>Het volgende is waar jullie allemaal op hebben gewacht, de nieuwe iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Dit zijn grote, krachtige, snelle telefoons met meer upgrades dan velen hadden verwacht. Hier is een volledig overzicht van alles wat je moet weten.

Apple

Voortbouwend op iPhone 13, heeft de Pro-reeks hetzelfde Super Retina XSR-display, maar nu heeft Apple Samsung en OnePlus ingehaald en een nieuwe ProMotion 120Hz variabele verversingssnelheid toegevoegd. Ze zijn ook 28% helderder, bieden een langere levensduur van de batterij en hebben een duurzaamheid van het keramische schild om gebarsten schermen te voorkomen.

Er zijn verschillende nieuwe fotografie-upgrades, zoals de Cinematic-modus, om nog maar te zwijgen van ProRes 4K 30FPS-opnames, en zelfs een macro-modus. Ja, de iPhone 13 Pro van Apple gebruikt de verbeterde telelens van 77 mm om 3x macro-opnamen te maken. En voor het eerst ondersteunen alle iPhone 13 Pro- en Pro Max-lenzen de nachtmodus.

Apple

Potentiële kopers zullen blij zijn te horen dat er verschillende opslagopties zijn, waaronder een optionele opslag van 1 TB, die je nodig hebt voor al die ProRes-video-opnames. Voor wat het waard is, heb je minimaal de 256 GB iPhone 13 Pro nodig om op te nemen in 4K 30 FPS. Het 128 GB-model ondersteunt dit niet in de camera-app. Daarnaast zijn er mooie nieuwe kleuren, betere 5G-ondersteuning en nog veel meer.

Pre-orders voor de iPhone 13-reeks beginnen op vrijdag 17 september. Prijzen beginnen bij $ 999 voor de iPhone 13 Pro en een oogstrelende $ 1.099 voor de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro

De nieuwe iPhone 13 Pro en Pro Max hebben een verbeterde telelens die ook dienst doet als macrolens, plus verbeterde ProRes-video-ondersteuning en boterzachte 120Hz-schermen. Pre-orders openen op 17 september en worden verzonden op 28 september.

Nu winkelen

 

De Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7-release bracht niet het grote herontwerp dat iedereen wilde, of lekken deden ons geloven, maar ze zijn groter en beter, hebben nieuwe wijzerplaten en worden helderder. Hier is alles wat je moet weten.

Apple

De Series 7 heeft slankere randen van slechts 1,7 mm en een groter scherm dat bijna tot aan de rand van de behuizing reikt. Het nieuwe always-on retina-display is 20% groter dan Series 6 en ongeveer 50% groter dan Series 3. Dus hoewel ze groter zijn, is het niet zo drastisch als we hadden gehoopt. Het is ook 40% dunner dan de Series 6, en je kunt in vergelijking ook ongeveer 50% meer tekst op het scherm zien. U kunt kiezen uit de maten 41 mm en 45 mm die slechts iets groter zijn dan de 40 mm en 44 mm-opties van de Series 6.

Door de randen te verkleinen, zijn de schermen 20% groter, waardoor grotere knoppen, een volledig toetsenbord en een algehele betere ervaring tijdens dagelijks gebruik mogelijk zijn. Bovendien is het kristallen scherm naar verluidt sterker dan elk horloge tot nu toe en is het de eerste Apple Watch die IP6X-gecertificeerd is tegen stof.

< img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Apple

Er is een nieuwe USB Type-C-oplader van 33% sneller dan vorige generaties, nieuwe wijzerplaten en ook nieuwe kleuropties.

De prijs van de Watch Series 7 begint bij $ 399, maar Apple zal pas later dit najaar pre-orders openen of verzenden.

Nog een paar dingen

Tot slot, we wilden een paar andere kleinere dingen uitlichten die Apple tijdens het evenement aankondigde. Ten eerste komt iOS 15 op maandag 20 september aan, dus kijk uit voor de update. Apple heeft ook enkele wijzigingen aangebracht in de MagSafe-portemonnee en het zal nu de laatst bekende locatie kunnen weergeven in de Zoek mijn-app, wat best geweldig is. Op die manier heb je, als je je portemonnee verliest, in ieder geval een goed idee waar je moet beginnen met zoeken als deze van je iPhone wordt gescheiden.

En tot slot krijgt Apple Fitness+ verschillende nieuwe trainingen , groepsworkouts, begeleide meditatie en beschikbaarheid worden uitgebreid naar 15 extra landen. Sommige daarvan zijn Oostenrijk, Brazilië, Colombia, Frankrijk, Duitsland, Mexico en Rusland. De trainingen zijn in het Engels, maar ze voegen ondertitels toe in zes talen.

Houd ons in de gaten voor meer details en bestel vandaag nog je nieuwe Apple-producten.