LEGO: s Fender Stratocaster -gitarruppsättning är din trappa till himlen

0
67
LEGO

LEGO Ideas -plattformen där fans kan skicka idéer för kommande LEGO -set har levererat några fantastiska projekt nyligen, men den nyligen tillkännagivna LEGO Ideas Fender Stratocaster -gitarr och förstärkare kan vara den coolaste än. Om du vill kanalisera din inre rockstar medan du lyssnar på Stairway to Heaven, vill du ha den här uppsättningen.

Stratocaster -idén tog sjunde plats i LEGO Ideas Music to Our Ears -tävlingen, men tydligen tyckte teamet på LEGO att det var fantastiskt nog att skapa, och vi måste hålla med. Fans kan bygga Fender Stratocaster -setet med en röd eller svart gitarr, och den levereras till och med med ett Fender -gitarrband, förstärkare, fotpedal, displayställ och mer. Dessutom levererar satsen omslaget för att ändra det från rött till svart.

LEGO

LEGO: s nya Fender Stratocaster -gitarruppsättning har 1 074 tegelstenar och kommer överraskande att säljas endast för $ 99 när den släpps den 1 oktober.

Som förväntad, har gitarren sex strängar, en tremolo -arm för distorsion och ställbara stämpinnar så att du kan ringa in och sedan vrida upp den till 11. Som en bonus är förstärkarens övre och bakre del avtagbar, vilket visar fantastiska detaljer inklusive ledningar, rör, högtalare och till och med ett litet moderkort.

Detta är en av de mest inflytelserika elgitarrerna i hela musikhistorien, vilket gör den till ett måste-köp för alla fläktar eller perfekt för rocker i ditt liv. Från och med 1 oktober köper du din från länken nedan.

LEGO Ideas Fender Stratocaster Guitar Set < /h3>

LEGO's Fender Stratocaster-gitarr är din trappa till himlen. Få denna fantastiska LEGO -uppsättning för endast $ 99.

Handla nu

& nbsp;