Bror-søster duo ess CA Final, Nandini Agrawal oppnår AIR 1 mens Sachin finner plass i topp 20

0
20

Nandini Agrawal (AIR 1) og Sachin Agrawal (AIR 18). Fil.

ICAI ga ut resultatene for CA -finalen og stiftelsen (juli) 2021 i dag. Av de 83 606 kandidatene som var registrert til avsluttende eksamen i Chartered Accountants (nytt kurs), kom 19 år gamle Nandini Agrawal som toppleder med 614/800 merker. Hennes 21 år gamle bror, Sachin Agrawal har oppnådd hele India-rang (AIR) 18.

Elever ved Victor Convent School i Madhya Pradeshs Morena-distrikt, Sachin og Nandini godkjente klasse 12 i 2017 . Nandini hadde hoppet over to klasser tidlig i barndommen, og derfor har hun gått i samme klasse som sin eldre bror siden klasse 2.

Les | CA -resultater 2021: Drosjer av drosjesjåfør klarerer CA -eksamen, si “vanskelig å få bøker på hindi medium”

“ Min bror og jeg har studert sammen siden skolen. Vi forberedte oss også på IPCC- og CA -finalen sammen. Strategien vår har vært enkel – vi støtter hverandre, men vi kritiserer enda mer. Når vi løser et spørsmål, sjekker han svarene mine og jeg sjekker hans. Det har vært øyeblikk da jeg mistet håpet, men min brors støtte fikk meg på sporet, ” sier Nandini, som for tiden forfølger artikkelen sin fra PwC. Hun hadde også fått en AIR 31 i IPCC -eksamen.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Union of Commerce & amp; Industrien Piyush Goyal har også gratulert søsknene. “ Gratulerer til stjernesøsken til Morena, Madhya Pradesh!, ” Goyal twitret fra sitt offisielle Twitter-håndtak.

Mens pandemien hindret forberedelsene til de fleste aspirantene, fungerte det faktisk til fordel for denne brorsøsteren duo. Det ga dem mer tid til å studere og revidere emnene.

“ Det var tider da vi kjempet som en galning, men det varte bare en stund og vi kom tilbake til det normale. Jeg ville vært fornøyd med selv 70 prosent merker da jeg ikke hadde store forventninger, men jeg visste at Nandini kommer til å gjøre det bra. Hun er strålende og fortjener all suksess. På mange måter er hun min mentor, ” sier Sachin, som fortsetter sin artikkel fra Gurugram-baserte firma, One Point Advisors.

Les | ICAI CA-resultater 2021: Gamle kursoppleggere planlegger å vises til UPSC Civil Service eksamen

Faren deres, Naresh Chandra Gupta, er skatteutøver mens moren Dimple Gupta er husmor. Nandini og Sachin råder aspiranter til å følge ICAI -studiematerialet for eksamen, ettersom det har fungert veldig bra for dem.

Nandini føler at foreldre oftest ikke legger nok tro på et jente-barn når det gjelder konkurransedyktige eksamener, og derfor velger mindre jenter og fjerner noen av de tøffeste eksamenene.

“ Jenter får ofte færre sjanser til å bevise seg selv i forhold til gutter. Hvis de ikke kan knekke noen konkurranseeksamen i ett eller to forsøk, blir de bedt om å gi opp, mens det samme ikke gjelder for gutter. Jeg har vært så heldig å ha veldig støttende foreldre, men alle foreldre bør hjelpe barna sine med å følge drømmene sine, det være seg en gutt eller en jente, ” sier hun.

Nandini og Sachin hadde begge valgt CA -kurset fordi i 2018, da de registrerte seg for IPCC, var det gamle kurset allerede ute av bildet. Så det nye kurset var deres standardvalg.

“ I vårt tilfelle hadde vi ikke noe alternativ å velge mellom. Dessuten er det nye kurset mer omfattende sammenlignet med det nye kurset ettersom det dekker nye regnskapsstandarder, som er realistiske og i tråd med dagens markedskrav, ” sier Sachin.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.