Mardrömsminuter sänkte Malmö FF mot Juventus

0
161

Malmö FF förlorade med 3–0 i den första gruppspelsmatchen i Champions league mot Juventus. Italienarna tog ledningen genom Alex Sandro som nickade in 1–0 efter drygt 20 minuter. Under ett par riktiga mardrömsminuter i första halvlekens slutskede gjorde italienarna ytterligare två mål. Först kom 2–0 på straff genom Paulo Dybala och sedan gjorde Alvaro Morata 3–0 efter passivt försvarsspel från MFF:s sida. Den andra halvleken blev chansfattig och 3–0 stod sig matchen ut. Med tio minuter kvar att spela bytte Juventus in den svenska landslagsspelaren Dejan Kulusevski, som stod för ett piggt inhopp. – En klar och rättvis seger för Juventus. Malmö får åka hem och slicka såren, sa C Mores expert Kim Källström efter matchen. Malmö FF: Diawara; Ahmedhodzic, Nielsen, Brorsson; Berget, Innocent, Christiansen, Rakip, Rieks; Birmancevic, Colak