De nieuwe tools voor opslagbeheer van Steam zien er geweldig uit

0
75
Klep

Valve heeft een substantiële update uitgebracht voor zijn populaire pc-gamingplatform, Steam. Het bedrijf heeft enorme verbeteringen aangebracht aan de pagina voor opslagbeheer, de downloadpagina verbeterd en veel kleine aanpassingen en verbeteringen aangebracht.

Steam's New Pagina voor opslagbeheer

Steam heeft zijn pagina voor opslagbeheer volledig vernieuwd, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om je gamebibliotheken te maken en te beheren. Als je een kleine SSD hebt voor snelheid en een grote harde schijf voor opslag, kun je deze verbeterde pagina gebruiken om games heen en weer te schakelen tussen beide.

GERELATEERDWaarom nemen nieuwe games zoveel ruimte op de harde schijf in beslag?

De nieuwe pagina heeft een meer console-achtige look en feel, wat een slimme zet is van Valve. Het is gewoon een leukere en minder vervelende manier om games te verplaatsen en de opslagruimte van uw pc onder controle te houden.

Als u toegang wilt tot de nieuwe pagina voor opslagbeheer, moet u 8217; ik moet ervoor zorgen dat Steam is bijgewerkt. Ga vanaf daar naar Instellingen, dan Downloads en klik ten slotte op "Steam-bibliotheekmappen"

Andere updates voor Steam

Valve heeft ook de downloadpagina in Steam verbeterd, waardoor deze veel functioneler is geworden. De pagina liet altijd de voortgang van de download zien, maar nu ook de voortgang van de installatie. Het geeft je een beter idee van hoe dichtbij je bent om daadwerkelijk in het spel te komen.

GERELATEERD: Hoe je kunt zien hoeveel geld je hebt Besteed aan Steam Games

U kunt ook de volgorde van games slepen en neerzetten om de downloadvolgorde te wijzigen. Valve veranderde ook de naam van de “View News” sectie naar “Patch Notes,” waardoor het duidelijker wordt dat de pagina gaat over het leren van wat er nieuw is in een game.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDHet RAM-gebruik van Steam verminderen van 400 MB naar 60 MB

Er zijn ook tal van bugfixes en prestatieverbeteringen waardoor Steam beter werkt op uw game-installatie. Het is een geweldige update van Steam die de kernfunctionaliteit van de software overneemt en beter maakt, wat je altijd graag ziet bij een grote update.

LEES VOLGENDE

    < li>› Windows Terminal altijd openen met opdrachtprompt op Windows 11
  • › De donkere modus van Google.com komt eindelijk voor iedereen
  • › Kun je de kalender en weerwidget op een pixel verwijderen?
  • › Wat is Trello en hoe gebruik je het?
  • › De uitspraak van de rechter kan het landschap van de mobiele app veranderen