Förvänta dig inte filmer på samma dag på Disney+ längre

0
105
Disney

Disney meddelade nyligen att resten av filmerna från 2021 skulle släppas exklusivt på teatrar först innan de strömmades på Disney+. Så för alla som planerade att streama nya Disney -filmer direkt måste du gå tillbaka till teatrarna och $ 18 popcorns.

Disneys beslut kommer eftersom kassan resultat har varit gynnsamma från och med sent, för att inte tala om besväret med att släppa filmer på sin streamingplattform först. Detta visar att Disney är optimistisk om hur många biobesökare som kommer att gå till biografer, trots att covid-19 Delta-varianten har ökat.

“ Eftersom förtroendet för filmupplevelser fortsätter att förbättras ser vi fram emot att underhålla publik på teatrar. ”

Disneys återstående filmreleaser från 2021 kommer först till biograferna och sedan tillgängliga på den nya Disney+ -plattformen senare. Teaterutgåvor inkluderar Ron ’ s Gone Wrong, Marvel ’ s Eternals, The King ’ s Man, The Last Duel och den nya West Side Story.

Nya filmer kommer att finnas tillgängliga för ström ungefär 45 dagar efter teaterutgivningen. Den animerade musikalen Encanto, som kommer den 24 november, kommer dock att finnas tillgänglig på Disney+ 30 dagar senare, lagom till semestern.

Denna nyhet tyder på att Disney såg strömmande dag ett som ett tillfälligt alternativ under den pågående pandemin. Som ett resultat kan vi kanske inte se en övergång till strömmande plattformar så snabbt som initialt förväntat.

via Engadget