Displayen för iPhone 13 Pro justeras utifrån hur du använder den

0
310
Apple

Som vanligt avslutade Apple sin stora händelse med Pro-versionerna av sin kommande telefoner. I det här fallet avslöjade företaget iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Det här är helt klart företagets mest avancerade iPhones med en imponerande display och kamerateknik.

Vad gör dessa iPhone 13 Pro Models Pro ?

Den mest spännande aspekten av de nya iPhone 13 Pro och Pro Max är skärmen. Dessa telefoner har Apples nya Super Retina XDR -skärm med ProMotion. Det betyder att skärmen faktiskt kommer att justeras från 10Hz till så snabbt som 120Hz, beroende på hur du använder den. Om du gör något som kräver extremt smidig rörelse hoppar skärmen till en högre uppdateringshastighet. Om du inte gör det kommer det att gå lägre för att bevara strömmen.

RELATED Vad är ljusstyrka på en TV eller annan skärm?

Skärmen har också 1000 nits max utomhus ljusstyrka, en 25% bump jämfört med tidigare generationer. Om du någonsin har försökt använda din telefon under den starka solen, vet du hur mycket en förbättring är.

När det gäller storlek är iPhone 13 Pro 6.1 &#8243 ; medan iPhone 13 Pro Max är 6,7 &#8243 ;. Detta är samma storlek som förra årets iPhone Pro -modeller. Båda iPhone 13 Pro-enheterna har OLED-teknik.

RELATERAD Hur fungerar “Nattläge” på smarttelefonkameror?

Utanför skärmen är det kameran som sätter Pro -versionerna av iPhone 13 över kanten. Pro och Pro Max har tre bakre sensorer. Det finns ett brett objektiv med en ƒ/1,5 bländare, en ultra-bred med en ƒ/1,8 bländare och ett teleobjektiv med en 3X optisk zoom. Alla objektiv har nattläge, som är utformat för att ta foton i svagt ljus.

< strong class = 'relatedtext'> RELATERAT Vad är ett makroobjektiv i fotografering?

Telefonen kommer faktiskt att göra makrofotografering, vilket aldrig riktigt har varit möjligt med en iPhone tidigare. Makrofunktionerna har ett minsta fokusavstånd på 2 centimeter, vilket innebär att du kan komma alldeles bredvid motivet.

RELATERAD iPhone 13: s bästa nya funktion är timmar mer batteritid

Precis som den vanliga iPhone 13 stöder iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max Apples nya filmläge. Det lägger också till ProRes, som Apple beskriver som “ en avancerad videocodec som används i stor utsträckning som det slutliga leveransformatet för reklamfilmer, långfilmer och sändningar, för att erbjuda högre färgtrohet och mindre komprimering. ” Det gör iPhone mer livskraftig som en professionell videokamera.

Naturligtvis levereras den med A15 Bionic -chip, stöd för 5G och alla andra funktioner som du hittar på iPhone 13. < /p>

iPhone 13 Pro och Pro Maxpris och tillgänglighet

Apple meddelade att iPhone 13 Pro och Pro Max skulle vara tillgängliga för förbeställningsstart 17 september 2021. Telefonen släpps sedan den 24 september.

iPhone 13 Pro kommer att kosta 999 dollar för 128 GB -versionen, samma pris som förra årets modell. Pro Max kommer att säljas för 1099 dollar för 128 GB, vilket också är förra årets pris.

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Varför Razers nya fingermuffar inte är så dumma som de låter
  • & rsaquo; Hur man döljer hörbara ljudböcker på din Kindle
  • & rsaquo; Hur man loggar ut från Instagram
  • & rsaquo; Ditt Microsoft -konto behöver inte längre ett lösenord
  • & rsaquo; Så här slår du på eller av flygplansläge i Windows 11