Den nya iPad Mini ser fantastisk ut, vi köper en

0
44
Apple

Vid sin “ California Streaming ” Apple-evenemang, företaget tillkännagav en radikalt ny iPad mini-redesign med en snabbare CPU, större skärm och andra funktioner som har How-To Geek-personal surrande. Här är en titt på vad som är nytt.

Större skärm, samma liten storlek

Apple

Genom att bli av med hemknappen på ytan av iPad mini har Apple utökat sina skärmdimensioner till 8,3 ″ diagonalt (jämfört med den tidigare modellens 7,9 ″ display) samtidigt som mini är bekvämt liten.

I stället för en hemknapp har Apple flyttat Touch ID till strömknappen på enhetens överkant. Sammantaget har enheten en elegant symmetrisk design med rundade hörn (i ett 100% återvunnet aluminiumhölje, nämnde Apple), och de lyckades fortfarande pressa in stereohögtalare i kroppen.

Förbättrad prestanda, Pencil 2-stöd

Apple

A15 Bionic system-on-a-chip i den nya iPad mini erbjuder en 40% snabbare CPU -prestanda och 80% språng i GPU -prestanda jämfört med den tidigare iPad mini -modellen, vilket ger den närmare prestanda till Apples iPad Pro -serie.

Den nya iPad mini stöder också Apple Pencil (andra generationen), som gör att du enkelt kan rita eller ta anteckningar för hand på skärmen. Den funktionen ensam kan göra den till ett måste för en artist på språng.

Flöden och hastigheter

Apple

I ett överraskande men välkommet drag innehåller den nya iPad mini en USB-C-kontakt (liknande iPad Pro-modellerna) som kommer att påskynda överföringar (med 5 Gbps, 10 gånger snabbare än föregående generation , ” enligt Apple). Den icke-proprietära kontakten är bra nyheter för människor som vill koppla tillbehör till sin nya iPad.

Annonsering

iPad mini stöder nu också 5G trådlöst för första gången, vilket möjliggör mycket snabbare mobilnätverk än innan. Och Apple har också förbättrat kamerans fram- och bakkvalitet på iPad mini. Bakre kameran har i synnerhet en ny 12 MP -sensor som stöder Center Stage, som automatiskt panorerar bilden för att behålla fokus på människor när de rör sig runt ramen.

Tillgänglighet

Apple

Den nya iPad mini kommer att levereras i fyra färger (rosa, stjärnljus, lila och rymdgrå) och kan beställas via Apple idag , med enheter som blir tillgängliga fredagen den 24 september. Alla iPad Mini-modeller levereras med nya iPadOS 15. Priserna börjar på $ 499 (US) för Wi-Fi-modellerna och $ 649 för Wi-Fi + Cellular-modeller.

< p> RELATERAD: Nyheter i iOS 15, iPadOS 15 och macOS Monterey

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; 4 sätt att öppna en privat Safari -flik på iPhone och iPad
  • & rsaquo; Uppdatera din dator nu för att skydda Windows 10 från Internet Explorer
  • & rsaquo; Hur man konverterar PDF till JPG i Windows 10
  • & rsaquo; Unicode 14.0 kommer med troll och låg batteri Emoji
  • & rsaquo; De bästa budget -TV -apparaterna från 2021: Prisvärda TV -apparater för alla