Rupanis datter slår ut: Har det et sterkt uttrykk … bare tegn på en leder?

0
28

Et barndomsbilde av tidligere Gujarat-sjefsminister Vijay Rupani og datteren Radhika Rupani. (Facebook/Radhika Rupani)

Tidligere sjefsminister Vijay Rupanis datter Radhika som bor i London, i et følelsesladet innlegg på hennes Facebook -side søndag, har slått ut på alle de som holdt hennes fars ’ #8220; soft-spoken ” bildet som hans angrende og fortalte eksempler fra sitt politiske liv for å si hvordan han hadde ønsket å være en “ sensitiv ” politiker.

Hun hevdet også at under terrorangrepet på Akshardham -tempelet i Gandhinagar i september 2002, “ Min far var den første personen som besøkte allerede før Modiji besøkte lokalene ” .

I innlegget med tittelen “ Vijay Rupani fra øynene til en datter ”, skrev Radhika “ Svært få mennesker vet det under de store truslene mot Tauktae (Cyclone) og Corona , min far var fram til klokken 2.30 og arrangerte via CM -dashbordet og tok samtaler &#8221 ;.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

Ifølge henne, mens hennes fars periode for mange begynte som arbeidstaker, gjennom de forskjellige politiske stillingene til sjefsminister, men etter min mening begynte min fars periode fra Morbi -flommen i 1979, skybruddet i Amreli, jordskjelvet i Kutch, terrorangrepet i Swaminarayan -tempelet, Godhra -hendelsen, Banaskanthas flom, Tauktae, og til og med under Covid da min far var på tærne &#8221 ;. Hun sa at faren, som håndterte redning og rehabilitering i Bhachau under jordskjelvet i 2001, hadde tatt henne og broren Rushabh til Kutch for å få dem til å forstå et jordskjelv. I innlegget som også merker bilder av Rupani -familien, sier Radhika da de var barn, ville foreldrene deres ikke ta dem med på racerbanen (en tidligere racerbane som nå er et populært tilholdssted i Rajkot) eller kinoer på søndager, men til “ to BJP -arbeidere ’ homes &#8221 ;.

Når han siterte en overskrift som sa at Rupani ’ s myke talt image fungerte mot ham, sier Radhika: “ Burde det ikke være sensitivitet og nåde hos politikerne? Er det ikke en nødvendig kvalitet vi trenger hos en leder? Han (Rupani) har tatt strenge skritt og beslutninger som anti-land grabbing law, anti-love jihad, Gujarat Control of Terrorism and Organized Crime Act (GujCTOC), CM Dashboard er bevis på dette. Er det et sterkt ansiktsuttrykk det eneste tegn på en leder? ”

Hun sa at hjemme ville vi alltid diskutere om en enkel person (som min far) ville overleve i indisk politikk der korrupsjon og negativitet er utbredt. Min far ville alltid si at bildet av politikk og politikere var påvirket av indiske filmer og gammel oppfatning, og at vi måtte endre det. Han støttet aldri gruppisme og det var hans spesialitet. Noen politiske analytikere tenker kanskje at – ‘ dette er slutten på Vijaybhai ’ – men etter vår mening i stedet for plage eller motstand, er det bedre å slutte uten grådighet etter makt i henhold til prinsippene i RSS og BJP (sic). ”

Rupani som tilhører Rajkot og er et MLA fra der, trakk seg lørdag etter fem år som sjefsminister.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.