Vad du kan förvänta dig av Apples iPhone 13 -evenemang den 14 september

0
39
Apple

Hösten är precis runt hörnet och Apple är värd för ett liveevenemang. Du vet vad det betyder — ny iPhone inkommande! Vi förväntar oss att Apple kommer att presentera fyra varianter av iPhone 13, en något större Apple Watch och flera andra produkter under sin strömning. Här är alla läckor och rykten som vi har samlat i väntan.

Du kan ställa in på lanseringen av California Streaming tisdag den 14 september kl. 13:00 (10 AM PST) på YouTube, Apple &# 8217; s Evenemangssida eller i Apple TV-appen.

iPhone 13

De flesta Apple -experter är överens om att iPhone 13 är en iterativ uppgradering jämfört med föregångaren. Tänk på det som en förfining på iPhone 12 — vi håller fast i samma fyrmodellserie och plattkantade design, men med tillräckligt många förbättringar för att göra människor avundsjuka.

En av iPhone 13: s definierande funktioner kan vara ett mindre Face ID-hack, vilket är Apples första steg mot en iPhone med en helt kant-till-kant-skärm. Rapporter tyder på att Apple också kan ersätta iPhone ’ s OLED-skärm (introducerades 2017) med en batterivänlig LTPO-panel, samma typ som Apple använder i sin smartwatch.

Den minskade batteripåverkan från denna LTPO -panel kan rymma en Always On -skärm, som kommer att ge viktig information (t.ex. datum och tid) även när skärmen är avstängd. ” Always On display kunde ta sig till äldre iPhones genom uppdateringen av iOS 15, men jag skulle inte räkna med det.

Det finns också en chans att Apple kan fästa 120Hz-displaypaneler i iPhone 13 Pro och Pro Max, vilket ger iPhone-ägare den smörjiga rullnings- och spelupplevelse som användare av Samsung och OnePlus har skryt om de senaste åren. < /p>

Ett större batteri och något tjockare iPhone -ram kan hjälpa till att minska 120Hz -skärmens strömbehov. Och även om Apple inte är redo att överge Lightning -porten kommer den troligen att hålla en starkare MagSafe -magnet i iPhone 13.

Kameraförbättringar är givet i alla iPhone, eftersom processoruppgraderingar ökar kraften i Apples beräkningsfotografering AI. Som sagt, lite större kamerapuckel skulle kunna rymma ny hårdvara för alla iPhone 13: s objektiv, och vi förväntar oss att Apple kommer att förbättra iPhone 13: s ultrabreda kamera. Ett nytt astrofotografiläge finns också på korten, så att du kan ta bättre bilder av natthimlen.

Det finns fortfarande några okända här. Rykten tyder på att iPhone 13 kan innehålla en Qualcomm -satellitradio för att ringa samtal utan mobiltjänst, men det finns inte tillräckligt med information för att säkerhetskopiera detta påstående. Vi vet inte hur kraftfullt det nya A14X- eller A15 -chipet är, och naturligtvis är vi fortfarande inte 100% säkra på att Apple håller fast vid det “ olyckliga ” iPhone 13-namn.

Apple Watch Series 7

Apple

Apple kan också lansera sin nya Series 7 Watch under California Streaming -evenemanget. Men bortsett från en större skärm och ny design kan Apple Watch Series 7 vara en överväldigande uppgradering.

Vi förväntar oss att Apple Watch Series 7 kommer att ha en platt kantad design, liknande vad Apple använder i de senaste iPhonesna och iPadsna. Läckta bilder på Apple Watch Series 7 -armbandet pekar också på en större skärm, även om vi inte känner till skärmens nya dimensioner. Vi är inte säkra på om den nya Apple Watch kommer att fungera med befintliga armband, tyvärr.

Förbättrat stöd för ultrabredband kan också ta sig till Series 7 Watch, även om vi inte är det säkert hur Apple kommer att dra nytta av funktionen. Antingen försöker företaget öka smartwatchens UWB-aktiverade funktioner (Find My-nätverket, iPhone-upplåsning, etc.), eller så kommer den kommande WatchOS 8-uppdateringen med någon ny UWB-baserad programvara.

