Apple verkoopt nu een Magic Keyboard met Touch ID, maar kan je Mac het gebruiken?

0
58
Apple

Apple lanceerde voor het eerst het Magic Keyboard met Touch ID als een begeleidend onderdeel voor de M1 iMac. En na enkele maanden wachten, kun je eindelijk het met Touch ID uitgeruste toetsenbord kopen voor elke Mac die je vandaag gebruikt … zolang die Mac maar op Apple Silicon draait!

Dat klopt, het nieuwe Magic Keyboard met Touch ID werkt alleen met M1-Macs (en toekomstige Macs met meer geavanceerde Apple Silicon, nemen we aan). Tenzij er een hardwarebeperking is die we niet kennen (wat mogelijk is), lijkt deze beperking kunstmatig. Intel MacBooks ondersteunen al jaren Touch ID met behulp van de T2-chip, die ook aanwezig is in sommige Intel Mac Mini's en iMacs.

Een andere teleurstelling is het gebrek aan kleur. Nou, misschien is dat een opluchting voor sommige mensen. Apple verkoopt het Magic Keyboard met Touch ID alleen in zilver, terwijl modellen die zijn verpakt met de nieuwe iMac rood, oranje, groen en verschillende andere schattige kleurenschema's hebben.

Hoe dan ook, het is goed om zie Apple verkoopt het Magic Keyboard met Touch ID als een op zichzelf staand product. Laten we hopen dat de vingerafdruklezer niet voor eeuwig op je Mac is vergrendeld … oh ja, dat is ook een probleem. Helaas is dit het enige product dat je kunt gebruiken om Touch ID aan je Mac toe te voegen, dus ik denk dat je ermee te maken krijgt.

Magisch toetsenbord met Touch ID

Heb je $150 en een M1 Mac? Pak het met Touch ID uitgeruste toetsenbord van Apple om inloggen en verificatie gemakkelijker te maken.

Nu winkelen

Magisch toetsenbord met Touch ID en numeriek toetsenblok

Je moet $30 extra betalen als je een numpad wilt. Sorry, ik maak de regels niet.

Nu winkelen