GJEPC holder den første perle- og smykkeutstillingen utenfor India i Dubai fra 14. til 16. august

0
61

For å delta i arrangementet er minst en enkelt dose Covid-vaksine obligatorisk sammen med RT-PCR-test tatt innen 48 timer.

Gems and Jewellery Export Promotion Council (GJEPC) vil organisere sitt første internasjonale Gems and Jewellery Show (IGJS) utenfor landet, i Dubai, fra 14. til 16. august. Det vil også holde en fem dager lang fysisk utstilling-India International Jewellery Show (IIJS-2021)-i Bengaluru fra 15. til 19. september, i et første slikt arrangement utenfor Mumbai.

GJPEC-kilder sa at over 250 kjøpere allerede har registrert seg og over 95 boder er booket til Dubai IGJS 2021 . Det vil være 150 boder med produkter som vanlig gull, gullbelagte smykker, diamantsmykkede smykker, sølvsmykker samt løse diamanter og edelstener. Indiske utstillere ønsker å få en internasjonal eksponering på messen.

GJEPC -kilder la til at arrangementet vil holde seg strengt til Covid -normer ettersom kjøpere kommer fra flere land.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

GJEPC -leder Colin Shah sa, “Med hjelp fra den indiske ambassaden fikk vi tillatelse fra UAE -regjeringen. Dette er første gang GJEPC arrangerer en utstilling utenfor landet. For tiden påvirkes internasjonale flyvninger på grunn av Covid, men vi har rundt 15 dager til, og hvis ting blir normale, vil våre utstillere fly fra Mumbai flyplass. Ellers vil vi se etter chartrede flyreiser fra Delhi. ”

I sitt første fysiske show siden utbruddet av Covid-pandemien, vil GJPEC holde sitt første IIJS utenfor Mumbai på Bangalore International Exhibition Center (BIEC), etter Covid-19-protokoller lagt av Karnataka-regjeringen.

“Arrangementet i Bengaluru ville være den 37. utgaven av IIJS Premiere 2021. BIEC har fem utstillingshaller med et totalt areal på 77 220 kvadratmeter med parkeringsanlegg for over 6000 kjøretøyer. Denne hendelsen ville være det første fysiske showet etter lockdown, “sa Shah.

” Vi har fått godkjenning fra Karnataka -regjeringen for IIJS og har allerede mottatt søknader fra 1275 selskaper om å bestille 2444 boder for arrangementet. Sikkerheten til showet vil bli håndtert av Central Industrial Security Force (CISF). Vi planlegger en rekke roadshows for å promotere IIJS Premiere i større byer som Mumbai, Cochin, Bangalore, Hyderabad, Delhi, Lucknow og Kolkata, sier Shailesh Sanghani, konferanser, utstillinger, GJEPC.

Den forrige utgaven av IIJS ble holdt praktisk talt fra 8. til 12. januar i år, og ble utgitt for å være Indias største B2B -perle- og smykkeutstilling. Ifølge formann for GJEPC i Gujarat -regionen, Dinesh Navadia, “Den er vert for bransjens største samling av innenlandske og utenlandske kjøpere og fungerer som en primær plattform for indiske smykkeprodusenter for å jobbe med forhandlere, slik at de kan få innsikt i etterspørselstrender og produktdesign. Det vil gjøre det mulig for besøkende å få direkte kontakt med mer enn 1275 smykkeprodusenter og utstillere fra hele India. ”

For å delta i arrangementet er minst en enkelt dose av Covid-vaksine obligatorisk sammen med RT-PCR-test tatt innen 48 timer. De som har fått begge dosene trenger ikke å gjennomgå RT-PCR-test. ”

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.