Apple iPad Mini ser stora uppdateringar när iPad på entrénivå får mindre tweaks

0
46
Apple

Apple har just meddelat den största uppgraderingen för sin minsta iPad, iPad Mini. Dessutom har företaget släppt lös en förbättrad version av sin mest populära nybörjar iPad, nu med ännu mer lagringsutrymme.

Båda iPad kommer med en rad uppgraderingar, förbättrade kameror och överkomliga priser . Här är vad du behöver veta från Apples stora iPhone 13-evenemang.

Ny iPad Mini

Apple

Först har den nya iPad Mini en större 8,3-tums Liquid Retina-skärm i samma fysiska storlek som originalet, tack vare mindre ramar runt skärmen. Som en jämförelse har originalet en 7,9-tums skärm och har varit i stort sett oförändrad sedan den debuterade första gången 2012. Nu kan användarna njuta av en större och bättre upplevelse samtidigt som de drar nytta av den bärbarhet som följer med Mini.

Ännu bättre, den nya iPad Mini levereras med USB-C istället för en blixtport, för att inte tala om en uppgraderad kamera på framsidan och baksidan. Vi gillar också att Apple erbjuder flera nya färgalternativ som liknar iPad Pro -serien.

Apple lade till en kraftigt förbättrad 12MP ultrabred kamera i ramen ovanför skärmen på den nya Mini. Detta gör att den lilla surfplattan kan stödja Apples Center Stage -funktion, där kameran kan spåra användare och hjälpa till att få det perfekta fotot. Detta tack vare att den drivs av Apples A15 Bionic -chip. Dessutom stöder den nya iPad Mini 5G med nedladdningshastigheter på upp till 3,5 gigabit per sekund, den andra generationens iPad-penna och kör det senaste iPad OS fullt av användbara funktioner.

Du kan beställa Apples senaste iPad Mini från och med idag, med leveranser som går ut den 24 september. IPad Mini börjar nu på $ 499 med 64 GB för Wi-Fi och $ 649 med 5G.

9: e generationens iPad

Apple

Under Apple -evenemanget den 14 september presenterade den en ny och förbättrad vanlig iPad. Detta är fortfarande den mest populära iPad och är tekniskt sett den nionde generationen. Du får samma 10,2-tums HD-skärm, en välbekant design som fungerar med alla befintliga fodral och tillbehör och dubbel lagring till samma pris som tidigare generationer.

Apples 9: e Gen iPad kommer med en Apple A13 Bionic -processor, en TruTone -skärm, stöd för första generationens Apple Pencil och förbättrade kameror fram och bak. TruTone är ett välkommet tillskott till den här instegsenheten, en funktion som automatiskt justerar skärmens färgtemperatur till omgivande belysning.

Apple

Precis som iPad Mini har denna nya iPad en uppgraderad 12 megapixel frontkamera som stöder Center Stage, en funktion som debuterade förra året på iPad Pro. Apple bytte dock inte den här modellen till USB-C som dess mindre syskon, vilket innebär att användarens befintliga kablar och tillbehör fortfarande fungerar med blixtporten.

Resten av den 9: e generationens iPad kommer ser mycket bekant ut för alla som har sett eller använt en iPad de senaste åren. Med det menar vi att den har samma stora ramar, hemknapp och en bakre kamera.

Bäst av allt har Apple fördubblat baslagret till 64 GB utan att höja priset, vilket innebär att det börjar på $ 329. IPad är också kompatibel med den första generationens Apple Pencil och Apple Smart Keyboard. Den nya iPad är tillgänglig från och med idag, 14 september, med frakt som börjar sent nästa vecka. Klicka här för att få din egen.