7 beste nettsteder for å starte en online -begjæring

0
52

Sosiale og politiske aktivister kan bruke mange verktøy, inkludert å starte en online -begjæring for å få regjeringer og institusjoner til å lytte til stemmen deres. Imidlertid vet ikke alle hvordan man oppretter en online -begjæring. & Nbsp;

Av denne grunn har vi samlet en liste over de beste nettstedene der du kan opprette eller støtte en begjæring, spesielt for problemer som berører deg og samfunnet ditt. Dette innlegget vil også diskutere å starte en online-begjæring som vil få flere mennesker til å engasjere seg i saken din. & Nbsp; & nbsp; & nbsp;

Innholdsfortegnelse

h2> De beste nettstedene for online -begjæring

1. Endre. org

Dette nettstedet er med på å øke bevisstheten om viktige politiske og sosiale årsaker gjennom begjæringer. De siste årene har Change.org utviklet seg til et sosialt foretak der folk kan ta flere aktiviteter, for eksempel samarbeid med ledende ideelle organisasjoner. & Nbsp;

Bortsett fra å signere begjæringer og legge ut kommentarer, kan du også donere til noen av deres innsamlingssider. Grunnleggende medlemskap er gratis. Men hvis du vil låse opp tilpassede sider og andre eksklusive funksjoner, må du betale et gebyr på 20 dollar i måneden. & Nbsp;

2. Thepetitionsite.com

Care2, et nettsted for sosiale nettverk, har også sitt online -begjæringsnettsted som bruker et enkelt skjemabrev på nettet der du kan signere og sende det i en bris. Plattformen hjelper til med å koble aktivister fra alle verdenshjørner for å påvirke.

Å opprette en begjæring på plattformen er også relativt enkelt, og du kan til og med tilpasse hvordan begjæringssiden din vil se ut. Seere kan også se begjæringserklæringen ved siden av skjemaet. De fleste medlemmer deltar ofte i begjæringer som appellerer til dem. & Nbsp;

3. iPetitions

Denne gratis online -begjæringsplattformen tilbyr verktøy og til og med fysisk plass hvor du kan være vert for begjæringen din og samle signaturer. Du kan også bygge et fellesskap som bryr seg om de mest utbredte problemene i dag. & Nbsp;

Du kan gjøre mange ting rundt plattformen, for eksempel en blogg om begjæringen din, lage spørreskjemaer, utforme begjæringsskjemaet og til og med spore opplysningene til begjæringen din i sanntid. De fleste av iPetitions driftskostnader dekkes av donasjoner og annonsering, slik at brukerne kan bruke plattformen sin uten å bruke en krone.

4. Årsaker

Årsaker er en plattform som er ment å samle mennesker som ønsker å forandre verden til det bedre. Du kan knytte meningsfulle forbindelser og samhandle med likesinnede. Nettstedet kan også hjelpe saken din til kongressmedlem eller distriktsrepresentant. & Nbsp;

Årsaker gjør at innsamlere kan søke penger fra kontaktene sine og rekruttere frivillige til å hjelpe med en sak. Folk som bruker nettstedet til å samhandle, kan også finansiere innsamling ved å dele årsaksprofiler på sine Facebook -sider.

5. Civist

Denne plattformen lar brukerne lage online -begjæringer ved hjelp av WordPress. For å starte en begjæring må du først installere et WordPress -plugin. Registrer deg deretter hos Civist, start en begjæring og publiser den slik at støttespillere kan samles rundt samtalen din.

Videre hjelper Civist deg også med å finne flere potensielle støttespillere ved å lagre kontaktene dine i e -postlistelederen. Du kan til og med eksportere informasjonen til en CSV -fil, slik at du kan behandle dem videre. Nettstedet kan også hjelpe deg med å skaffe midler og bygge et sterkt nettverk av støttespillere.

6. GoPetition

GoPetition er en av lederne innen internasjonale petisjoner og har millioner av medlemmer spredt over hundre land. Nettstedet har ingen politisk tilknytning og tillater ytringsfrihet fra forskjellige politiske og sosiale perspektiver. & Nbsp;

Å opprette en begjæring er relativt enkelt og følger nesten de samme trinnene som de som tidligere er nevnt. GoPetition har også verktøy for å hjelpe deg med å forbedre kampanjen din. Brukere kan også enkelt finne årsaker som stemmer overens med deres interesser. & Nbsp;

7. SumOfUs

Denne globale ideelle organisasjonen fokuserer hovedsakelig på advokater som holder selskaper ansvarlige for arbeidstakere ’ rettigheter, klimaendringer, korrupsjon og mer. SumOfUs ’ kjerneoppdraget er å bruke hurtigrespons-kampanjer for å fremme bedriftens ansvarlighet.

Å starte en konto og bli med i en årsak er også rimelig greit. Videre er nettstedet åpent om hvor pengene kommer fra og hvordan de vanligvis bruker sine donasjoner. Nettstedet er også tilgjengelig på fire andre viktige språk bortsett fra engelsk. & Nbsp; & nbsp;

Slik starter du en online -begjæring

 1. Gå til et av nettstedene som er oppført ovenfor, og opprett en konto.
 2. Når kontoen din er aktiv, klikker du på Start en begjæring -knappen eller en lignende seksjon på nettstedet du ønsker.
 3. Velg hvilken kategori begjæringen din handler om, for eksempel miljø, menneskerettigheter, helse, dyr, politikk, lokalt osv.
 4. Skriv deretter begjæringens tittel. Sørg for at den inneholder det du vil oppnå. Velg Fortsett for å gå til neste trinn.

< > Velg deretter mottakeren av begjæringen din. Det trenger ikke bare å være din regjering. Du kan også rette det til en gruppe mennesker, et fellesskap eller organisasjoner som er involvert i saken. Velg Fortsett .

 • Deretter forklarer du problemet du tror må løses. Forklar hvem som er berørt av situasjonen, hvorfor alle bør være bekymret, og hvilke handlinger personene eller gruppen som er involvert kan gjøre for å løse den. Du kan også inkludere den positive effekten eller fordelene hvis dette problemet eller problemet løses. Klikk på Fortsett når du er ferdig med å skrive.
 • Last deretter opp en video eller et bilde som du tror er relevant for begjæringen. Klikk på Lagre og forhåndsvis når siden etter at filen er lastet opp.
 • Etter å ha gjennomgått begjæringen din og kontrollert at alt er på plass, klikker du på Publiser .
 • Når du har publisert begjæringen din, vil den være tilgjengelig på nettstedet. Du kan deretter dele den på Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medier, slik at folk kan se og signere begjæringen din. & Nbsp;

  Du kan også klikke på Kopier lenke til legg det ut på forskjellige online plattformer som bloggsider eller chatterom.

  Registrer deg for å handle & nbsp;

  Retten til begjæring er ofte inkludert i grunnloven for de fleste demokratier i verden. Det er utallige eksempler på at en begjæring støttet av folket har endret hvordan regjeringen og noen organisasjoner gjør ting. deler av din regjering. Det hvite hus, for eksempel, har sin begjæringsside, det samme med Europaparlamentet. & Nbsp;

  Gi oss beskjed om hva du synes om å opprette og signere en online -begjæring ved å skrive kommentarene nedenfor. & Nbsp;