LEGO schoof vier 'Super Mario 64'-niveaus in een levensgroot vraagtekenblok

0
67

Als je naar Princess Peach wilt zoeken en de klassieke Super Mario 64 opnieuw wilt beleven , waarom zou je het niet doen met LEGO's nieuwste set stenen. Deze week introduceerde het bedrijf een episch 2,064-delig gouden vraagtekenblok uit Super Mario 64, maar het is veel meer dan alleen een vraagteken.

De nieuwe LEGO Super Mario 64 “ ?” is eigenlijk een driedimensionaal diorama dat openklapt en waarin vier iconische Mario 64-kaarten zijn verborgen. Ja, u leest het goed. Binnenin vinden fans Princess Peach, Mario en levels, waaronder Cool Mountain en het frustrerend leuke Bob-omb Battlefield.

De trailervideo die LEGO heeft uitgebracht, compleet met klassieke Super Mario 64-muziek, is geweldig en laat echt zien hoe netjes dit 3D-vraagtekenblok is. Een verborgen knop bovenaan het vraagteken opent de werelden, en gebruikers kunnen beide uiterlijke werelden weer naar binnen vouwen om ze te sluiten als ze klaar zijn met spelen.

De LEGO ‘ ?’ beschikt over 10 microfiguren, waaronder Mario, Yoshi, Princess Peach, Chain Chomp, Lakitu en meer. Daarnaast heeft LEGO bevestigd dat de LEGO Mario- en Luigi-figuren op ware grootte uit de 71360/71387-startcursussen kunnen worden toegevoegd, die unieke muziek en geluiden uit de videogame opleveren, plus verborgen Power Stars die geheime reacties van de figuren onthullen .” Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat klinkt geweldig.

Als je een eerbetoon wilt brengen aan Super Mario 64 en dit aan je verzameling wilt toevoegen, zal LEGO de set op 1 oktober uitbrengen voor $ 169. Pak je eigen via de onderstaande link.

LEGO Super Mario 64 'Question Mark'-blok< /h3>

Koop LEGO's nieuwste en beste Super Mario 64-set en geniet van dit gigantische driedimensionale vraagteken met meer dan 2000 stenen, allemaal voor $ 169.

Nu winkelen