Horoskop idag, 13 september, 2021: Leo, Jungfrun, Oxen och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
59

Horoskop Idag, 13 september, 2021: Skorpionen, Jungfrun, Oxen och andra tecken-kontrollera astrologisk förutsägelse.

ARIES (21 mars – 20 april)

Var inte långsam när du kommer fram, för du förtjänar att bli nummer ett. Och det finns inte heller något behov av att gå en konventionell kurs. Om du följer en aning kan du upptäcka att du når din destination med en mycket annorlunda och mycket snabbare rutt.

TAURUS (21 april – 21 maj) < /p>

Du har råd att vara ganska avslappnad idag, men om du befinner dig mitt i en professionell bråkning eller en tvist med myndighet, kolla upp den juridiska vinkeln och ställ de frågor som behövs för att komma till höger svar. Oroa dig inte för vad andra tycker – det är deras verksamhet!

GEMINI (22 maj – 21 juni)

https://images.indianexpress.com 2020/08 /1×1.png

Du kanske tror att pengar är det viktigaste i världen, men du har fel. Det är lagen som är viktigast, och du måste vara helt och fullt säker på dina rättigheter så snart som möjligt. Och så är det en liten fråga om rättvisa – och det är ditt riktiga mål!

CANCER (22 juni – 23 juli)

När omständigheterna kräver det kan du alltid åkalla din legendariska medkänsla, och det är ytterst troligt att andra kommer att leta efter din sympati idag. Trots de första framträdandena är den bästa lösningen kanske inte mer beskattande än en trevlig pratstund med en nära vän!

Toppnyheter just nu

Klicka här för mer

LEO (24 juli – 23 augusti)

Det finns en smal gräns mellan att hålla dina känslomässiga försvar uppe, vilket är önskvärt, och att skära ut andra människor, vilket inte är det. Det handlar bara om att vara snäll mot sig själv, men att upprätthålla en bra balans hela tiden, erkänna partner ’ mycket verkliga bekymmer.

VIRGO (24 augusti – 23 september)

Det ser ut som om det här kan bli en mycket hektisk vecka, vilket är en bra anledning att ta saker långsamt och spara energi idag. Men då kan det vara så att även om dina planer ändras ofta, du faktiskt inte uppnår mycket! Ett barn eller en yngre relation kräver trygghet.

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Om du känner att du ’ är på väg att slå en känslomässig vändpunkt, du har rätt, varför just den här tiden är så viktig för att se till att dina känslomässiga grunder är fasta. Du måste övertyga andra människor om att du vet vad du gör – och att du kan lyckas!

SCORPIO (24 oktober – 22 november)

Vissa människor säger att livet är vad som händer när vi är upptagna med att planera. Och just nu är det svårt att säga vad som finns runt nästa hörn. Din bästa policy är att vara redo för ändringar i sista minuten och välkomna alla möjligheter att testa något helt nytt och annorlunda.

SAGITTARIUS (23 november – 22 december)

Du kan titta tillbaka på tidigare ekonomiska misstag och undra hur du någonsin varit så naiv. Men enligt en av de märkliga ödeslagarna, i det ögonblick som du stannar kvar i det förflutna, kommer någon att dra nytta av dig igen. Fokusera på allt som är bra – och saker måste bli bättre.

CAPRICORN (23 december – 20 januari)

Månen får sin närvaro att känna igen, så dra nytta av varje enskilt tillfälle att utöva känslomässig kontroll, särskilt hemma. Var alltid flexibel, för det ögonblick som du faller in i gamla vanor kommer dina handlingar att återhämta dig. Och det skulle aldrig göra!

AQUARIUS (21 januari – 19 februari)

Allt som hände under de senaste två veckorna, och även under de senaste sex månaderna, kan ses som en repetition för de kommande omvälvningarna och möjligheterna. Se till att alla tomter och scheman är noggrant utarbetade i ditt eget sinne innan du går ut offentligt.

PISCES (20 februari – 20 mars)

< p>Du lever fortfarande ett inre liv som få människor kan skymta och färre fortfarande kan förstå, men det kumulativa resultatet av allt som sker den här veckan borde vara att ge dig en slags inre glöd. Du bör tro på dig själv, även när andra människor inte kan förstå vad du gör.

📣 Indian Express är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.