Steams nya lagringshanteringsverktyg ser fantastiska ut

0
58
Ventil

Valve har släppt en omfattande uppdatering för sin populära PC -spelplattform, Steam. Företaget har gjort enorma förbättringar på sin lagringshanteringssida, förbättrat nedladdningssidan och gjort många små tweaks och korrigeringar.

Steam ’ s New Lagringshanteringssida

Steam gav sin lagringshanteringssida en fullständig översyn som gör det mycket enklare att skapa och hantera dina spelbibliotek. Om du har en liten SSD för hastighet och en stor hårddisk för lagring kan du använda den här förbättrade sidan för att flytta spel fram och tillbaka mellan dem.

RELATERAT Varför tar nya spel upp så mycket hårddiskutrymme?

Den nya sidan har ett mer konsolliknande utseende, vilket är ett smart drag av Valve. Det är bara ett trevligare och mindre irriterande sätt att flytta spel på och hålla datorns lagringsutrymme i schack.

Om du vill komma åt den nya lagringshanteringssidan kan du &#8217 8217; måste se till att Steam är uppdaterat. Därifrån går du till Inställningar, sedan Nedladdningar och slutligen klickar du på “ Steam Library Folders. ”

Andra uppdateringar till Steam

Valve förbättrade också nedladdningssidan i Steam, vilket gjorde den mycket mer funktionell. Sidan visade alltid nedladdningsframsteg, men nu visar den också nu installationsförloppet. Det ger dig en bättre uppfattning om hur nära du är att komma in i ditt spel.

RELATERAD: Hur ser du hur mycket pengar du har Tillbringade på Steam Games

Du kan också dra och släppa spelordningen för att ändra nedladdningsordningen. Valve ändrade också namnet på “ Visa nyheter ” avsnitt till “ Patch Notes, ” gör det mer uppenbart att sidan handlar om att lära sig vad som är nytt i ett spel.

< strong class = 'relatedtext'> RELATERAD Hur man minskar Steams RAM -användning från 400 MB till 60 MB

Det finns också gott om buggfixar och prestandaförbättringar som gör att Steam fungerar bättre på din spelrigg. Det är en bra uppdatering från Steam som tar kärnfunktionen i programvaran och gör den bättre, vilket är vad du alltid gillar att se från en stor uppdatering.

LÄS NÄSTA

    < li> & rsaquo; Så här begränsar du ditt barns skärmtid på Android
  • & rsaquo; Hur DM på Twitter
  • & rsaquo; Så här använder du färgfilter i Windows 11
  • & rsaquo; Så här lägger du till, döljer och tar bort födelsedagar i Google Kalender
  • & rsaquo; Vad är AAE -filer från en iPhone och kan jag radera dem?