Konfidensielt i Delhi: flaks ved en tilfeldighet

0
60

John Brittas

Nyvalgt CPI (M) parlamentsmedlem John Brittas har blitt et talepunkt blant Rajya Sabha -medlemmer, med mange parlamentsmedlemmer som lurer på hvordan navnet hans kommer så ofte fram i loddene som trekkes for å stille stjernespørsmål. Navnet hans kom ut ved loddtrekning 19. juli, da parlamentet møttes for monsunøkten, og deretter 20., 22., 23. og 26. juli. For spørretimen 30. juli er hans fornavn for å heve stjernemerket spørsmål. Tidligere fagforeningsminister og BJP -parlamentsmedlem Alphons Kannanthanam dro faktisk til Brittas og spurte ham hvilken “stave” han har gjort for å få navnet sitt i partiene så ofte. I følge Kannanthanan kom navnet hans bare opp tre ganger de siste to årene. Interessant nok sikret Brittas femteplassen i loddtrekningen 23. juli for private medlemmer ’ Vedtak som skal inkluderes i virksomhetslisten også 13. august (fredag).

Topplærere

Under et samspill med mediapersons i Delhi sørget West Bengal Chief Minister Mamata Banerjee for at hun svarte på spørsmål som ble stilt til henne på hindi på samme språk. På spørsmål om hvordan hun klarte å få Hindi så flytende, lurte Banerjee, “ Modi ko dekhke Hindi achha ho gaya; Amit Shah ko dekhke Gujarati bhi achha ho gaya – kem chho, kem chho (hvordan går det, i Gujarati). ” Da partimedlem Sukhendu Sekhar Roy, som var vertskap for samspillet for Banerjee på sin offisielle bolig, startet talen sin og takket media i Bangla, minnet Banerjee ham om å bytte til hindi. .

Spiller tålmodighet

Da fristen for CBSE klasse XII -styrets eksamensresultater nærmer seg, blir utdanningsminister Dharmendra Pradhan ofte spurt om tidspunktet for resultatene. Og disse spørsmålene blir ikke bare stilt av journalister. Pradhans sønn er i klasse XII, og tilsynelatende blir ministeren ofte grillet hjemme av sin engstelige sønn om samme spørsmål. Pradhan ble nylig hørt om at han måtte be sønnen sin om ikke å fortsette å stille det samme spørsmålet hver dag.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste konfidensielle nyhetene i Delhi, last ned Indian Express -appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.