Vissa rykten tyder på att Apple släpper en ny Watch SE i år, även om den kanske inte kommer förrän 2022 (när vi förväntar oss att företaget kommer att lansera en “ robust ” Series 7 Watch). Nya Apple Watch-hälsosensorer för blodsocker och kroppssammansättning förväntas inte på ett eller två år till.

AirPods Gen 3

< p>

Det har gått nästan tre år sedan Apple lanserade Gen 2 AirPods, och vissa analytiker förväntar sig att Apple kommer att lansera en ny Gen 3 -modell den 14 september. Men för att vara ärlig så är vi verkligen inte säkra på vilka nya funktioner som kommer att dyka upp i de ryktade AirPods — förutsatt att de till och med finns, förstås.

Apples experter och läckare kan inte tycka vara överens om tredje generationens AirPods ’ design eller funktionsuppsättning. Vissa källor, som Bloomberg, pekar på nya rörelsesensorer för fitnessspårning, men inte mycket annat. Andra uttag tyder på att de nya AirPods kommer att stödja ANC och Spatial Audio, vilket skulle vara meningsfullt, med tanke på den nuvarande marknaden för trådlösa hörlurar.

För vad det är värt visar ett läckt foto av de nya AirPods att de kan sporta en omdesignad öronpropp, liknande den som Apple använder i AirPods Pro. Denna nya öronspets kan hindra de nya AirPods från att falla ur örat och skapa den fysiska försegling som krävs för ANC.

Osannolikt : iPad Mini, 16-tums MacBook Pro

Vi är nästan säkra på att Apple kommer att tillkännage en ny 16-tums MacBook Pro och iPad Mini 2021. Men om företaget följer förra årets schema kommer det förmodligen inte att tillkännage dessa produkter i ytterligare en eller två månader. (Annars skulle Apple -evenemanget vara ungefär 4 timmar långt.)

Men låt oss ta en snabb titt på de nya (ryktade) iPad Mini och MacBook Pro, för säkerhets skull.

Om Apple släpper en iPad Mini 6 kommer den förmodligen att ha en större skärm (fortfarande mindre än 9 tum) och en ny plattkantad design. Även om det förmodligen inte kommer att köras på ett M1 -chip, kan det innehålla samma A14 Bionic -chip som finns i iPad Air 2020.

Den 16-tums MacBook Pro förväntades lanseras under Apples sommarevenemang, men kan ha blivit försenad på grund av brist på utbud. Hur som helst förväntar vi oss att den körs på en M1X -processor, som i grunden är ett M1 -chip med extra CPU och GPU -kärnor. Rykten tyder på att den nya MacBook Pro också kan innehålla MagSafe-laddning, en HDMI-port (!) Och en SD-kortplats.

What Does &#8220 ; California Streaming ” Medel?

Apple

En sak till; det kan ha någon betydelse för “ California Streaming ” event namn. Ja, Apple streamar sitt evenemang från Cupertino, jag förstår det. Men när människor tappar sinnet över Ted Lasso, det första riktigt framgångsrika Apple TV+ -programmet, kan jag inte låta bli att undra vad Apple har i åtanke.

Apple kan tillkännage massor av nya program för Apple TV+, till exempel. Det kan också ha en ny Apple tvOS -programuppgradering i ärmen, eller kanske en Apple TV -streamingpinne som inte kostar en arm och ett ben.

Eller kanske Apple har ett stort meddelande om sin Musikströmningstjänst. Ett sådant tillkännagivande skulle vara lämpligt om Apple lanserar sina AirPods Gen 3, även om jag inte är säker på hur Apple Music kan förbättras mer än det redan har gjort i år. Apple Music fick trots allt förlustfri streaming och Dolby Atmos -stöd för bara några månader sedan.

Hej, “ California Streaming ” tagline kan inte ha något att göra med Apples befintliga tjänster. Kanske planerar företaget att debutera en spelströmningsplattform för att konkurrera med Google, Microsoft, Amazon och Netflix. Det skulle definitivt förklara Apples vägran att tillåta dessa tjänster i App Store.