DJIs senaste telefongimbal kan ta din Vlogging till nästa nivå

0
62
DJI

När du hör DJI tänker du förmodligen på att flyga drönare, men företaget gör också utmärkta smartphone -gimbal för att stabilisera video och foton. Den här veckan har den nyaste DJI Osmos 5 gimbalen anlänt, och den har en teleskoparm som gör att gimbalen kan dubbla som en selfiepinne.

DJI OM 5 behåller samma övergripande design och funktioner som den tidigare modellen , inklusive en vikbar kompakt design, men några anmärkningsvärda ändringar gjordes. Denna nya gimbal är mindre och lättare, och nu finns en inbyggd förlängningsstång som teleskopar utåt 8,4 tum och gör den till den perfekta video-selfiepinnen för vloggare, TikTok-videor och mer.

Dessutom lade DJI till en ny knapp på handtaget för enkel och snabb åtkomst till några av de mest användbara Osmos -funktionerna och kontrollerna. Användare kommer också att uppskatta ett uppgraderat system för de magnetiska klämarmarna, vilket gör det lättare att sätta in större telefoner i gimbalen.

Men eftersom designen är mindre, lättare och har en inbyggd selfie-stick tar batteritiden en träff. DJI utlovar en batterilivslängd på strax över sex timmar, medan den tidigare modellen fick 15 timmar per laddning.

På mjukvarusidan får nya DJI Osmos 5 nya “ Active Track 4.0 ” med förbättrad ansiktsspårning och igenkänning, förbättrad lyhördhet och alla vanliga zoom-, panorama- och SpinShot -lägen. Det senaste inspelningsläget, kallat “ Shotguides, ” skannar din omgivning och ger tips om hur du får de bästa bilderna och videorna för någon specifik plats. Efter att du filmat några klipp redigerar de dem automatiskt till en fängslande video som du direkt kan exportera och dela online.

DJI Osmo Mobile 5 finns i två färger för $ 159 och kommer med en ringhållare, klämma, stativ, handledsrem och bärpåse. Eventuellt tillkännagav företaget ett nytt tillbehör för Fill Light Phone Clamp på $ 59.

DJI Osmos 5 Smartphone Gimbal

Skaffa DJI: s senaste Osmos 5 smartphone-gimbal med en inbyggd selfie-stick idag för $ 159.

Köp det nu

& nbsp;