Horoskop I dag, 11. september 2021: Skorpionen, Jomfruen, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
53

Horoskop I dag, 11. september 2021: Skorpionen, Jomfruen, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom.

ARIES (21. mars – 20. april)

Det er en generelt gunstig dag for å slå ut følere og henvende seg til mennesker hvis støtte ville være nyttig. Husk imidlertid at det er viktig å finne måter å gjøre ting som er helt annerledes enn det som ble gjort tidligere. En forandring er like god som hvile, som de sier.

TAURUS (21. april – 21. mai)

Fortiden brakte byrder, men fremtiden bringer alltid håp. Du vil snart kunne frigjøre deg selv fra en aktivitet eller forening som har vært tydelig ulønnsom. Imidlertid kan du i nær fremtid ha lite annet valg enn å fortsette på nåværende linje.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png Les også | 'India burde ikke være desperat etter å gjenkjenne Taliban med mindre de gir oss en avtale om terror '

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Du blir alltid trukket i forskjellige retninger, men vær så snill å ta økonomiske økonomiske problemer og ordne opp i problemer etter hvert som de oppstår. Langsiktige problemer vil sannsynligvis føre til uventede spørsmål, men prøv å ikke la noe stå i luften.

PB Mehta skriver | Hva 9/11 ga oss løs på

KREFT (22. juni & #8211; 23. juli)

Dagens planetariske aksent er på alle former for kommunikasjon, spesielt på minnelige og konstruktive møter. Imidlertid vil ikke alle dele dine gode intensjoner, og du må være forberedt på en viss forstyrrelse. Ikke bekymre deg – det går over.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

LEO (juli 24. – 23.august)

Mindre tilbakeslag kan ha vært irriterende, men ikke mist motet, for hvis du er typisk for tegnet ditt, vil forholdene dine snart bli bedre. Som en viktig sak, bygg videre på enhver nylig suksess i dine personlige saker, og utnytt en mulighet du har ignorert.

VIRGO (24. august – september. 23)

Det er mange interessante muligheter i dagens planetariske mønstre, som alle er ganske avhengige av vilje eller innfall av nære ledsagere. Teamarbeid er sterkt anbefalt hjemme, så ikke rock båten. Det vil være så mye bedre hvis du forsiktig kan overtale partnere til å gjøre sitt.

Les også | 10 dager etter at Yogi tok fram, erklærte 22 Mathura -avdelinger 'hellige' for å forby kjøtt, brennevin

LIBRA (24. september – 23. oktober)

< p> Det kan være noen attraktive åpninger, men allverdige trivialiteter kan ta for mye av tiden din. Det er indikasjoner på at det er din mangel på besluttsomhet, og kanskje fraværet av ekte erfaring, som svikter deg. Er det noen som kan fylle hullet? Ta i så fall kontakt.

SCORPIO (24. oktober – 22. november)

Du er en så hemmelighetsfull person, men noen ganger beskytter du personvernet ditt når det ikke er behov for det. Prøv å ikke irritere deg over vennlig forstyrrelse i dine saker. Det er sikkert at partnere er motivert av de beste intensjoner, og at mye av det de har å si kan være til stor nytte.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember. )

Det er mennesker rundt som kan lette veien gjennom en økonomisk labyrint. Du er ikke glad for å godta visse forslag, men faktum er at du nå virkelig trenger hjelp og råd. Ikke vær for stolt til å henvende deg til folk du tidligere har avvist.

CAPRICORN (23. desember – 20. januar)

Den nåværende planetformasjonen påvirker sosialt liv og vennskap, så vel som intime partnerskap, drastisk. De fleste av dere er ennå ikke klar over omfanget av en forestående rystelse i forholdene deres. Men det vil være godt å møte nye mennesker og oppdage nye livsstiler.

< /p>

AQUARIUS (21. januar – 19. februar)

Det er et godt øyeblikk å kombinere forskjellige aktiviteter, blande forretninger med nytelse, eller bringe familie og sosiale saker sammen. Du soler deg under klassiske indikasjoner på lykke i personlige og romantiske forhold. En familiesamling er en god idé.

FISKER (20. februar – 20. mars)

Månen uttaler et enkelt faktum, nemlig at jevn kommunikasjon er nøkkelen til dine planer og lykke. Prøv derfor å ta kontakt med korrespondansen, ta kontakt med alle du har neglisjert, og del planene dine med alle som er berørt.

📣 The Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste horoskopnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.